Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canawar85 -- 21 Şubat 2006 10:45:20 >
  • iStPaLaDiN +canawar85 lütfen cok faydalandıgımız topic güme gitmesin kurallara uyalım ...
  • ok kusura bakmayın . !!!!
  • GÜZEL TEMALAR
  • kullandıysan ekran görüntüsü gönderirmisn?
  • ya Technics nerde ya arkadaşlar yok oratlıkta
  • ilk sayfada 1.linkteki pack i indirdim;
    istemediğimiz skinleri nasıl kaldırabiliriz?
    birde resimde verilen icon packager3.00 iconları pakette yok
    saydamlığı sağlayan sağtık menüsüne ilaveten çıkan menüyü nasıl sağ tık menüsüyle birleştirebiliriz (belli bir zaman sonra fazlalık ediyor)
    birde benden wmplayer skinine (-) puan istediğin herşey için ayrı menü açıyor.
    skinler genelde ii daha sorum olursa gelirim
    bu xp nin royal teması gibi program yüklemeden direk kullanabileceğimiz temalar var mı?(cristalxp.net'te var ama yükledim yemedi windowblinds için olanları değil tabii)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 17 Şubat 2006 6:12:07 >

• Ya arkadaşlar bu ay ki Chip dergisinin verdiği cd deki vista custamizer ı yükledim ama bilgisayar yarı ingilizce yarı Türkçe oldu. Bu kabuk, sistem dosyalarını da etkiledi ve uninstall dosyası yok. Program ekle/kaldır'da da gözükmüyor.
    Bunu nasıl kaldıracağım yardımcı olun lütfen
  • birdaha setup dosyasını çalıştırıp repair yapma gibi bir durumu varmı? dir de öyle dene bakalım. ama technics daha fazla yardımcı olabilir. ona pm atmayı dene.

quote:

Orjinalden alıntı: KILINC

Ya arkadaşlar bu ay ki Chip dergisinin verdiği cd deki vista custamizer ı yükledim ama bilgisayar yarı ingilizce yarı Türkçe oldu. Bu kabuk, sistem dosyalarını da etkiledi ve uninstall dosyası yok. Program ekle/kaldır'da da gözükmüyor.
    Bunu nasıl kaldıracağım yardımcı olun lütfen
  • Böyle bir konu neden hala üst konu olmadı çok şaşırdım
  • bende aynı şaşkınlık içindeyim ama güzel bi paylaşım oldu. umarım insanlara yararlı oluyordur.
  • kaynaklar bomba saolun arkadaşlar
  • transpacki unistall ettim güvenli modda hatta sistem geri yükleme bile yaptım herşey düzeldi tek eskiye dönmeyen ikonlar bunu eski haline nasıl çevirecez
  • iconpackager gibi bi program yükleyip iconları farklı yapabilrsin yada windows xp haline geri getirebilrisin. bunu denemeni öneririm.
    quote:

Orjinalden alıntı: 1c9e0m7

transpacki unistall ettim güvenli modda hatta sistem geri yükleme bile yaptım herşey düzeldi tek eskiye dönmeyen ikonlar bunu eski haline nasıl çevirecez
  • melihozcan dostum verdiği wallpaperlar mükemmel ötesi hemen koydum arka plana
  • ok thanks
    quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

iconpackager gibi bi program yükleyip iconları farklı yapabilrsin yada windows xp haline geri getirebilrisin. bunu denemeni öneririm.
    quote:

Orjinalden alıntı: 1c9e0m7

transpacki unistall ettim güvenli modda hatta sistem geri yükleme bile yaptım herşey düzeldi tek eskiye dönmeyen ikonlar bunu eski haline nasıl çevirecez

• yeni çıktı sanıyorum sıcak sıcak 3. versiyon mac os

ekran görüntüleri:

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

mac sevenler kaçırmasın, bizzat sorunsuz kullanıyorumkasma yok

link:http://osx.portraitofakite.com/index2.htm

download bölümünden indirebilirsiniz

• ben kurdum da bu şeffaflık olayı msnde rahatsız ediyo özellikle web camdebunu tamamen kapatmak değilde istediğimde kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: borntobewild

melihozcan dostum verdiği wallpaperlar mükemmel ötesi hemen koydum arka plana

sagol arkadaş güle güle kullan
  • riza_fb paylaşımın için sagol ama daha önce ben tarafından tanıtıldı o theme zaten 1.sayfadada var
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.