Şimdi Ara

VIMICRO 0301PHL (piyasadaki marka piranha) avermedia tv kartı çakışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • VIMICRO 0301PHL (piyasadaki marka piranha) marka webcam aldım. güzel tatminkar bir kamera fiyatıda iyi fakat avermedia tv kartımla çakışma yarattı ve tv izleyemez oldum. driverları kaldırdım tekrar yükledim değişen birşey olmadı. kamerayı driverı ile kaldırdım sadece tv kartını kurdum yine birşey olmadı. bir çözümü olan varmı?



  • tv kartının slotunu degistirip tekrardan driver ını kurmayı dene..
  • önce tv kartını ve kamerayı sök
    cihazı güvenli modda aç ne kadar avermedia ve webcame ait driver ve softeare varsa sil kaldır sonra normal modda aç

    ve sonra bir işlem yapmadan kapat
    sonra yeniden ac webcami takmadan webcam driverlarını yükle lakin kullanımklavuzunda driverları yüklemeden webcami kesinlikle takmayın gibi bir tabir var . webcam driverini yüklediktan sonra webcmi tak ve calışır hale getir ayrıntıları yazmıyorum sen hallet

    webcam calıştıktan sonra pc yi restart et ve bir işlem yapmadan yine kapat

    sonra t kartını tak ve pc yi ac driverlaro isticek internetten en günce avermedia driverlarını indir ve onlarla kur ondan sonra sorun ortadan kalkacak

    kolay gelsin gecmiş olsun


    quote:

    Orjinalden alıntı: nescafex

    VIMICRO 0301PHL (piyasadaki marka piranha) marka webcam aldım. güzel tatminkar bir kamera fiyatıda iyi fakat avermedia tv kartımla çakışma yarattı ve tv izleyemez oldum. driverları kaldırdım tekrar yükledim değişen birşey olmadı. kamerayı driverı ile kaldırdım sadece tv kartını kurdum yine birşey olmadı. bir çözümü olan varmı?






  • arkadaşlar bu dediğiniz çözümler çok uğraştırıcı bunlara gerek yok sevgili proteo'nun dediği gibi yapın.
    C/ nin içerisinde windows dizininde VM303_STI.exe diye bi dosya var proteo bunu silince düzeliyo demiş ama ben silmedim zaten normal şartlarda windows silmez. (işlem çalıştığı için) işlemi sonlandırmak için windows görev yöneticisini (ctrl+alt+del)açıp oradan bulun ve görevi sonlandır diyin. yada "process explorer" programını indirin 1 MB den az ücretsiz ve kurulum gerekmiyor. bu program ctrl alt del. in (windows görev yöneticisi) yaptığının çok daha gelişmiş halidir. her tür işlemi buradan çok daha ayrıntılı bir şekilde takip edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.