ilk sayfada 1.linkteki pack i indirdim; istemediğimiz skinleri nasıl kaldırabiliriz? birde resimde verilen icon packager3.00 iconları pakette yok saydamlığı sağlayan sağtık menüsüne ilaveten çıkan menüyü nasıl sağ tık menüsüyle birleştirebiliriz (belli bir zaman sonra fazlalık ediyor) birde benden wmplayer skinine (-) puan istediğin herşey için ayrı menü açıyor. skinler genelde ii daha sorum olursa gelirim bu xp nin royal teması gibi program yüklemeden direk kullanabileceğimiz temalar var mı?(cristalxp.net'te var ama yükledim yemedi windowblinds için olanları değil tabii)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluetime -- 17 Şubat 2006 6:12:07 >
Ya arkadaşlar bu ay ki Chip dergisinin verdiği cd deki vista custamizer ı yükledim ama bilgisayar yarı ingilizce yarı Türkçe oldu. Bu kabuk, sistem dosyalarını da etkiledi ve uninstall dosyası yok. Program ekle/kaldır'da da gözükmüyor. Bunu nasıl kaldıracağım yardımcı olun lütfen
birdaha setup dosyasını çalıştırıp repair yapma gibi bir durumu varmı? dir de öyle dene bakalım. ama technics daha fazla yardımcı olabilir. ona pm atmayı dene.
quote:
Orjinalden alıntı: KILINC
Ya arkadaşlar bu ay ki Chip dergisinin verdiği cd deki vista custamizer ı yükledim ama bilgisayar yarı ingilizce yarı Türkçe oldu. Bu kabuk, sistem dosyalarını da etkiledi ve uninstall dosyası yok. Program ekle/kaldır'da da gözükmüyor. Bunu nasıl kaldıracağım yardımcı olun lütfen
transpacki unistall ettim güvenli modda hatta sistem geri yükleme bile yaptım herşey düzeldi tek eskiye dönmeyen ikonlar bunu eski haline nasıl çevirecez
19" Sony SDM-HS95P/RB // Abit An8-V Nforce4 939 Socket //Amd Athlon64 3000+ Venice ®2520MHZ Günlük // 1 GB Twinmos 3200 Dual Kit 2.5-3-3-5 1T 460Mhz® // 120 gb Samsung Sata // Palit 7600GS sonic 550/1500 Mhz® // Asus 1608P DvdRw // LC Power Psu 420W // Creative Inspire 4+1 // Skyvision Digital Satellite Tv Card // Philips PCVC830K Toucam //Super PI 33 sn. //
iconpackager gibi bi program yükleyip iconları farklı yapabilrsin yada windows xp haline geri getirebilrisin. bunu denemeni öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: 1c9e0m7
transpacki unistall ettim güvenli modda hatta sistem geri yükleme bile yaptım herşey düzeldi tek eskiye dönmeyen ikonlar bunu eski haline nasıl çevirecez
iconpackager gibi bi program yükleyip iconları farklı yapabilrsin yada windows xp haline geri getirebilrisin. bunu denemeni öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: 1c9e0m7
19" Sony SDM-HS95P/RB // Abit An8-V Nforce4 939 Socket //Amd Athlon64 3000+ Venice ®2520MHZ Günlük // 1 GB Twinmos 3200 Dual Kit 2.5-3-3-5 1T 460Mhz® // 120 gb Samsung Sata // Palit 7600GS sonic 550/1500 Mhz® // Asus 1608P DvdRw // LC Power Psu 420W // Creative Inspire 4+1 // Skyvision Digital Satellite Tv Card // Philips PCVC830K Toucam //Super PI 33 sn. //
ben kurdum da bu şeffaflık olayı msnde rahatsız ediyo özellikle web camde bunu tamamen kapatmak değilde istediğimde kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim?
glass2k programıyla oluyordur muhtemelen şeffaflık özelliği. istediğin pencerelerde ctrl+sağ tuş yaparsan eğer karşına şeffaflık derecesini ayarlayabileceğin bi menü çıkacak. oradan istediğin pencerelerde o efekti kullanabilrisn. msn e ctrl+sağ tuş yapınca no glass yaparsan msn opak olacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: brky
ben kurdum da bu şeffaflık olayı msnde rahatsız ediyo özellikle web camde bunu tamamen kapatmak değilde istediğimde kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim?
glass2k programıyla oluyordur muhtemelen şeffaflık özelliği. istediğin pencerelerde ctrl+sağ tuş yaparsan eğer karşına şeffaflık derecesini ayarlayabileceğin bi menü çıkacak. oradan istediğin pencerelerde o efekti kullanabilrisn. msn e ctrl+sağ tuş yapınca no glass yaparsan msn opak olacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: brky
çok çok çok sağol bu harika tema artık pcmde kalabilir
linkte bazen problem çıkabiliyor. eski sayfalara bi göz at istersen. bu soruyu soran arkadaşlar vardı. bende başka bi rss sitesi linki göndermiştim. yada google dan "rss news" yada rss haber falan yazarsan birçok site karşına çıkacaktır. linklerden rss uzantılı olan linkleri avedesk e yaz. bu şekilde de yapabilrsin
quote:
Orjinalden alıntı: MrCooL
AveDesk ntv rss(http://xml.progen.com.tr/get/ntvmsnbc/guncel.rss) icin olan adresmi degisti bos ekran cikmaya basladi bende
istemediğin skinlerin isimlerini arat bul ve sil.. resimlerdeki ikonları resimlerin altında ayrıca paylaştık.. dikkatlice bakarsan görebilrsin :) saydamlık olayınında nedediğini anlayamadım. direk tema paketi olarak alienware i çek ilk sayfada var
quote:
Orjinalden alıntı: bluetime
ilk sayfada 1.linkteki pack i indirdim; istemediğimiz skinleri nasıl kaldırabiliriz? birde resimde verilen icon packager3.00 iconları pakette yok saydamlığı sağlayan sağtık menüsüne ilaveten çıkan menüyü nasıl sağ tık menüsüyle birleştirebiliriz (belli bir zaman sonra fazlalık ediyor) birde benden wmplayer skinine (-) puan istediğin herşey için ayrı menü açıyor. skinler genelde ii daha sorum olursa gelirim bu xp nin royal teması gibi program yüklemeden direk kullanabileceğimiz temalar var mı?(cristalxp.net'te var ama yükledim yemedi windowblinds için olanları değil tabii)
Orjinalden alıntı: KILINC
aslolan ii şeyleri paylaşmak ihtiyacı olan arkalardanda bulabilr sayfayı..üstkonu için yöneticilerden talep etsek yapacaklardır mutlaka ama yazılım sayfasıyla bizim kadar ilgilendiklerini söylemekte pek doğru olmaz sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: | Spooky |
Böyle bir konu neden hala üst konu olmadı çok şaşırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Şubat 2006 13:41:57 >
Ne demek daha masaüstümü yollamadım dağınık toparlayayım yollarım resimleri beğendiyseniz dewamı gelir Beslemeye dewam.... bu arada dikkatimi çekti messenger davetiyesi kaldıysa yollar mısın? bluetime@mynet.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluetime -- 20 Şubat 2006 20:27:11 >
quote:
Orjinalden alıntı: melihozcan
aslında başka şeylerde bulmuştum da sende olmayınca sogudum şu theme işinden ya zaten bi aradan sonra bıkıyo isan sizin için yine bulduklarımı koyarım technics
linkte bazen problem çıkabiliyor. eski sayfalara bi göz at istersen. bu soruyu soran arkadaşlar vardı. bende başka bi rss sitesi linki göndermiştim. yada google dan "rss news" yada rss haber falan yazarsan birçok site karşına çıkacaktır. linklerden rss uzantılı olan linkleri avedesk e yaz. bu şekilde de yapabilrsin
quote:
Orjinalden alıntı: MrCooL
AveDesk ntv rss(http://xml.progen.com.tr/get/ntvmsnbc/guncel.rss) icin olan adresmi degisti bos ekran cikmaya basladi bende
o programı bikere kurdum ve çok beğendim..biçok yabancı forumdada bundan bahsediliyo zaten..program 15günlük deneme sürümüydü yanılmıyosam.. yeni sürümü çıktımı bilmiyorum melih
quote:
Orjinalden alıntı: melihozcan
tamam çok sagol bide bunun deneme sürümü demişsin full ile ilgili bir bilgin varmı yani çıktımı güncel versiyonu filan varmı bilgin varmı hiç
aslında pc uyarlamak için bir sürü işlem yapmak gerekiyordu fakat Melsis Electronics küçük bir prgla bu işi halletmiş ve taplet pc için olan masaüstü temasını bizde kullanabiliyoruz tmm güle güle kullanın...
Dili : Türkçe Boyutu : 2,52MB Lisans : Freeware Kısıtlamalar : Sınırsız İşletim Sistemi : Win XP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 22 Şubat 2006 9:31:44 >