'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 38677 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Cevap: << dh TEMA, WALLPAPER ve SKIN Merkezi - VTP 5.5 Çıktı !!>>
holeyy be kurdum en sonunda,geçen kurduğumda sistemi geri yüklemek zorunda kalmıştım oldu bu sefer.
Tşkler
öncelikle net framework 2.0 gerektiriyor çalıştırmak için, yoksa kendi indirip yukluyo zati, rar ın içinde gadget uzantılı bi dosya cıkacak, onu biyere al önce, daha sonra canerconnector diye bi dalga var onu calıstırıp kur, bundan sonrası basit program files\windows sidebar\gadgets klasorune girip daha evvel actıgın gadget uzantılı dasyanın isminin ve uzantısının aynısından bi klasor olusturacan, tıpatıp aynısı olacak ama, daha sonra o gadget uzantılı dosyanın uzantısını zip yada rar yapıp acıcan winrar yada winzip la sonra içindekileri o olusturdugun klasore atacan. daha sonra gadget eklden görebilirsin.
yapamadım, bi ara uğraşırım. ilgilendiğin için teşekkür ler
ustam cok güzel olmus bende yapmaya calistim ama olmadi verdigin linkleri indirdim wb5 temasini kurdum explorer tikladim birsey degismedi neye yariyor o explorer dosyasi? birde style toolbar kuladim tolblar degismedi yarim yamalak yapti yardim edersen sevinirim style tolbar nasil kulaniliyor? sen nasil destirdin?
1 - VISTA TRANSFORMATION PACK 6 rc1 FULL (VTP 6 rc1) (TP) BY TECHNICS
Windows XP için hazırlanmış en muhteşem skin paketidir..Xpnizin görüntüsünü tamamen Vistaya dönüştürür.. Türk sitelerinde ilk defa yayınlanıyor. Kullananlar masaüstlerini göndersin 2.sayfaya yükleyelimINSTALL' lamadan önce Kurulum Klavuzunu çekip mutlaka okuyun okumadan aslaa!! kurmayın...Mesuliyet kabul etmem.. >>Vtp Yeni Kurulum Klavuzu<<
1 - VISTA TRANSFORMATION PACK 6 rc1 FULL (VTP 6 rc1) (TP) BY TECHNICS
Windows XP için hazırlanmış en muhteşem skin paketidir..Xpnizin görüntüsünü tamamen Vistaya dönüştürür.. Türk sitelerinde ilk defa yayınlanıyor. Kullananlar masaüstlerini göndersin 2.sayfaya yükleyelimINSTALL' lamadan önce Kurulum Klavuzunu çekip mutlaka okuyun okumadan aslaa!! kurmayın...Mesuliyet kabul etmem.. >>Vtp Yeni Kurulum Klavuzu<<
Ben vtp 6yi buldum bu seferki 30 mb büyüklügünde daha deneme sansim olmadi ama deniyecegim insALLAH kisa zamanda 2smokenin dedigi gibi technics ilgileniyor o haleder