Şimdi Ara

Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.842
Cevap
9
Favori
159.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sami bey yardımınız sayesinde oldu çok güzel bir rota fazla kurcalayamadım ama biraz sürüş yaptım. Yeni bir rota kazanmış oldum sanırım bu rw3 dosyalarını tamamladığıma göre ileride ekleyeceğim rotaların çoğunluğu çalışır olacak.Bu aralar flight simulator e geri dönüş yaptım onla ilgili addon eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Araştırmaktan pek vaktim olmadı bu yeni rotada sürüş yapmaya.Şu eksikleri bi gidereyim bu rotayı da baştan sona keşfedicem. İndirecek arkadaşlara tavsiye ederim. ufak tefek bug lar olmasına rağmen kısa sürüşlerimde oldukça detaylı bir rota olduğunu gözlemledim. sinyalizasyonuna bayıldım. Her ülke için spesifik. İndirecek arkadaşlar sinyalizasyonla ilgili herşey addon içeriğinde pdf olarak öğretilmiş.Gayet anlaşılır. Hiç çekinmeden bu güzel rotayı indirin ve head up display i (hud) kapatım sinyalizasyona göre sürüş yapın. Oldukça zevkli




  • turhill...Böyle bir kaç video hazırlamıştım...Özellikle haritalarda tren ekleme ve çalıştırmayla ilgili videolarım var..Ama yeni bir RW ye eklenen mod diyelim buna , bu konuda videolar da hazırlamalıyım...Dediğiniz gibi görsel ağırlıklı eğitici ve öğretici videoların çak daha fazla etkisi olabilir...RW Editör de dahil olmak üzere bu videolardan faydalanmak isteyenler olursa adresi vereyim..: Arama Motoruna ( olgcapmaz ) yazıp genellikle ilk açılan sayfanın başında çıkar ( Sami Samioğlu - YouTube ) başlığı ile olan youtube kanılıma girildiğinde bu konuda yayında olan videolar izlenebilir...Yeni bir harita ekleme ve editleme vede trenler ekleme konusunda da video hazırlarım..Ama youtube de yayında olan buna benzer videolarım var...Yeni bir çalışmam var , en kolay ve hızlı biçimde RW Editörde sıfırdan nasıl harita hazırlanır konusunda bir video daha hazırlamayı düşünüyorum..Bu videoyu izleyenler RW editörde gerçeğe yakın haritalar yapmaları konusunda öğretici olacaktır...Aslına bakarsanız yeni bir harita oluşturmak çok uzun zaman ve emek ister..Bu yeni harita oluşturma yöntemi ile kendilerine hızlı ve düzenli biçimde haritalar yapmaları mümkün olacaktır..

    RAİLWORKS YORUMCUSU
    Sami Samioğlu




  • RAİLWORKS 5 TS2014..: CONRAİL DİZEL EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]


     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]


     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]


    Tesadüfen indirme yaptığım bir Railworks sitesinden CONRAİL Modeli Dizelleri Railworks TS2014 ' de yükledim..Bakınız dizellerin görüntüsüne...O kadar çok hizmet etmişler ki boyaları dökülmüş , bazı yerleri paslanmış...Emektar Dizel görüntüsü veriyorlar....Görüntüsüne aldanıp da yanılmayın , süper çalışmalarına devam ediyorlar..Daha çok uzun yıllar yollarda yük taşıyacaklar görevlerini yerine getirecekler..Belkide yarı yolda bozulup işlemez hale gelecek , kim bilir , her şey mümkün..Çalışma sesleri ise yenilerine göre çok daha fazla gürültülü...Adeta bir canavar misali...Railworks için hep yepyeni modeller indirip yüklemiştim..Ama bu türde eskimiş , yıpranmış görüntüsü veren dizelleri hiç indirip yüklememiştim..Daha doğrusu böyle bir indirmesi olan siteye zaten rastlamamıştım.

    RAİLWORKS YORUMCUSU
    Sami Samioğlu




  • Lokomotif 'ler ile 95 parça , ne zevkli bir sürüş oldu, yol bitmesin istiyor insan.

     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]
     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]
     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]
     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]
     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]




  • Oyuna bazı trenleri eklediğimde oyunda görünmüyor acaba bu ne sebebdendir arkadaşlar?
  • RAİLWORKS TS 2014 'E EKLENEN TRENLERİN GÖRÜNTÜ SORUNU

    DART_BLACK....,

    Railworksun hangi sürümünde olursa olsun yeni lokomotif ve vagon eklentileri , program içindeki her hangi bir oyun rotasında görünmezler..Zira farklı veya yeni bu tür eklentiler neticesinde bunların görülebilmesi için her hangi bir oyun ve oyun tercihinin Editöründe bumların kurulması ve düzenlemesi ve de çalıştırılması gerekir..Örnek meselan , yeni SD 40-2 modeli olan bir ddizel lokomotifi yüklemek ve bu dizeli görmek istyiyoruz diyelim..SD 40-2 model dizel eklentisini doğru biçim yükledik varsayalım..Rw ye star verim Menüde bu SD 40 - 2 yüklü olup olmadığı veya doğru yüklemip yüklenmediği anlaşılabilir..Eğer Lokomotif resimli menü de bu dizelin resmin görüntü dosyası varsa resmi görülür , resmi yoksa sadece boş lokomotif resmi altında bu dizeklin adı yazılır..Eğer bunların hiç biri yok ise , demekti bu dizele ait eklemti verileri eksik veya hatalı demektir..Bunları kastetmiyorum oyun rotaları tercihlerinde bu disel ile ilgili oyunlar yok deniyorsa , elbette olmaz bu dizellerin editörde çalışır hale getirilerek oyunlaştırılması gereklidir..Ayrıca TS 2014 ile yeni getirilen uygulama ile RW içindevçalışan mevcut trenleri editöre girmeden istenilen herhangi bir rotada direkt düzenleme uygulaması da var..Ama istenilen bir rotada bu tür uygulamada yapılacak yanlış tren seçimlerin hata verme yani " Railworks.exe çalıştırmayı durdu " hatası verme olasılığı vardır...Kısacası ister tren seçimli düzenleme ile olsun , ister editör de düzenleme ile olsun her yüklenen lokomotif verisinin çalışacağına dair garantisi yoktur , hatta çok kez şahit olmuşumdur editörde dahi lokomotif isim listesin adının yazılı gelmesine rağmen raylar üzerine kurulum aşamasında söz konusu lokomotifin görüntüsü bile gelmemiştir..Bu durumda anlıyoruz ki , yapılan yükleme doğru olmasına rağmen görüntüsü olmuyorsa demek oluyor ki söz konusu bu lokomotif dosyaları hatalıdır...Bunun başka bir izahı olamaz zira dosyaları araızalı olmayan sağlam bir lokomotif eklentisinin mutlaka görüntüsü gelir , ama yinede çalıştırma anında , çalışmadığı da görülebir...Görüntü var , lokomotif çalışmıyopr mesela yada hiç bir görüntüsü yok , kaldırın gitsin zira hiç bir işe yarama bu yüklenen lokomotif eklentisi...

    Küçük bir izah daha yapmak isterim.. " RAİLWORKS TS 2013 yükleyin yada TS 2014 yükseltin sorunları azalacak , hatta bir çok arkadaşımızda görülen , Windows 8 işletim sistemi üzerinden TS 2014 çalışmamıştır bu sebeple Windows 8 işletim sistemi üzerine TS 2013 yükleyip denesinler , zira TS 2013 , TS 2014 den daha üstün özelliklidir.

    NOT...: Ben TS 2013 yükledim ve TS 2014 de yükseltmesini yaptım..Süper diyebilirim..Tavsiye ederim.

    RAİLWORKS YORUMCUSU
    Sami Samioğlu




  • RAİLWORKS'DA SİYAH GÖKYÜZÜ

    DARTH_BLACK.....,Eğer e-mail adresime göndermiş olduğun resimleri ilk başta burada bile bir tanesini bile vermiş olsaydın şimdiye kadar çoktan cevabını vermiş ve sorunun ne olduğunu izah etmiş olacaktım...Railworks'da bu tür soruları ve sorunları kişisel istek ve soruları form üzerinden burada açıklamayı ve anlatmayı prensip edindim..Yani prensibim böyledir..Birileri RW konusunda bir şeyler sorar ve bunun neden olduğunu öğrenmek isterler ve bende buradan cevap veririm , açıklamalarda bulunurum eğer sorunun çözümünü biliyorsam anlatırım..Böylelikle bu tür benzer sorunlar ile karşılaşanlar da bu bilgilerden faydalanır..Kişi RW konusunda özel soru sorabilir , ben de bu tür soruların cevabını ve anlatımını genel haline çeviririm..RAİLWORKS 'DA SİYAH GÖKYÜZÜ sorunun da bu tür sorulardan biridir.

    Bu açıklamayı yaptıktan sonra , göndermiş olduğun resimlere göre cevabım şöyle olur...: "Eğer bilmediğimiz farklı bir sorun yoksa NE VAR BUNDA...demek isterim.
    Rotayı hazırlayanlar bu oyun seçeneklerinde Editörde büyük bir ihtimalle , GECE-GÜNDÜZ AYARLARINDA ZAMAN AYARINI GECE tercihli seçeneklerden birini yapmışlar..Zaten zaman ayarı yapılan yerden aynı zamanda mevsim ve doğa olayları uygulamaları da yapılır..Bu konuyu resimli anlatım olarak hazırlayıp buradan vereceğim bekleyiniz.

    RAİLWORKS YORUMCUSU
    Sami Samioğlu




  • Valla üstad baya can sıkıcı bir durum oldu benim içinde.
    Yani farklı tren ve route seçeneklerini seçsemde siyah gökyüzü durumunu değiştiremedim.YAni söylediğiniz üzere bir harita üzerinde öylesi bir gece modu seçeneği yapılmış olsa sadece o haritada olurdu diyeceğim ama her haritada aynı sıkıntı mevcut(mevsim ve saat değişkenlikleri dahil).Oyunu kaldırıp tekrar kurdum ama nafile,başka bir ayar olduğu kesin.
  • RAİLWORKS KARANLIK GÖKYÜZÜ SORUNU

     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]


    Gökyüzü Karanlık bir ekran görüntüsü...Eğer bu mevsim olarak " Sümmer " olmayıp "Winter " seçili olsaydı yerler beyaz görünürdü...


     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]


    Aynı yer ve hemen editörüne giriş yaptım...Editöre girdiğimde mause okunu sağ üst köşeye götürdüğümde ZAMAN AYARLARI , GECE GÜNDÜZ , YAĞMURLU FIRTINALI VE DİĞER HAVA ŞARTLARI VE DE MEVSİMLER için uygulama yapılan Diyalog Penceresi görünür..Pencere kenarındaki sabitleme düğmesi ile diyalog penceresinde işleri rahat yapabilmem için sabitledim..Ne görüyoruz burada...Şimdi bir bakalım..

    Burada bir tarih görülüyor..Üç haneli... 12 - 10 - 1954...Bu bölümün hemen altında 1 rakamı yazılı....Hemen diğeraltına bakıyoruz burada ( 0 ) var..Bu bazen çift rakamlı hatta üç rakamlı da ayarlı olabilir...Ama şu an için bu ( 0 ) olarak tercih edilmiş ..Kim tarafından..Elbette ki rotayı hazırlayan kişi tarafından..Hemen bir altındaki haneye geçiyoruz..Ve hanelerin başında biraz daha büyük bir saat simgesi var..Bu ne ile yarar...Gayet açık günün 24 saatinin ayarlaması buradan yapılır ve eğer ( 01 ) yazılı olsaydı , gecenin ( 1 ) olur ve rotada bu saatte sürüşlere başlanır..Şu an orada ( 09 ) yazıyor...Yani günün sabah vakti...Sabahın ( 9 )' u...Halbuki havanın bu durumda karanlık değil gün ışığında olması gerekirdi ama karanlık görünüyor..Bu zaman hanesinin hemen sağında bir hanede var..Orada ise ( 00) yazıyor..İşte bu hane buradaki işlemleri değiştirilmesini ve uygulaması sağlayan çok önemli bir hanedir..Tabiki biz bu karanlı havayı değiştireceğiz bu hane işlemi bize o zaman gerekli olacak...Hemen bir altındaki haneye bakıyoruz...Burada ( 21.Night Hazy ) yazılı...İşte bu rotada vakit isterse öğlen göre ayarlanmış olsun yine gökyüzü karanlık görünür..Zemin ise gerektiği kadar aydınlık görünür..Bir altındaki haneye bakıyoruz..Mevsim ayar hanesi...SÜMMER - AUTUMN - WİNTER VE DİĞER MEVSİM...Bu hanede 4 mevsimden biri tercih edilir , istenildiğinde istenilen mevsim uygulanır...En altta bir hane daha var..Bu o kadar herekli değil , tercih genellikle ( All ) olur...Bu durumdan anlıyoruz ki rota hazırlayıcının zaman , gece - gündüz ve mevsim tercihini böyle yapmış uygulamış...Değiştirelim öyleyse...

     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]


    Bu değiştirme yani yeni bir ayarlama yaparken ayarlı tercih edilmiş ayarların sadece birini değiştirdim... ( 21. Nigh Hazy ) olan ayarı hava ayarları seçenek listesinde olan ( 1. Clear ) yaptım...Şimdi bu işin doğru ve tam olması için bir yukarısında bir önemli hane var demiştim..Zaman ayarının hemen yanında ki ( 00) yazan hane...Bu radaki rakamları değiştirmeyeceğim..Sadece yapılan işlemin devreye girmesi için bir işlem yapacağım..Mause oku ile bu haneye tıklıyoruz ve ilmeç yanıp sönüyor..Ve buradaki ( 00 ) klavyeden DELETE ile siliyoruz ve yine aynı rakamları yani ( 00 ) yazıyor..Bu yapılan özel bir iştir ve diğer tüm ayarlar değiştiridikten sonra bu söz hanedeki bu işlen en son yapılacak..Yoksa yeni ayarlar çalışmaz , önceki ayarlarında açılışa devam eder..Bunu da yaptıktan sonra Ekranın en alt sağ köşesindeki Kavuniçi rekli Üçgene tıklıyorum ve ekranın ortasına " SAVE " diyalog penceresi geliyor.. " YES " butonuna bas efendim iş bitti...Brkle biraz ekran gelsin tekrardan..İşte ekran geldi......

     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]


    Ne oldu şimdi aynı rota aynı yer...Hava aydınlandı...İşlem tamam..Bu zaman mevsim ve gece gündüz dilog penceresindeki uygulamar çok çeşitli ve müthiş özellikleri olan bir işlem penceresidir..Ben buradaki ayar ve düzenlemeleri yapmayı çok severtim ve Railwork2un en harika uygulalarının yapıldığı bir yerdir burası..

    Not..Konu daha farlı anlatımlarımla daha sonra devam edecek..

    RAİLWORKS YORUMCUSU
    Sami Samioğlu




  • RAİLWORKS KARANLIK GÖKYÜZÜ VE KARANLIK ZEMİN SORUNU

    Bir rota indirip yüklemiştim..Rotanın bir oyun seçeneğine start verip girdim..İşte aşağıdaki ekran görüntüsü ile karşılaştım..

     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]


    Yerler simsiyah burada ..Ama gökyüzü aydınlık..Elbete bir sorunu var...TEXTURE SORUNU..yada TEMPLATE ROUTES dosyalarının eksik veya hasarlı olmasın dolayı oluşan bir durum..Yani RAİLWORKS kurulum dosyaları arasında bu rotaya ait TemplateRoute dosyaları yok..Bu sebeple yerler karanlık..Eğer arkadaşımızın sorunu farklı bir sorun ise , bu durumda gökyüzü siyah görünmesini oluşturan acayip bir durum var demektir..Siyah gkyüzü sorununu bir önceki yazımda anlattığım gibi Zaman ve Gece-Gündüz ayarlarını değiştirmek suretiyle düzeliyorsa mesele yok...Eğer düzelmiyorsa benim daha fazla yapabileceğim yada anlatacağım yol yok demektir.

    Bu yerlerin siyah görünmesi sorununu elbette çözdüm..Ama karanlık gökyüzü sorunu farklı bir neden ile oluyorsa , benden uzakta olan bilgisayarda bu sorunu çözemem..Elimin altında olacak ki daha iyi araştırma yapabileyim..Siyah yer sorunu , Railworks da boş bir rota editörü aldım ..Bu editör rotasına . bu rotanın aynı adını verdim...RW den çıktım..Ana kurulum merkezine gidip CONTEN içindeki bu karanlık rotayı tespit ettikten sonra , almış olduğum aynı adlı boş rotanın içersine , bu karanlık zeminli rotanın tüm dosyalarını kopyaladım..Ve Rw giriş yaptım aynı adı verdiğim rotanın oyunlarından birine giriş yaptım....İş tamamdır sorun bitmiş ve çözülmüştür...Onun ekran görüntüsünü veririm..Daha iyi anlaşılması ve sorunun çözüldüğüne dair ispatı olması için..Belki inanmayan çıkabilir..Benim için bu tür konuları inandırmak çok kolaydır.


    RAİLWORKS YORUMCUSU
    Sami Samioğlu




  • Üstad çok teşekkürler cevaplar için,evde ilk iş deneyeceğim bu ayarları.

    Peki bu ayarları yaptıkdan sonra diyelimki örnek olarak sizin haritada clear ayarladınız,aynı haritada mesela karlı yağışlı ve gece olarak ayarlasak oyundan (editörden değil) problem yaşanırmı acaba? yoksa o hava şartları için editöre dönüp kayıtmı yapmamız gerekecek?
  • RAİLWORKS HAVA EFEKTLERİ UYGULAMASI

     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]



    Bir rotanın editörüne girildiğinde Sol üst köşede olan diyalog işlem penceresinde en üstte kırmızı rekli olan bir malzeme çantası simgesi bulunur..Bu simgenin yanin en sağ başta olan Lokomotif simgesine tıklanmış yani seçili olması gerekir ki hava efektleri uygulaması yapılabilsin...Ve sağ üst köşede hava efektleri kontrol paneli açılır..Şimdi bu havayı çeşitli biçimlere dönüştürelim..

    PUSLU HAVA ( AYARLAMASI )
     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]


    1
    0
    12 - 00
    19. Night Cloudy
    Sümer
    All

    YAĞMURLU HAVA AYARLAMASI
     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]


    1
    120
    17 - 00
    Foggh Heavy Rain
    Spring
    All

    BİR BAŞKA FARKLI HAVA AYARLAMASI
     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]


    2
    50
    16 - 55
    1. Clear
    Autumn
    All


    Evet...İstenildiğinde çeşitli hava efektleri oluşturulur...İstenildiğinde günün her saatine sürüş yapmak için zaman ayarlaması yapılır..Mevsimler düzenlenir...


    RAİLWORKS YORUMCUSU
    Sami Samioğlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 22 Ocak 2014; 16:30:41 >




  • Bu çok güzel oldu,oyun bozuk diye üzülüyordum.Oyun nihayetinde bende çalışıyor problem yok ama hava şartları can sıkmışdı,bu çözümle daha iyi oldu.

    Son olarak üstad kasım ayından bu yana yeni çıkan tren ve route haritalarını indirip ,elimizdeki sürümlere (benimki 38.3 versiyondu yanlış hatırlamıyorsam) uygun bir şeklde yüklemeleri nasıl yapabiliriz? benim torentten aldığım paladin versiyonu,kasım ayına kadar olan güncelleme ve dlc paketlerini içeriyor,kasımdan bu yanada baay dlc ve update gelmiş.
  • Evet Üstad...Bu konuyu geçmiş sayfalarda çok kez anlattım...donanimhaber.com forum sayfalarına bir kez daha dikkatlice bakın...Mutlaka bu sorunun cevabı olacaktır...Eğer yeterli derece de açıklama yok ise bir kez daha anlatmaya çalışırım.

    Aslında , şu ana kadar vermiş olduğum RW uygulamalarını konularına ait resimli veya resimsiz anlatımlarımın bir fihrist özelliğinde olması ve konu başlıklarına göre , biigi almak isteyenlerin kolayca bu bilgilere ulaşmasına yönelik bir yapılandırma yapılması gerekli olduğu çok kez ifade etmiştim..Örneğin....: RW DLC 'lerinin nasıl Rw' içine atıldığını anlatan yazılı veya resimli anlatımımı... " RAİLWORKS'A DLC VEYA TRENLER NASIL YÜKLENİR " başlığı ile bu yazı ve bilgi filanca numaralı sayfadadır gibi , her RW kullanıcısının kolayca bu bilgiklere ulaşması sağlanabilir..: Daha net bir örnek mi gerekiyor , anlatayım..Önceki sayfalarda yazmış olduğum bir kaç konuyu ele alalım..:

    1 - TRAİN SİMULATOR 2012 ' DE ALINAN BİR İLETİNİN ÇÖZÜMÜ......Sayfa...: 20 ' de

    2 -RAİLWORKS 3 TCDD YAMASI VE KURULUM AÇIKLAMASI ÇÖZÜMÜ...Sayfa...: 20 ' de

    3 - RAİLWORKS ROTALARINDA VE DLC ' LERDE EKSİK DOSYA SORUNU ÇÖZÜMÜ.....Sayfa...: 24

    Gibi bir anlattığım konu ve çözüm önerileri başlıklarına göre her forum üyesinin kolayca bu bilgilere ulaşmasını sağlayacak bir ek bilgi butonu oluşturulması gereklidir..Bu haliyle RW hususunda geçmişe yönelik bilgilerin kolay ulaşılamadığı bir gerçektir...Kardeşim bu formun sahibi ben değilim..Burası benim siten olsaydı bunu çoktan yapmıştım..Maksat donanimhaber.com forum üyelerine zorluk olmasın kolaylık olsun.

    Her neyse ben bu öneriyi bir çok kez yaptım ama hiç tık sesi bile gelmedi...RW oyuncularına ve bana aynı konuları terar , tekrar cevap verdirme eziyetinden vaz geçilmeyecek gibi görünüyor...Gerekirse bu konuya bir kez daha el koyar açıklarım..

    Ama bu anlatımlar böyle sürekli devam edecek , aynı sorular ve aynı konular tarafımca daimi olarak cevaplanmak mecburiyetine bırakılırsa , bende burada bu duruma bir nokta koyar tamam artık derim..

    Asalında RW konularında bir kitap yazsam daha iyi olacak galiba....RAİLWORKS TÜRKÇE KLAVUZU...

    Bu kadar açıklamadan sonra soruna kısa bir açıklama yapayım...İndirilen DLC ' lerde iso veya rarlardan farklı yükleme dosyaları çıkar....Kimi DLC " PACKAGE MANAGER " listesi içine hedef yükleme dosyası gosterilir yada sürükle bırak yöntemi ile otomatik kayıt yaptırılır...Kimi DCL ' de ise ASSETS> RSC veya başka bir ad ile el ile kopyala yapıştır ile yükleme yapılır...Son zamanlarda ise yanılmıyorsam AP dosyası biçimde olup iso açıldığında içindeki çıkan dosya cinsine göre yükleme yapılır..Bu DLC için aynı zamanda CONTENT oyun dosyası da bulunabilir..Bu ise CONTEN>ROUTE içersine yüklenir..Ya otomatik yükleme ile yada el ile...Bu konuda geçmişte daha geniş anlatımlarımın olduğunu tahmin ediyorum..Bakmanız gerekiyor..Bu forum sayfalarına bakın.

    RAİLWORKS YORUMCUSU
    Sami Samioğlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 22 Ocak 2014; 21:57:14 >




  • Üstad söylemiş olduğun üzere editörden ayarlamaları yapmaya çalışdım,resimleri paylaşıyorum.

    http://i.hizliresim.com/Kgyby0.png
    http://i.hizliresim.com/eQWyWj.png
    http://i.hizliresim.com/eXJlJ5.png

    Senin yaptığın gibi (00) olan kısmı hep en son yapıp,silip tekrar yazıp save ediyorum ama sonuç aynı.Saatleri değiştirdim,mevsimsel özelliklerini değştirdim yemedi.Acaba nerede hata yaptım ben?




  • RAİLWORKS KARANLIK GÖKYÜZÜ SORUNU


    Bu işi anlamanın bir yolu var...Bir RW Rota indirme sitesinin linkini vereceğim..Ve ikimizde aynı rotayı indirip yükleyelim..Yüklemeden sonra bu yeni rotanın oyunlarının hepsini de kontrol et , yine aynı siyah gökyüzü olacak mı bana bildir...Bende bu yüklediğimiz aynı rota oyunlarına girip bakayım..Bende de siyah gökyüzü olacak mı..Bu ne işe yaracak..Elbette bir işe yarayacak , en azından sorunun nereden oluştuğunu anlamamıza imkan verecek..İndirme linkini hazırladığımda operasyona başlarız.

    Sami Samioğlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 23 Ocak 2014; 5:30:26 >
  • Çok teşekkür ederim ilginiz için,beklemedeyim.
  • Üstad hangilerini indiriyoruz şimdi?2014 olanların hepsini alayımmı ne dersin?
  • Bu Linke tıkladığında RAİLWORKS BİTTORRENT indirme sayfalarına ulaşırsın...

    Sayfa 2 ' de , " Porland Terminel .....166.14 MB olan yazıyı bul ve üzerine tıklayıp torrent olarak indir...RARI aç , rar açıldığında içinden üç dosya klasörü çıkacak.

    1 - Assets

    1- Content

    3- Manulals

    Assets dosya klasörünü aç...İçimde olan " G- TraX " dosya klasörünü Railworksun kurulu olduğu yerdeki ASSETS> Aç ve bu G-TraX dosya klasörünü buraya at...Sakın Assets içinde olan diğer dosya klasörleri içine atma...Dikkat.

    Conten dosya klasörünü aç...İçimde Routes dosya klasörü bulunur..Onuda aç...Ve bu açtığın yerde rakamlardan oluşan Rota dosya klasörünü , yine RW 'nin ana kurulum yerinde olan CONTENt>Route>Aç ve buraya at...

    Manuals dosya klasörünü aç içinden " EN " dosya klasörü çıkacak ..Onuda aç..ve içinde olan üç adet PDF dosyasını , yine RW' nin ana kurulum yerinde olan Manuals>EN>Aç...ve PDF dosyalarını buraya at.

    Sağlam biçimde gözle görerek neyin nereye atıldığını bilerek yapılan el ile yükleme yöntemidir bu...Bu yönten en sağlam yüklemedir.

    Bunları yaptıktan sonra " PORLAND TERMİNAL " Rotasının her hangi bir oyun seçeneğine gir ve bak durum ne..Yine gökyüzü siyah olacak mı bak ve bana bildir.

    Ben bu yöntemle yükledim ve bu rotaya baktım...Sonucu daha sonra resimli olarak izahını yaparım..Sıra sende beklemedeyim.

    Site linki çalışıyor ve indirme yapılıyor , burada hiç bir indirme sıkıntısı yok.

    Sami Samioğlu




  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.