bana yardım edin anlamadım bişi nasıl altif hale getirecem bunları bide hangisini yükleyim bisürü var kafam karıştı
Hasan el-Benna diyorki: "Eğer denilirse size, davetiniz neyedir? İnsanlığı neye çağırıyorsunuz? Cevabınız şu olsun! ALLAH Resulunun getirdiği İslama çağırıyoruz. Yönetimde Onun bir parçasıdır. Hürriyetse O nun farzlarından bir farzdır. Davetimiz işte bunlaradır. Bu doğrudan doğruya siyasettir diye itiraz edelerse Hayır! Bu İslamın ta kendisidir. Biz bu tür bölümleri,dilimleri bilmeyiz deyin. Şayet siz devrim davetçilerisiniz derlerse bunada şu cevabı verin. Deyin ki: Biz Hakkın ve barışın davetçileriyiz. Bu kez çeşitli kişiler ve heyetlerden yardım görüyorsunuz diyebilirler size. Hemen cevap verin. biz yalnz ALLAH a inandık ve sizin sizin putlarınızı tanımıyoruz. Söyleyecek söz bulamayıp saldırgan bir tavır içine girecek olurlarsa, size selam olsun biz cehillerle ilgilenmeyiz ayetini söyleyip çekiliniz."
Öncelikle ne istediğini söyle tam olarak eğer windowsun görüntüsünü değiştirmek istiyosan vtp3 ü dene ilk aşamada kurulumu daha kolay çünkü takılırsanda gel sor buradan
quote:
Orjinalden alıntı: tharun
bana yardım edin anlamadım bişi nasıl altif hale getirecem bunları bide hangisini yükleyim bisürü var kafam karıştı
Hasan el-Benna diyorki: "Eğer denilirse size, davetiniz neyedir? İnsanlığı neye çağırıyorsunuz? Cevabınız şu olsun! ALLAH Resulunun getirdiği İslama çağırıyoruz. Yönetimde Onun bir parçasıdır. Hürriyetse O nun farzlarından bir farzdır. Davetimiz işte bunlaradır. Bu doğrudan doğruya siyasettir diye itiraz edelerse Hayır! Bu İslamın ta kendisidir. Biz bu tür bölümleri,dilimleri bilmeyiz deyin. Şayet siz devrim davetçilerisiniz derlerse bunada şu cevabı verin. Deyin ki: Biz Hakkın ve barışın davetçileriyiz. Bu kez çeşitli kişiler ve heyetlerden yardım görüyorsunuz diyebilirler size. Hemen cevap verin. biz yalnz ALLAH a inandık ve sizin sizin putlarınızı tanımıyoruz. Söyleyecek söz bulamayıp saldırgan bir tavır içine girecek olurlarsa, size selam olsun biz cehillerle ilgilenmeyiz ayetini söyleyip çekiliniz."
yaw bana kimse cevap vermeyecekmi?????? hadi ama merak ettim
:) meraklı olduğum bi konudaki hemen hemen tüm deneyimimi bilen bikaç arkadaşla burada paylaştık.. güzelde oldu gerçekten.. umarım ihtiyacı olanların işine yarar banner kardeşim
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
Technics kardeş tek kelime: ''YUH!!!''
Helal be abi sen napmışsın
vtp3 dedıgınız gıbı guvenlı kıpte yukledım fakat pek deyısıklık olmadı ne bılıyım ben vındows vısta gıbı arayuz olsun dedım ama hala acılırken wındows xp yazısı cıkıyor resımler deyısmedı sadece bılgısayarıma gırerken klasor resımlerı deyısmıs sımdı ne yapmam lazım arkadaslar bırtane daha lınk vardı vındows vısta dıye onuda ındırdım fakat bısey yapamadım
hyundai imageqest q770 epox8rda maınboard 512 dual rem 400mhz nutech 16x dual dvd rw asus 52x cdroom fly3000tv kartı e-con adsl modem lan ıntel ethernet lartı ses kartı onboard amd2500+ cpu o/c ıle 2400mhz ıle çalısır
arkadaşlar bu vistayı geri nasıl silecem yükledim ama hevesim geçti :(
cevap verecek kimse yokmuuuuu??? yaw makina kasıldı gibi biraz yawaşladı istemiyom ben vista mista
dostum geçmiş olsun. senin sistem bayaa bi karışmış görünüyor.vtp3 install ı çalıştır. orada repair diye bi seçenek var. o hataları düzeltecektir. eğer olmadıysa güvenli kipte aç bilgisayarı ve sistem geri yükleme ile sistemin sağlam haline geri dönmeyi dene. düzelmez ise dosyaları diğer hdd ye yedekle yada dvd/cd ye yaz ve bilgisayarı formatla.
ilk sayfadan itibaren mesajları okursan, sorunlarına çözüm bulabilrsin. eğer gene olmazsa yardımcı oluruz merak etme
arkadaslar benim avedeskle ilgili bir sorunum var avedesk yükledim birde havadurumu saaat ibarelerini göstericek olan patch vardı ya docklets patch diye tecnics arkadasım avedeski kurdum c ye sonra docklets klasörünün içine verdiğin patch açtım ve saatlerimi hava durumunu ayarladım ve kapattım ama pc kapatıp tekrar actığımda altta verdiğim hatalar cıkıyor ve ayarladığım hiçbirsey yerinde değil hepsi gitmiş silinmiş olarak programı tekrar calıstırıyorum bu nasıl işya derdime bir cağre lütfen nerde yanlış yaptım acele cvplarsanız cok sewinicem ya şimdiden çok saolun
Vista Transformation Pack, Windows XP Pro'mu ÇÖKERTMİŞTİ!!!!!!! XPyi yeniden kuramadım, gittim format atıp diski iyice bi temizledim ve öyle kurdum....
vtp3 dedıgınız gıbı guvenlı kıpte yukledım fakat pek deyısıklık olmadı ne bılıyım ben vındows vısta gıbı arayuz olsun dedım ama hala acılırken wındows xp yazısı cıkıyor resımler deyısmedı sadece bılgısayarıma gırerken klasor resımlerı deyısmıs sımdı ne yapmam lazım arkadaslar bırtane daha lınk vardı vındows vısta dıye onuda ındırdım fakat bısey yapamadım
hyundai imageqest q770 epox8rda maınboard 512 dual rem 400mhz nutech 16x dual dvd rw asus 52x cdroom fly3000tv kartı e-con adsl modem lan ıntel ethernet lartı ses kartı onboard amd2500+ cpu o/c ıle 2400mhz ıle çalısır
tuş çalışıyodur bence bidaha bidene.. dediğim gibi prnt screen tuşuna basıyosun önce ardındanda donatılardaki paint programına paste diyerek yapıştırıyosun.. bunun kısayolu(ctrl+v)
başka ekran görüntüsü alan programlarlada yapabilrsin bunları sevgili dostum.. mesela grabcapturescreen bu yazılım bedavadır sitesinden bakabilrsin (www.boumchalak.net) veya capturewizpro var (www.pixelmetrics.com)
quote:
Orjinalden alıntı: MuRaT_09
Technics kardeş print screen tuşuyla cek demişsin ama bilgisiyarımın bu tuşu çalışmıyo galiba başka bir alternatifi varmı? acaba
sağ mouse/ özelliklerden / görünüm yazan yerde temalar yüklü bunları seçebilir, wallpaperlarını kullanabilirsin..kurulumda kullandığın .exe ye tıklayarak programı tamamen kaldırabilrsin.. bu paketi beğenmezsen sana alienware i öneriyorum arkadaşım kolaylık ve görsellik açısından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 4 Şubat 2006 22:45:22 >
galiba sende de benim gibi microsoft klavye var klavyende FLock denen en üst sırada bulunan tuşların kilidi var ona tıkla tekrar dene tabi bunların hepsi microsoft klavyeye göre aslında diğer klavyelerde de böyle herneyse sen bi dene
Kullandığın paket vista custom pack adında sadece ingilizce destekli ve başarısız bir pakettir.. onu daha önceden bende verdim fakat çok sorun yarattığı için kaldrdım... burada verilen yazılımların hemen hepsi kullanımı ve kalitesi bir çok kullanıcı tarafından kabul edilmiş bilgisayarlara ciddi görsellik artıları kazandıran yazılımlardır.. sanada denemeni öneririm.. buna ek olarak xp cdsi istendiğinde kesinlikle takmaman gerek butarz yazılımlarda sen bunu bilmediin içinde sorun yaşamışsın..ki biz burada butarz sorunlar her ihtimale karşı yaşanmasın diye restore point yaratmanızı öneriyoruz en baştan..
quote:
Orjinalden alıntı: freeagle
Arkadaşlar bu ayki chip dergisindeki Vista Cuztomization Pack adlı dosyayı yükledim ama hiç memnum değilim,nedenleri
- Bilgisayar yarı türkçe yarı ingilizce oldu (1.resim)
- Artık eski durumununa da getiremiyorum,çünkü ilk başta yazan 'system file replacement' e tıkladım
- Yükledikten sonra xp cd'si isteyip duruyor,takıyorum,kendi kendine birşeyler yapıp duruyor (2.resim)
Kullandığın paket vista custom pack adında sadece ingilizce destekli ve başarısız bir pakettir.. onu daha önceden bende verdim fakat çok sorun yarattığı için kaldrdım... burada verilen yazılımların hemen hepsi kullanımı ve kalitesi bir çok kullanıcı tarafından kabul edilmiş bilgisayarlara ciddi görsellik artıları kazandıran yazılımlardır.. sanada denemeni öneririm.. buna ek olarak xp cdsi istendiğinde kesinlikle takmaman gerek butarz yazılımlarda sen bunu bilmediin içinde sorun yaşamışsın..ki biz burada butarz sorunlar her ihtimale karşı yaşanmasın diye restore point yaratmanızı öneriyoruz en baştan..
quote:
Orjinalden alıntı: freeagle
Arkadaşlar bu ayki chip dergisindeki Vista Cuztomization Pack adlı dosyayı yükledim ama hiç memnum değilim,nedenleri
- Bilgisayar yarı türkçe yarı ingilizce oldu (1.resim)
- Artık eski durumununa da getiremiyorum,çünkü ilk başta yazan 'system file replacement' e tıkladım
- Yükledikten sonra xp cd'si isteyip duruyor,takıyorum,kendi kendine birşeyler yapıp duruyor (2.resim)
technics'e bende katılıyorum ilk sayfada verilen programların %90'ını kullandım sorun yaşadım ama yılmadım üzerinde durduk tartıştık en sonunda her soruna bir çözüm bulduk sayfaların hepsini teker teker okursanız bu sorunları ve çözümleri görürsünüz Technics restore point ne demek?
ilk sayfada verdiğim linklerden şuana kadar sadece VTP3 isimli program bile yaklaşık 2000 defa indirilmiş bu programla ilgili sorun yaşayan ve burada yardım isteyen kişi sayısı 20yi geçmedi..bunlarında achfighter gibi 1-2 kişi dışındakilerinin eksik bilgisayar bilgisinden kaynaklandığına adım gibi eminim..
@achfighter dostum restore point başlat/donatılar/sistem geri yüklemede geri yükleme noktası oluşturma dır. bu şekilde sorunlu bi halden temiz bir hale tekrar döndürebilirsiniz bilgisayarınızı
@style567 senin derdinin ilacı hodolomax oda birazdan gelir arkadaşım
quote:
Orjinalden alıntı: in_metal
Vista Transformation Pack, Windows XP Pro'mu ÇÖKERTMİŞTİ!!!!!!! XPyi yeniden kuramadım, gittim format atıp diski iyice bi temizledim ve öyle kurdum....
En güzeli Vista Insprat, onu kullanıyorum!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 4 Şubat 2006 22:54:11 >
@style567 dostum bende programı kullanırken aynı sorunla karşılaştım neden olduğunu anlamadım bi türlü. sonra programı tekrar yükledim. sorun düzeldi. neden kaynaklanıyor anlamadım bende. birde tekrar yüklediğin zaman docklets klasörünün içinde sysstats ın içinde resimdeki klasörler olsun. muhtemelen sorun ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. resimdeki gibi ayarlarsın.
YA arkadaslar.bende bu pakette sol tarafta cıkan saatin bulundugu bölüm hata veriyor.ve oranın acılmamasını istiyorm.orayı nasıl önleyebilrm.lütfen yardım
daha kolay anlaşılması için görüntü eklersen daha doğru cevaplar gelecektir
quote:
Orjinalden alıntı: kobedodo
YA arkadaslar.bende bu pakette sol tarafta cıkan saatin bulundugu bölüm hata veriyor.ve oranın acılmamasını istiyorm.orayı nasıl önleyebilrm.lütfen yardım
quote:
işte bu.hem bilgisayarın acılma siresini de uzatıyor.nasıl kurtulacağım bundan.hata da veriyor.sağ taraftaki siyah yer
yardım acil olursa sevinirm.virüslerle ugrasiorm bide.int kapatmam gerekiyor
daha kolay anlaşılması için görüntü eklersen daha doğru cevaplar gelecektir
quote:
bunu diyorm.nasıl kurtulabilirm bundan.bilgisayarın acılma süresini de etkiliyo.acil yardım lütfeennn
sorununun çözümü için 4. sayfadaki aşağıdaki mesajı alıntılıyorum sana gereken bilgiler bunlar.. ve buradaki sidebar normalinin benim tarafımdan modifiye edilmiş şeklidir ve çok daha şıktır emin ol.. kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
Program Files ta "WindowsSidebar" diye bir klasör oluşturup içine aşağıdakileri atar
@style567 dostum bende programı kullanırken aynı sorunla karşılaştım neden olduğunu anlamadım bi türlü. sonra programı tekrar yükledim. sorun düzeldi. neden kaynaklanıyor anlamadım bende. birde tekrar yüklediğin zaman docklets klasörünün içinde sysstats ın içinde resimdeki klasörler olsun. muhtemelen sorun ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. resimdeki gibi ayarlarsın.
yok kardes senin dediklerini denedim olmadı klosörleri karsılastırdım eksik yok ama o iki hatayı yapıyor işte kafayı yicem yaa olmadı olmuyor nasıl yapıcaz yaaa
arkadaslar benim avedeskle ilgili bir sorunum var avedesk yükledim birde havadurumu saaat ibarelerini göstericek olan patch vardı ya docklets patch diye tecnics arkadasım avedeski kurdum c ye sonra docklets klasörünün içine verdiğin patch açtım ve saatlerimi hava durumunu ayarladım ve kapattım ama pc kapatıp tekrar actığımda altta verdiğim hatalar cıkıyor ve ayarladığım hiçbirsey yerinde değil hepsi gitmiş silinmiş olarak programı tekrar calıstırıyorum bu nasıl işya derdime bir cağre lütfen nerde yanlış yaptım acele cvplarsanız cok sewinicem ya şimdiden çok saolun
Ufaltılmış ön izleme resmi
22. DESK senindir style,yanlız wallpaperını değiştirip tekrar atmalısın.. çünkü aynı wallden kullanılmıştı daha önceden... başlat çubuğunun rengini beğendim msn skinide güzel gitmiş renk bütünlüğü açısından ..eline sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: style567
buda benim masaüstüm bitmiş hali ama hala avedeskle papazıs ya
Ufaltılmış ön izleme resmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 12 Şubat 2006 2:55:36 >
saol arkadasım tşk senin de eline emeğine sağlık wall çok sewdim ya tolerans göstersen olmazmı neyse ya basınızıda baya ağrıttık problemlerle ama kusura bakma kardes hala avedesk sorunlu pc kapatıp açsam zınk diye hatalar beni karsılıyor neyse tekrar kolay gelsin
nedemek dostum, yaptığın desk sana ait wall da sana ait olsa daha iyi olmazmı.. bubaşlıkta yüzerce wall paylaşıldı hem.. 2.sayfadaki desklere bakan insanların kendi desktopunu hatrlaması için böyle yapman lazım bence.Yeni ve daha iyi screenini bekliyoruz :) .. hatalara gelince bence avedeskin sitesinden başka deskletler yükleyebilir veya hodolomaxe sıkı sıkı yapışabilrsin yapsa yapsa bi oyapar bu forumda o olayı çünkü :)
quote:
Orjinalden alıntı: style567
saol arkadasım tşk senin de eline emeğine sağlık wall çok sewdim ya tolerans göstersen olmazmı neyse ya basınızıda baya ağrıttık problemlerle ama kusura bakma kardes hala avedesk sorunlu pc kapatıp açsam zınk diye hatalar beni karsılıyor neyse tekrar kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 5 Şubat 2006 18:16:56 >
ya beyler tamam hatalıyım yüklemekle ama silemiyorum ki program ekle/kaldır da yok hiçbir yerde yok ilk başta birşey çıktı sistem ayarları değişsin mi diye bende tamam dedim yanlışlıkla ve malesef xp cd'si tak deyince de taktım ama bu aşamadan sonra ne yapabiliriz onu bilmiyorum
vtp3 değil benim yüklediğim chip dergisinin verdigi vista customization pacth diye birşey şu an cafedeyim akşama tekrardan gireceğim nete o zaman bi daha deneriz bi kaç arakdaş pm'den mesaj atmıştı onları bi deneyeceğim ama ekle / kaldır da yok işte olsa canınız sağolsun keşke yükleme noktası oluştursaydım ama bilmiyordum böyle yapacağını
Şimdi bu aşamadan sonra neler yapabiliriz arkadaşlar (format vs. haricinde :) teşekkürler
şuan geldiğin nokta geriye dönmesi zor bi nokta. sistem geri yükleme noktanda yoksa bununla ilgili çokta yorma kendini.. görsel bi program kullanırken gel burada sor soruştur hangisi iyi nedir ne değildir.. bizlerde sana bu konuda yardımcı olalım..
quote:
Orjinalden alıntı: freeagle ya beyler tamam hatalıyım yüklemekle ama silemiyorum ki program ekle/kaldır da yok hiçbir yerde yok ilk başta birşey çıktı sistem ayarları değişsin mi diye bende tamam dedim yanlışlıkla ve malesef xp cd'si tak deyince de taktım ama bu aşamadan sonra ne yapabiliriz onu bilmiyorum vtp3 değil benim yüklediğim chip dergisinin verdigi vista customization pacth diye birşey şu an cafedeyim akşama tekrardan gireceğim nete o zaman bi daha deneriz bi kaç arakdaş pm'den mesaj atmıştı onları bi deneyeceğim ama ekle / kaldır da yok işte olsa canınız sağolsun keşke yükleme noktası oluştursaydım ama bilmiyordum böyle yapacağını Şimdi bu aşamadan sonra neler yapabiliriz arkadaşlar (format vs. haricinde :) teşekkürler
doğrusun dostum.. burada yazılım bölümünde hep birlikte en güzel ve daha kullanışlı bilgisayarlar için devamm...
quote:
Orjinalden alıntı: visualize öss hazırlanıyorum arada bakıp cıkıyorum vtp3 kullandıktan sonra kaldırıp normale döndügünde pc tad vermiyor sanki,insan iyi şeylere hemen alısıyor eskiyi unutuyor dostum.....