Şimdi Ara

Skytex, Skytab S serisi tabletleri için EXOPC arayüzünün lisansını satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Skytex, Skytab S serisi tabletleri için EXOPC arayüzünün lisansını satın aldı






    Akıllı telefon ve tablet modellerine olan talep arttıkça donanım tedarikçisi firmaların sayısı da hızla artıyor. Tedarikçi firmaların artması ise donanım parçalarının ucuzlamasına ve dolayısıyla yeni firmaların mobil pazara girmesine sebep oluyor. 




    Skytex firması da Windows 7 üzerinde çalışan yeni Skytab S serisi tablet modeli ile pazardan pay almaya çalışıyor. Firma tabletinde kullanacağı arayüz için geçtiğimiz yıl EXOPC Slate adlı tabletiyle piyasaya giren ancak başarılı olamayan EXOPC ile arayüz lisansı hakkında ortaklık anlaşması imzaladı. 




    Skytex'in Skytab S modeli Intel Atom N550 1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 9.7 inç 1024 x 768 piksel çözünürlüğünde 4 noktadan çoklu dokunmatik ekran, 2 GB DDR2 667 MHz hızında RAM bellek, 320 GB 5400 rpm HDD üzerinde çalışıyor. 




    Diğer özellikleri ise Intel GMA 3150 grafik birimi, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1, opsiyonel 3G, Windows 7 Home Premium, HDMI, USB 2.0, 1.3 MP çözünürlüğünde webcam olarak sayılabilir. 




    Skytex yeni tabletinde özel tasarlanmış EXO kullanıcı arayüzünü müşterilerine sunacak. Bu arayüz daha gelişmiş bir dokunmatik deneyimi vaad ediyor. 




    Microsoft'un OEM ortağı olan her iki firmanın anlaşması Microsoft açısından da oldukça memnuniyet verici olarak görülüyor. 




    Skytab S serisi tablet modeli ön sipariş almaya başladı ve Ekim ayında satışa sunulacak. 








  • böyle bir Windows 7 li tablete HDD konulması hiç iyi olmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.