Babasını kaybedip evsiz kalınca çalı çırpıdan bir yuva yaptı kendine... Yarın, toprağını kaybeden halkına, çöken çınarın dallarından yepyeni bir yurt kuracaktı. Atatürk'le Yeniden Tanışmaya Hazırlanın...
ilk sayfada 1.linkteki pack i indirdim; istemediğimiz skinleri nasıl kaldırabiliriz? birde resimde verilen icon packager3.00 iconları pakette yok saydamlığı sağlayan sağtık menüsüne ilaveten çıkan menüyü nasıl sağ tık menüsüyle birleştirebiliriz (belli bir zaman sonra fazlalık ediyor) birde benden wmplayer skinine (-) puan istediğin herşey için ayrı menü açıyor. skinler genelde ii daha sorum olursa gelirim bu xp nin royal teması gibi program yüklemeden direk kullanabileceğimiz temalar var mı?(cristalxp.net'te var ama yükledim yemedi windowblinds için olanları değil tabii)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluetime -- 17 Şubat 2006 6:12:07 >
Ya arkadaşlar bu ay ki Chip dergisinin verdiği cd deki vista custamizer ı yükledim ama bilgisayar yarı ingilizce yarı Türkçe oldu. Bu kabuk, sistem dosyalarını da etkiledi ve uninstall dosyası yok. Program ekle/kaldır'da da gözükmüyor. Bunu nasıl kaldıracağım yardımcı olun lütfen
birdaha setup dosyasını çalıştırıp repair yapma gibi bir durumu varmı? dir de öyle dene bakalım. ama technics daha fazla yardımcı olabilir. ona pm atmayı dene.
quote:
Orjinalden alıntı: KILINC
Ya arkadaşlar bu ay ki Chip dergisinin verdiği cd deki vista custamizer ı yükledim ama bilgisayar yarı ingilizce yarı Türkçe oldu. Bu kabuk, sistem dosyalarını da etkiledi ve uninstall dosyası yok. Program ekle/kaldır'da da gözükmüyor. Bunu nasıl kaldıracağım yardımcı olun lütfen
transpacki unistall ettim güvenli modda hatta sistem geri yükleme bile yaptım herşey düzeldi tek eskiye dönmeyen ikonlar bunu eski haline nasıl çevirecez
19" Sony SDM-HS95P/RB // Abit An8-V Nforce4 939 Socket //Amd Athlon64 3000+ Venice ®2520MHZ Günlük // 1 GB Twinmos 3200 Dual Kit 2.5-3-3-5 1T 460Mhz® // 120 gb Samsung Sata // Palit 7600GS sonic 550/1500 Mhz® // Asus 1608P DvdRw // LC Power Psu 420W // Creative Inspire 4+1 // Skyvision Digital Satellite Tv Card // Philips PCVC830K Toucam //Super PI 33 sn. //