visuall ellerine sağlık dostum linkte sorun var sanırım alternatif bi link koyuyorum konuyla ilgili ve tabiyki screen shotlarını.. tema boyutuna oranla inanılmaz şık ve kullanışlı geldi bana.. bikere klasik sevenler için kesinlikle tavsiye ediyorum..
aslında pc uyarlamak için bir sürü işlem yapmak gerekiyordu fakat Melsis Electronics küçük bir prgla bu işi halletmiş ve taplet pc için olan masaüstü temasını bizde kullanabiliyoruz tmm güle güle kullanın...
Dili : Türkçe Boyutu : 2,52MB Lisans : Freeware Kısıtlamalar : Sınırsız İşletim Sistemi : Win XP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 8 Haziran 2006; 1:28:38 >
masaüstüne devam;30 resim teknik,araçlar,doğa resimleri (yüksek çözünürlükte olanları seçtm genelde 1280x1024+ esas alınmıştır) Not:mesajlarda resimleri nasıl yayınlıyorsunuz; onu yazarsanız küçük resimlerini bi dahakine yayınlarım
http://www.imageshack.us/ adresine upload et resimlerini oradaki tumbnailin linkini buraya koyarak seçili yap.. forumda cevap yazdığın kısımda üstteki image butonuna bas. rapid çıkmaz banlı çünkü.. birer önizleme resmi eklersen daha faydalı olur diye düşünüyorum.. emeğine sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: bluetime
masaüstüne devam;30 resim teknik,araçlar,doğa resimleri (yüksek çözünürlükte olanları seçtm genelde 1280x1024+ esas alınmıştır) Not:mesajlarda resimleri nasıl yayınlıyorsunuz; onu yazarsanız küçük resimlerini bi dahakine yayınlarım
Ben Avadeski kurdum ancak o docketse eklenecek eklentiyi dosyanın içine atıyorum ve her zaman bulunamadı , yeniden kurun gibi şeyler diyor. Kaç kez denedim ama hep yapıyor lütfen yardım edin
oo bittim ben bunlara eline sağlık.. @kanye_west başlığın avedesk profesörü hodolomax.. kimleri kurtarmadı o dertten :)
quote:
Orjinalden alıntı: bluetime
bunu indirip deneyin. zip in içinde sysstats diye bi klasör var. programın yüklü olduğu yerde docklets klasöründeki sysstats daha önceden varsa silin. bu zipin içindeki klasörü çıkartın. umarım sorun düzelecektir. eğer olmazsa bi yol daha var
bunu indirip deneyin. zip in içinde sysstats diye bi klasör var. programın yüklü olduğu yerde docklets klasöründeki sysstats daha önceden varsa silin. bu zipin içindeki klasörü çıkartın. umarım sorun düzelecektir. eğer olmazsa bi yol daha var
aga bu avedesk sorunu bitmez adamı kanser eder buu zor işin valla
arkdaşlar zor bişey değil. ancak programı setup şeklinde kuramadığımız için sakatlık olması çok normal. bende düzgün kullanabilmek için bayaa uğraştım. şimdi güzel çalışıyor. arkadaşa da yardım ettim. o da sorunu çözdü.
çok profesyonel bir çalışma dostum seni gerçekten tebrik ediyorum..yanlız birazdaha küçük boyutlarda verelim bundan sonra screen leri 2sayfada insanların önizlemede sorun yaşamamaları için..31.DESK adına kayıtedildi ellerine sağlık..
Brico packten wb5 E terfi ettim =technics= teşekkürler (vurguladığın noktayı daha önce atlamışım o yüzden olmamış meğer) i love lemon: Buda sizin için: Eylo GUIKit (WB5) * File Size: 4.9 MB * Image Size: 528 KB * Resolution: 1600x1200 http://r.apidshare.de/files/13982032/EyloGUIKit.rar.html
beraber güzel bir iş çıkarmıştık dh,de HL2http://forum.donanimhaber.com/m_1342122/mpage_1/key_hl2/tm.htm öyle bir sevinmiştikki anlatamam oyunu indirmek için saatler,dakikalar saydık indirdik oynadık bir cok üyeyle bu işin tadını son zerresine kadar cıkardık ve blitz@ HALF-LİFE 2 topicte cok üyenin sorununu çözdü ve öyle bir arkadaşlık başladı ve dh sınırlarında samimi olduk çok iyi paylaşımcı o yüzden kardeşim dedim ...
half life 2 yi oynadım bende tabyki visualize.. 1inden tiksinmeme rağmen 2 muhteşem geldi banada.. haalada sevdiğim bir oyundur savelerim gittiği için bitiremedimde.. o mide bulantısı patchi olmasada ilerleyemezdim zaten.. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 24 Şubat 2006 12:19:03 >
ŞEREF sahibi insanlar HAKKI olmayan yerleri işgal etmezler
koydum bile melih kardeşim ama bana biraz karışık geldi senin desktop yaw kısayolları masaüstünden kaldırmalısın ve daha sade biwallpaper daha güzel olabilir sanki
ya evet çok karmaşık oldu bu seferde fazl aştık heralde bi ara toparliim
ben genelde 1-2 sayfada bi dayanamayıp koyuyorum zaten yarnda koyarım bitane.. bu aralar siyah-beyaz takıntılıyım.. sadelik çok şık gelmeye başladı gözüme bilgisayarımda..
quote:
Orjinalden alıntı: melihozcan
sendende bi ara güzel bi çalışma alsak iyi olur dimi technics
@hodolomax seninkilrde güzel olmuş bide opera kullanan arkadaşlara yeni farkettigim özeliigi söliyeyim F5 basınca simge durumuna küçülme gibi bişey yapıyo sag alttaki simgelerin yanına atıyo yani msn gibi filan işte ama Flock tuşu olanlarda filan olmayabilir ben 2 klavye kullanıyorum öbür flock özelligi olan klavyede olmuyo digerinde oluyoo sizde b denerseniz
ofofof koymam ben bunları oraya zaten tepedesin çıkıcak yer yok daha yukarı :) sen söyle hangisini istersen yerleştirelim yanlız senin o tema bence efsane sayılacak bi tema.. değiştireceksen bile 2kere düşün derim ben
quote:
Orjinalden alıntı: hodolomax
Bikaç tane de ben gönderim uzun süre oldu ss göndermeyeli
@technics dostum 2. sayfadaki benim ss yi bunlardan biriyle değiştirisen sevinirim. o biraz amatörce gelmeye başladı bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 25 Şubat 2006; 14:49:02 >
Orjinalden alıntı: melihozcan
@hodolomax seninkilrde güzel olmuş bide opera kullanan arkadaşlara yeni farkettigim özeliigi söliyeyim F5 basınca simge durumuna küçülme gibi bişey yapıyo sag alttaki simgelerin yanına atıyo yani msn gibi filan işte ama Flock tuşu olanlarda filan olmayabilir ben 2 klavye kullanıyorum öbür flock özelligi olan klavyede olmuyo digerinde oluyoo sizde b denerseniz
Orjinalden alıntı: Technics
ofofof koymam ben bunları oraya zaten tepedesin çıkıcak yer yok daha yukarı :) sen söyle hangisini istersen yerleştirelim yanlız senin o tema bence efsane sayılacak bi tema.. değiştireceksen bile 2kere düşün derim ben
quote:
Orjinalden alıntı: hodolomax
Bikaç tane de ben gönderim uzun süre oldu ss göndermeyeli
@technics dostum 2. sayfadaki benim ss yi bunlardan biriyle değiştirisen sevinirim. o biraz amatörce gelmeye başladı bana
daha birsürü vardı da çoğunluğu 1024x768 olduğu için elimde tutmadım sizin çözünürlük kaç bilmiyorum ama verilen sitelerin çoğunluğunda 1024x768 olarak veriliyor benim 1280x1024 o yüzden resim bozuluyor
ya dostlar emeğinize sağlık ama burda ortalık iyice karışmış gibi ben bir ara burdan vtp3.0 indirdim ama birçok sorunla karşılaştım şöyleki misal bilgisayarda tek kullanıcı olduğu için kullanıcı seçilen ekran boş geliyor falan lütfen biri bana en az sorun yaşayacağım programları bir mesajla yazarmı kafam iice karıştı da
alienware i çek beğeneceksin.. @bluetime bende 1280 kullanıyorum bilgisayarımda eski 19"de 1600dü ona uygun wallpaperlar bil buldum zamanında verilen sitelerin bazılarındada var esasınaama zor bulunuyo biraz malesef
quote:
Orjinalden alıntı: ae_
ya dostlar emeğinize sağlık ama burda ortalık iyice karışmış gibi ben bir ara burdan vtp3.0 indirdim ama birçok sorunla karşılaştım şöyleki misal bilgisayarda tek kullanıcı olduğu için kullanıcı seçilen ekran boş geliyor falan lütfen biri bana en az sorun yaşayacağım programları bir mesajla yazarmı kafam iice karıştı da