Şimdi Ara

Marmara Forumda Açılacak Olan Spor Salonu PURE LİFE Erken Kayıt İndirimi 69 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
2
Favori
54.632
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze merhaba.Bugün Bakırköy Marmara Forum alışveriş merkezinde yeni açılacak olan 3000m2 kapalı alan spor salonu ile ilgili bir kampanya yapılmakta.1 Ocakta açılacak spor salonu için erken kayıt yaptırırsanız aylık 69 TL'ye üye olabiliyorsunuz.Ben 1 senelik üyelik yaptırdım.1 ayda bu hediye ettiler aylık 63 TL gibi bir rakama geldi.Arayış içerisinde olanlar kaçırmasın derim.

http://pureturkiye.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sector8376 -- 25 Eylül 2011; 22:08:51 >

• Havuz falan varmıdır? biraz bilgi verirseniz sevinirim.
  • Yarın bı gidip bakayım. Bı türlü baslayamiyordum. Fırsat olur belki böyle :)

Teşekkürler konu için.
  • Havuz yokmuş sadece. Eğer plates vs. gibi özel derslere de katılmak istiyorsanız +10 TL diye hatırlıyorum.
    1 yıllık üyelik şart.
    Eğer tesisi beğenmezseniz ocak ayında ilk 10gün ödediğiniz parayı da alıp üyelikten ayrılabiliyormuşsunuz.

Benim bildiklerim de bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Havuz yokmuş sadece. Eğer plates vs. gibi özel derslere de katılmak istiyorsanız +10 TL diye hatırlıyorum.
    1 yıllık üyelik şart.
    Eğer tesisi beğenmezseniz ocak ayında ilk 10gün ödediğiniz parayı da alıp üyelikten ayrılabiliyormuşsunuz.

Benim bildiklerim de bunlar..

Biliyorsan neden daha önce konu açıp bilgi paylaşımında bulunmadın??

Şaka şaka sana da teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 25 Eylül 2011; 19:56:42 >

• Ss olsa daha kolay karar verebilirdk .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déathklaat

Ss olsa daha kolay karar verebilirdk .

5s?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem
    Biliyorsan neden daha önce konu açıp bilgi paylaşımında bulunmadın??

Şaka şaka sana da teşekkürler :)

Ortada şimdilik tesis yok, adamlar vurgun mu yapacak bilemiyorum..
    Bir de ne zaman görsem bugün indirimin son günü şeklinde 1-2 aydır oradalar.

• Yarın muhtemelen orda olacağım. Bakıp aldığım bilgileri paylaşırım burada.
  • Ben cok yakın oldugum ıcın Marmaraforuma bizim olduğumuz bolgeye yaklaşık 1 ay önce broşür dağıttılar 65 tl diye ufak kagıtlarda şu an 69 tl olmuş.65+10 tl daha odersenız ıcerısınde pılates,sececegınız bir dans ve boks da var.Yılbaşı gecesı duzenlenecek acılıs partısınede kayıt yaptıran herkesı davet edıyorlar.Yanlız işin kötü yanı kartınızdan ilk kayıt oldugunuz an bir para cekılıyor ve bılgılerınız alınıyor bu endenle de 10 gunluk denmeden sonra ıptal ettırmessezni uyelıgınızı 1 sene boyunca ıster gıdın ıster gıtmeyın ucret oduyorsunuz.Uyelıkden cıkma sansınız yok.Bulundugumuz muhıtte fıyatların yuksek olması nedenı ıle ve yakın olması benı cezbetti ama oyle 1 ay 3 ay gideyim çıkayım diye bir şey düşünmeyin çıkamıyorsunuz bilgilerinizi verdiğinizden.Hatta Biz bilgi almaya gittiğimizde yukardaki bir arkadaşın dediği gibi paraları alıyorsunuz ya bır daha sızı bulamazsak dıyen biri de vardı :)Biz hemen başlayalım istyorduk erken kayıt diyince 1 ay sonrasıdır zannettik ama 4 ay sonrasına olunca açıkcası vazgectik.Bunları bilerek gidin.

• Burası bana da çok yakın, fiyatı da mahallede bulunan spor salonlarından bile uygun. Tercih edilebilir gibi dursa da salonu görmeden de bir sene üye olmak insanı caydırmıyor değil. Şu anda yazlıkta olduğumdan uğrayamıyorum ama haftasonuna doğru gidip görüşeceğim.

Acaba gidip fiyat öğrenecek arkadaşlar erken kayıt yaptırmadığımızda, yani salon açıldığında aylık ücreti ne kadar olacakmış öğrenebilirler mi? Erken kayıt indirim fiyatı belli ise normal kayıt ücretleri de bellidir diye düşünüyorum. Senede 100-150 lira gibi bir fark olacaksa salonu gördükten sonra kayıt olmak daha mantıklı gibi...
  • Salonun yerıde Bahaus bınasının ust katında garden offıce yerlerde olacak e-5 e bakan tarafta.
  • Bende geçenlerde öylesine konuştum adamlarla.Ellerinden zor kurtuldum.Sözde Mecidiyeköy'de Trumph Tower da bile yerleri açılacakmışda.Bilmem ne?Ortada olmayan bir şeye para yatırmak hiç cazip gelmedi.Ha bu arada son 93 kişi diye tabela vardı dün gördüğümde.
  • 1 senelik üyelik emrivakiliği saçma olmuş.
  • Ödeme vs. olayı bilmiyorum ama anladığım kadarı ile Polonya menşeli bir firmanın Türkiyedeki ilk şubesi oluyor.
    2 hafta önce 600TL vererek 6 aylık üyelik aldım. Bilse idim buna üye olurdum...
    Arkadaşın dediği doğru ise 3000M2 büyük bir yer. Yeni açıldığı için cihazlar da yeni olacaktır.
    Tanıtım adına yapılmış iyi bir kampanya.
  • Havuzu, saunası falan yoksa fiyat yüksek bence. Ben burda evime yakın salona gidiyorum 3 aylığı 150 tl, salon küçük ama aletler yeni ve ferah ortam. Kalabalıkta olmuyor. Squat yaparken kimse size tip tip bakmıyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Havuzu, saunası falan yoksa fiyat yüksek bence. Ben burda evime yakın salona gidiyorum 3 aylığı 150 tl, salon küçük ama aletler yeni ve ferah ortam. Kalabalıkta olmuyor. Squat yaparken kimse size tip tip bakmıyor yani.

Nerede bu yer ? Belki bizim eve de yakındır
  • izmir bayraklıda :)
  • Dün Bayramğaşa Forum'da gezerken Saturn'un yanındaki kapalı mağazada "Pure Life" posterleri vardı. Bayrampaşa Forum'a fitness mı açacaklar yoksa küçük bir spor malzemesi dükkanı mı bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: einst79

Dün Bayrampaşa Forum'da gezerken Saturn'un yanındaki kapalı mağazada "Pure Life" posterleri vardı. Bayrampaşa Forum'a fitness mı açacaklar yoksa küçük bir spor malzemesi dükkanı mı bilen var mi?

Marmara Forum'daki standa uğradım. Kredi kartından 11 aylık provizyon alıyorlar ama ekstrenize aylık yansıyor ayda 69 TL Marmara Forum (1 ay ücretsiz). Derslere katılmak isteyene +10 TL aylık.

Bayrampaşa Forum'a da stand açmışlar. Orada aylık 65 TL'ymiş ve Bayrampaşa'ya kaydolanlar Marmara'ya da gidebiliyormuş. 11 aylık provizyon çekiliyor ekstreye
    aylık yansıyor ve 1 ay Bayrampaşa'da da bedava. Derslere katılmak isteyene +10 TL aylık.

Sizin gözünüz tuttumu? Çok kalabalık olur mu acaba? İlk 10 gün iptal şansınız var dedi ama sözleşmede öyle bir madde göremedim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.