Şimdi Ara

Avea - GSMobile İnternet Paketi Arasındaki Fiyat Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben GSMobile kullanıyorum. Bildiğiniz gibi GSMobile bir Avea hizmetidir.

Bugün internet paketi alacaktım, fiyatlara bakıyordum.

GSMobile Paket Sayfası

Gördüğünüz gibi 8 TL'ye aylık 100 Mb oluyor. Tam bunu yapacaktım, bir arkadaşım benden Avea İnternet Paketi'nin fiyatına bakmamı istedi.

Avea Paket Sayfası

Yine gördüğünüz gibi 9 TL'ye aylık 1 Gb oluyor.

Avea'da 1 Tl daha verip 900 Mb kullanabiliyorsunuz. Fark gerçekten çok fazla.

Ben de öylesine denemek için Avea'nın paketini yazdım, gönderdim. Kabul etti ve parayı çekti. İşlem sonucu size bildirilecektir dedi. Bildirilmedi fakat 9333'ü aradığımda 1 Gb internetimin olduğunu söylüyor.

Şimdi size sorayım, Avea'yı görmeyip direk GSMobile'dan internet paketi yapanlar büyük kazık yemiş olmayacaklar mı? Ben 2 kere internet paketi yapmıştım ve ikisini de GSMobile'dan almıştım.. 1 Tl daha verip bunu almak isterdim fakat böyle bir şey yazmıyor GSMobile'ın sitesinde. Arasındaki Mb farkı sizce de çok ama çok fazla değil mi?

Yoksa benim gözden kaçırdığım bir şey mi var?

• kendi içinde de aynı durum var 100 mb 8 tl avea faturasızlarda 1 gb 9 tl :) kullanıcı tercihine kalmış yani.
  • Kullanıcı tercihine kalmış evet fakat GSMobile kullanan biri paketi GSMobile'ın sitesinden yapar ve GSMobile'ın sitesinde 9 Tl'ye 1 Gb ile ilgili hiç bir şey yok. Ya da ben göremiyorum. Ben kaç kere GSMobile'dan aldım net paketini. Her seferinde de aştım, aşım ücreti 100 Mb başına 5 Tl, ki ben bundan daha fazla aştım ve benim bir çok arkadaşım da sınırı geçiyor haliyle.. Paketin altında diğer pakette kesinlikle gösterilmesi gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.