Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.550
Cevap
19
Favori
2.851.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw arkadaşlar ben .obpack dosyaarını nasıl açabilirim bildiginiz bi program varmı?

http://img505.imageshack.us/img505/3683/aaaoi7.jpg
    Ayrıca Pardus Türk işletim sistemi olarak lansa edilemez. Linux tabanı evrenseldir. Sadece Pardus'ta Türk ağırlıklı bir çalışma kadrosu vardır. Tübitak'ın desteği ile geliştirilen bu işletim sistemi evrenseldir, bir topluma mal edilemez. Zaten son sürümünde Hollandaca'dan Türkçe'ye birçok
    dil seçeneği mevcuttur.
    Ciddi ve kaliteli Linux işleri görmek isterseniz bu galeriyi ve bu galeriyi incelemenizi öneririm.
    @2smoke
    Nick sorunun kısa zamanda çözülecektir, meraklanma. İngilizce ile ilgili bir ihtiyaç olursa bana söyleyebilirsin, hemen yardıma koşarım.
    Styler için çok teşekkürler. Sonunda düzgün çalışan bir Styler programım oldu sayende.
    Bir de sorum olacak. Örneğin bilgisayarım penceresinde, üstteki Win logosu ile dosya, düzen, görünüm gibi seçeneklerin olduğu o üst çubuğu nasıl kaldıracağımı bulamadım. Gösterebilirsen sevinirim.
    Bir de Finder çubuğunun nasıl halledildiğini açıklarsan çok mutlu olurum.
    Benim mesajlar hep çok yüklü oluyor ama kusura bakma, öğrnemek için. Sen de üstad olduğun için.

• o dediğin menuyu stylerdan kaldıracan hide menu bar diye secenek var, o kalkınca logoda kalkıyor zati. finder içinde object bar kullanabilirsin..

Orjinalden alıntı: kyle007

Hocam hayırdır ne oldu nick'e ?

mail değiştirirken harf hatası yaptım, aktivasyon maili baska biyere gitti...

Hocam bunların derdi ne,yoksa çalınma işi var mı,bana yok gibi geldi

ona bakarsan blackbox a link verdim orda, onun linkine tıklayıp bak bitane ole laf yok, halbuki aynı vs nin TURK haline çevirilmiş hali..

Turklere gıcık bunlar..

abi sen dediğimi yazıp bana atsana.., bide ispatlasınlar, koduna kadar copyright 2smoke yazıyor o vs de..

ha bide çalıntıysa, orjinalini versinlerde karşılastıralım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent99 -- 6 Haziran 2007; 20:33:01 >

Orjinalden alıntı: levent99

avatarla imzayı değiştim şimdilik, biraz yardımcı olur bari karıştırmassınız.. :)

Aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahLimm -- 6 Haziran 2007; 20:33:24 >

Buarada " abi sen dediğimi yazıp bana atsana.." derken şimdi dediklerini ingilizceye çevireyim diyosan,biraz aşabilir beni
  • @Ali ye yazdım bakalım cevirirse yazacam oraya, yok ya salak bunlar, okadar DA da dolasıyosunuz varmı bi aynısı o skinin yada benzeri.. bos bi visual acıyosun stylebulder de, sonra bağzı parçaları ister kendin yaparsın, ister baska vs lerden alırsın buton gibi scroolbar gibi, rengini değiştirirsin falan filan, bunun çalmakla ne ilgisi var.. bos bos konusuyolar..

lan ole olsaydı microsoft paraylan satardı visualleri kimse yapmasın diye.. sanki bana picasso larda resimlerini çalmışık..
  • @emrahunsal
    Alternatif Link 1
    Alternatif Link 2

Smoke Levent'e bi ÖM atmıştım, gördün mü onu? Görmediysen Smoke'a da atayım.

• @2smoke

Dostum zaten googleda alternatif link ararken bir çok yerde emeğinin çalındığını gördüm açıkcası üzüldüm ama Kanıtlayabiliorsun en azından bu güzel virşey dimi :) . Süper bir iş cıkarmıssın eline emeğine sağlık ;)

@Ali

Sağol dostum sende.. ama emrahunsal değil ermanunsal erman ünsal oluyor =)
    Smoke çeviriyi gönderiyorum. Yine yanlışlıkla Levent'e atmışım şimdi Smoke'a atıyorum...

Orjinalden alıntı: djcenk_58

http://img45.imageshack.us/img45/7885/cenkft7.jpg

Beyonce feat. Sean Paul'un Babyboy'unda Rihanna ne arıyor?

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

Farklı_KaydetCem

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

Farklı_KaydetCem

• _____________________________
  • @kyle007
    Smoke kendi sildi.
    @K1Ng AoKs
    Bir önceki SS'inde dock'ta kullandığın el yazısı ikonları bizimle paylaşır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---Ali--- -- 6 Haziran 2007; 22:00:29 >
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.