free ye bass gir dostum 30 sn beklttikten sonra çektirecek dosyayı
quote:
Orjinalden alıntı: reis_ertugrul
TECHNICS
Üsatad ben bunu çekicem VISTA TRANSFORMATION PACK 3.0 FULL (VTP3.0) ama ''http:/****.de/files/10084050/VistaTransPack_3.0_.zip.htm'' bu link paralı bide 30 günlük var galiba anladığım kadarıyla nasıl olcak?
Uygun görmekmi üstadım ellerine sağlık çok şık olmuş..2. sayfadaki 26. DESK senindir.. temanın bu rengine bide sayfa11de verdiğim star wars wallpaperı dene bak nasıl olucak..asus ikonlarda gayet uyumlu olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: guvenkab
Hocam bende biraz temizlik ve düzenden sonra bu hale getirdim bakalım 2. sayfaya uygun görecekmisin gözükmesindiye sadece link koyuyorum.
Sevgili reis masaüstün güzel olmuş ama bana biraz karışık geldi sanki.. daha azaltsan üzerindekileri daha şık olacaktır bence.. eline sağlık 2.sayfada 27. DESK sana ait ...
Üsatad ben açılış ekranını değiştirdim windows açılırken loadıng olan yeri güzel oldu ama başta iki tane windows seçeneği çıkıyor 1.Windows XP Home Edition Boot Screen 2.Windows Xp Home Edition
Ben bunların çıkmadan windowsun açılmasını istiyorum ne yapmalıyım? Yardım edersen sevinirim
babacan ben şu vistayı bi kuramadım gitti...bütün yöntemleri denedim...sadece yanda bi satli sutun çıkıyo bide imagelerin resmi değişiyor...başka bi numara yok...varmı bi püf noktası...bide şu yuvarlat başlatı olan vistemı...arıntılı bi şekilde hemide resimli anlatırsan makbule geçecek...paylaşım güsel bu arada....insanın içini açıyor..bide yükleyebilsem...
Pencerelerdeki şeffaflığa dikkat :))) süpper tek kelimeyle böylesini ilk defa gördüm helal olsun heriflere
arkada_1m çal1_malar1ndan dolay1 oncelikle seni kutlar1m bana yukar1daki tema laz1m onun adresini(yükleme dosyas1n1) nereden bulabilirim??? sayg1lar sunar1m :)
bi ekran koysan daha yardımcı olurduk ama bunu yapman zor sanırım.. en başta rakamlı bir sayfaysa çıkan karşına eğer bilgisayarım üzerinde sağ mouse/özellikler/gelişmiş/başlangıç ve kurtarma/ayarlar sekmesinde en üstte 2 kutunun yanındaki tikleri kaldır..
quote:
Orjinalden alıntı: reis_ertugrul
Üsatad ben açılış ekranını değiştirdim windows açılırken loadıng olan yeri güzel oldu ama başta iki tane windows seçeneği çıkıyor 1.Windows XP Home Edition Boot Screen 2.Windows Xp Home Edition
Ben bunların çıkmadan windowsun açılmasını istiyorum ne yapmalıyım? Yardım edersen sevinirim
Orjinalden alıntı: masova
babacan ben şu vistayı bi kuramadım gitti...bütün yöntemleri denedim...sadece yanda bi satli sutun çıkıyo bide imagelerin resmi değişiyor...başka bi numara yok...varmı bi püf noktası...bide şu yuvarlat başlatı olan vistemı...arıntılı bi şekilde hemide resimli anlatırsan makbule geçecek...paylaşım güsel bu arada....insanın içini açıyor..bide yükleyebilsem...
Orjinalden alıntı: denizhan86 arkada_1m çal1_malar1ndan dolay1 oncelikle seni kutlar1m bana yukar1daki tema laz1m onun adresini(yükleme dosyas1n1) nereden bulabilirim??? sayg1lar sunar1m :)
Orjinalden alıntı: Utkan S. aranizda gercek vista side bar olan warmi ya.....kafayi yicem....lutfen link verin yaww.....desktop side bar diillll, vista side bar lazim bana.....
bu da benim SS im.....umarim begenilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 13 Şubat 2006 1:00:16 >
işte ozaman tıpkı böyle bir Sidebarınız olacak....
Ufaltılmış ön izleme resmi
quote:
Orjinalden alıntı: Utkan S. aranizda gercek vista side bar olan warmi ya.....kafayi yicem....lutfen link verin yaww.....desktop side bar diillll, vista side bar lazim bana.....
Arkadaslar su gune kadar yazılım bolumune pek gırmezdım ancak gırdıgımde super bi topicle karsılastım burda gercekten cok guzel bir paylasım var basta Technics olmak uzere diger arkadaslar cok guzel destek olmuslar .Bende bu tema isine sardım ancak zorluk cekecegim sanırım ilk defa deniyecegim hadi hayırlısı
iste side bar li Vista m . Pardon Media Center ....
media center dan vista ya cevirdim.....
--------------------
simdi rss kanalinda ntvmsnbc.com u kullandim...ok.....ama peki ben buna yeni eklentileri nerden indirebilirim acaba....icindeki eklentiler yetersiz...farkli biseyler daha hangi siteden eklenir sizce.....
tüm iyi dileklerin için teşekkürler.. ilk sayfadan yüklemeye başla sen, biz gereken yardımı yaparız.. utkanın desktopa baksana koptu çocuk 5 dakkada :)
quote:
Orjinalden alıntı: iStPaLaDiN
Arkadaslar su gune kadar yazılım bolumune pek gırmezdım ancak gırdıgımde super bi topicle karsılastım burda gercekten cok guzel bir paylasım var basta Technics olmak uzere diger arkadaslar cok guzel destek olmuslar .Bende bu tema isine sardım ancak zorluk cekecegim sanırım ilk defa deniyecegim hadi hayırlısı
Orjinalden alıntı: Utkan S.
iste side bar li Vista m . Pardon Media Center ....
media center dan vista ya cevirdim.....
simdi rss kanalinda ntvmsnbc.com u kullandim...ok.....ama peki ben buna yeni eklentileri nerden indirebilirim acaba....icindeki eklentiler yetersiz...farkli biseyler daha hangi siteden eklenir sizce.....
sagolun
technics kardes ya benim desktopumu uprage edermisin bazı değişiklikler yaptımda son halini veriyorum eee artık desktoptada son noktayı koyduğuma inanıyorum sizde beyenirsiniz en yeni en güncellenmiş hali ama configirasyonun hepsini çıkmasını istiyorum dek sıralamasında bütün objeler gözükse dah iyi gözükür bence şimdiden saol
Feci faydalı paylaşımlar yapan diğer bir şahsiyet ve huzurlarınızdaaa S@NDİEGO®.. buda senin için sağım solum her yerim yaratık doldu senin yüzünden all sana yaratık :)) ehhehe