19. desk senin..arkadaşım biz kimseye verdiğimiz programın illegal bilmemnelerini vermek zorunda değiliz.. başlığın amacı kurallar çerçevesinde görsel paylaşım..
Arkadaşlar bende konfubulator vardı bu resim display fln var sonra hava durumu analog saat fln süpper bişidi tabe bunları görene kadar şu World Craft ı yükledim muhteşem bişi ya bilgisayarı tamamıyla değiştirdi resmen bu kadar muhteşem birşey olamaz gerçekten çok teşekkürler şimdi pc ciks oldu işte
Bı linkleri veren arkadaşlara teşekkürler bende bulmaya çalışıp koyarım birşeyler
Birde bişi sorcam bu Windows Vista nezaman gelecek birde bunlar freeware mı ???
vista yaz sonu çıkıcak diyolar.. skinler freeware dir doya doya kullanabilirsin ::)
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Arkadaşlar bende konfubulator vardı bu resim display fln var sonra hava durumu analog saat fln süpper bişidi tabe bunları görene kadar şu World Craft ı yükledim muhteşem bişi ya bilgisayarı tamamıyla değiştirdi resmen bu kadar muhteşem birşey olamaz gerçekten çok teşekkürler şimdi pc ciks oldu işte
Bı linkleri veren arkadaşlara teşekkürler bende bulmaya çalışıp koyarım birşeyler
Birde bişi sorcam bu Windows Vista nezaman gelecek birde bunlar freeware mı ???
biliyosunuz daha önce "ASUS" çular için çok şık ikon setleri vermiştik.. şimdide bu ikon setleriyle beraber kullanabileceğiniz tema ve wallpaperı tek bir paket halinde geliyor..
eywallah abi :) buarada bugün saat olarak nezaman olur tam bilemiyorum ama bir bomba daha gelecek.... başka bir tema platformunu daha tanıtıcam burada..wb5 kadar kullanışlı olmasada güzel görsel bir şow olucak kesinlikle :)
quote:
Orjinalden alıntı: melihozcan
Technics iyice kopmuşunuz siz ya offf offf off yani
media player themelarıda güzel ve kalite bende bişeyler bulursam paylaşırım tekrar çok sagol yanii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 31 Ocak 2006 15:18:56 >
eywallah abi :) buarada bugün saat olarak nezaman olur tam bilemiyorum ama bir bomba daha gelecek.... başka bir tema platformunu daha tanıtıcam burada..wb5 kadar kullanışlı olmasada güzel görsel bir şow olucak kesinlikle :)
quote:
Orjinalden alıntı: melihozcan
Technics iyice kopmuşunuz siz ya offf offf off yani
media player themelarıda güzel ve kalite bende bişeyler bulursam paylaşırım tekrar çok sagol yanii
bak şimdi çok sabırsızlandım bekliyoruz senden büyük show