Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (397. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

ilgilendiğin içi sağol ( tüh yaaa...)
    quote:

Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.

quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

Arkadaşlar dreamscene i kurdum yüklerken güncelleştirme sisteminiz için geçerli değil diye uyarı verip kapatıyo ama vista ultimate 6000 tr kullanıyorum sorun nedir ?

türkçe iştetim sistemlerine kurulmuyor şimdilik umarım çıkartılır

rica ederim olursa zaten mutlaka paylaşacak bir üye olur
  • @2Smoke şu yazı şeklinde olan dock iconlarını türkçe olarak BLGSYRM , DNTM MSASI, MEDYA, OYNLR, GRDNSM, PRGRMLR gibi yazılar yapsak ya da normal olarak yani böyle kısaltmadan güzel olr.
  • wb 5.5 için biraz daha erken galiba
    denedim biraz önce güzel temalar yok henüz
    vista aero _imdilik daha iyi
  • slm kardeşlerim kolay gelsin bana msn messenger 8.0 vista skinini bide su son cıkan vista temasını atabilicekmisiniz şimdiden ilginiz için tşk ederim kolay gelsin herkeze emeklerinden dolayı herkeze tşk

not:yukarıdaki iki linkte ölüde o yüzden istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 17 Mart 2007; 0:04:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

slm kardeşlerim kolay gelsin bana msn messenger 8.0 vista skinini bide su son cıkan vista temasını atabilicekmisiniz şimdiden ilginiz için tşk ederim kolay gelsin herkeze emeklerinden dolayı herkeze tşk

yukarıdaki 2 link derken neyi söyledin
  • @2smoke
    simdilik vista home premium türkce yüklü bende bu sidebardaki hava durumunu ölcen meret calismadi 'hizmet Kulanilamz' diyor acaba ben bunu nasil calistrabilirim ingilizce vistada oluyor ama türkceye karsi bir garezi var?
    Bu arada yeni window Blinds 5.5 Xp'dede calisiyor haberiniz olsun
  • quote:

quote:

slm kardeşlerim kolay gelsin bana msn messenger 8.0 vista skinini bide su son cıkan vista temasını atabilicekmisiniz şimdiden ilginiz için tşk ederim kolay gelsin herkeze emeklerinden dolayı herkeze tşk

senin verdiğin messenger linkiyle vista teması için söyledim kardeşim onlara baktım ama indiremedim linkler ölü bi zahmet yukardakileri yenilerseniz kolaygelsin

• vistayi suresiz olarak nasil etkilendirebiliriz :(
  • bunları nasıl indireceğiz
  • quote:

quote:

quote:

senin verdiğin messenger linkiyle vista teması için söyledim kardeşim onlara baktım ama indiremedim linkler ölü bi zahmet yukardakileri yenilerseniz kolaygelsin

ewt yardım yokmu tek eksiklerim onlar kaldı bi el atan kardeşim yokmu tema merkezinde

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Türkiyede yine ilk defa bizim forumda...WINDOWS MEDIA PLAYER 11 SKIN CODENAME ECLIPSE

tek kelimeyle muhteşem bir skin.. çekin ve etrafınıza hava atmaya wmp'DEN BAŞLAYIN

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

>>4shared'den Yükle<<

su linkide tekrar canlandırabilirmisiniz ölüde tşk

• illegal bir yötemle yapılabiliyor isteyen olursa bana pm atabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orjinalden alıntı: -zombie-

vistayi suresiz olarak nasil etkilendirebiliriz :(

satın alarak :), bazılarımız şanslı ben şirketten carptım mesela

• Arkadaşlar bende Vista Ultimate_32 bit_Türkçe kurulu.Fakat Sidebardaki Hava Durumu çalışmıyor.Neden acaba?Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klavyeci

Arkadaşlar bende Vista Ultimate_32 bit_Türkçe kurulu.Fakat Sidebardaki Hava Durumu çalışmıyor.Neden acaba?Bilgilendirirseniz sevinirim.

hocam senin pcnin configirasyonu nee vista configirasyona göre özellıklerı acıp kısabiliyoo
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: klavyeci

Arkadaşlar bende Vista Ultimate_32 bit_Türkçe kurulu.Fakat Sidebardaki Hava Durumu çalışmıyor.Neden acaba?Bilgilendirirseniz sevinirim.

hocam senin pcnin configirasyonu nee vista configirasyona göre özellıklerı acıp kısabiliyoo

PC konfigürasyonuyla bir ilgisi yok. "Türkçe" yerel ayarlarına sahip Vista'da hava durumu gadget'i sorunlu. Servisin mevcut olmadığına dair hata veriyor.

Bende de aynı sorun var. Vista Ultimate (6000 Final) 32-bit İngilizce kurulu.

• Windows Live Messenger

inndirCem
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyahLimm

Windows Live Messenger

inndirCem

yw hocam da msn klosorunun içine attım ama msn calısmadı bilee skinde calısmadı oluru nasıl oluyoo bunu

•  dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

@2smoke'nin hava durumu patch'i valla oldu. Sağolasın...
  • Ya bir de şu Windows Live Messenger için Vista temaları var ya, onları uyguladım. Ancak küçük bir sorun var; kişi listesinde MSN adresleri nick'lerinin altında çıkmıyor (kişi listesi görünümü "ayrıntılı" olarak ayarlı)

Şu nick'lerin altında MSN adresleri yazıyordu ya, onlar çıkmıyor işte.
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.