Şimdi Ara

Deus Ex: HR'nin Altın Filtresini Kaldıran PC Modu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
        Deus Ex: Human Revolution'ın "turuncu" veya "altın" renk paletinden sıkıldınız mı? O zaman PC için yayınlanan bu yeni mod ile Siber punk DE dünyanızı biraz daha renkli bir hâle büründürebilirsiniz.
     
       Daha önce GTA IV için yayınladıkları görsel mod ile gündeme gelen ENBSeries, bu sefer de karşımıza Deus Ex: Human Revolution için çıkıyor ve Human Revolution'ı doğal hâliyle görmemizi sağlıyor.

        Bu mod ile altın filtresi kalkarken, ışıklandırmalar kuvvetleniyor ve duman efektleri de gelişiyor. Genel olarak oyunun daha iyi göründüğünü kendi adıma söyleyebilirim. Ya da belki de oyunu sürekli altın renkte görmekten sıkılmış olmalıyım. Aşağıdan oyunun modlanmış ve modlanmamış görsellerini görebilirsiniz:
     
        PC modunu buradan indirebilirsiniz. Şimdilik yalnızca Nvidia marka ekran kartları için olduğu belirtilmiş.
     
     


     











  • O değil de eski oyunda Hud rengi değişiyordu. Öyle bir mod güzel olur. Belki de vardır araştırmadım henüz.
  • pc olunca istedikleri gibi modlama bi şekilde yapılıyor.Türkçe yamasıda hazırlanıyor

    anlayan anladı ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 24 Eylül 2011; 21:53:38 >
  • Türkçe yamasıda hazırlanıyor'''

    ing bilmeyen birinin oyun oynamasına karşıyım... birşey anlamadıktan sonra... 40 yıl yama mı beklıyıceksın :?
  • yalnız bunun ati için olanı yok mu yav.. tühh
  • off stun sus ya :S
    bi oyun sadece hikayeden mi oluşuyor.İngilizce bilmesen bile oyunun ana konusunu anlıyosun .Yapay zeka ses grafik eğlence daha çoook neden var oyun oynamak için.Türçke yama 40 yıl değil bi kaç ay sonra çıkıyo .Oyunun bi kaç ay geç çıktıgını farz et.
  • hell77
    24.09.2011 22:01:43

    hahahaha :D 40 yıl bir benzetmedir... bir kaç ay az bir suremı :? ing bilmeden nereyi anlıyorsun ....singleplayer anlamında söyluyorum... hikayesiz bir oyun guzelin ustune çıkamaz.. etkıleyici olması için hikayeninde gerçekten guzel olması gerekır... deux ex ' e bakarsak... hikayesi çok guzel ve harıka, oynanış olarak gizlilik öğeleri içeriyor..ve rpg öğeleri gerçekten iyi... grafiği iyi deil okadar...ben hikayesi iyi değil diye bulletstorm oynamıyorum...oynamayı denedım ama .. kötuydu.. oda fazla aksıyon sunuyor.. sen bf3 un bir kaç ay geç çıktıgını farzedebılırmısın :? 3 ay sonra başlarmsıın oynamaya :? ing bilmedıgını farzet..
  • İngilizce bilmeden Fallout oynayacağına git at kendini.
  • stun bi sus ya bi sus yaXD
    İngilizce bilmemek oyunu tam manasıyla oynayamamaktır evet özellikle rpg oyununda bunu biliyoruz .

    ama sen saçma sapan cümle kuruyosun .ingilizce bilmeyenin oyun oynamasına karşıyım bu ne :Dingilizce hikaye kitabı okumuyoruz oyun oynuyoruz.Boss öldürürken savaşa girerken ingilizce biliyo musun diye sormuyor bana.

    Bu oyunun MP 'si yok 3 4 ay beklersem sorun olmaz benim için hiç problem olmadı zaten:Dproblem olsa oyunçeviri ekibi sayfalarca övgü almaz kapatır kapılarını başka işle ugraşır.
  • Grafikler gerçekten daha gerçek gözüküyor ama Deus Ex'in atmosferine çok katkısı olan ve yakışan bir şey Altın Filtresi.
  • hell77
    24.09.2011 22:22:14

    hem kendın söyluyorsun... hemde karşı çıkmaya çalışıyorsun... eğer tam manasıyla oynayamıyorsun. .alıcagın zevkte düşük olur... ing bilipte... dah fazla haz almak varken.. ing bilmeyen biri her oyunuda oynayamaz.. zevk alamaz... arkadaşımdan bılıyorum... assassin's creed 2-brotherhood oynatamassın... çunku tamamen hikaye bazlılar...çogu oyundada gereklıdır..
  • Türkçe yamasıda hazırlanıyor'''

    ing bilmeyen birinin oyun oynamasına karşıyım... birşey anlamadıktan sonra... 40 yıl yama mı beklıyıceksın :? stun@

    40 yıl mı? Oyunçeviri sitesini duymadın galiba
  • stun Arkadaşım ne çok abartıyosun böyle:))
  • stun

    Kaybol aga.
  • Herkes şu 40 yıl olayına ne kadar takmış. Siz hiç mecaz diye birşey duymadınız mı ya?
  • @stun

    oyunu bitirdim.. süper ingilizce bilmiyorum ama oyunu anlayarak bitirdim..tamamını anlayamasamda bana yeteni kadarını anlayarak öğrendim.Kafama takılan yerlerdede neti araştırdım

    şimdi bu mod ile ve türkçe yama ile oynamak hiçde fena olmaz yani

    assasins creed serisinide bitirdim ve hikayeyi tamamı ile biliyorum..eng bilmiyenler oyun oynamasın derken biraz saçmalamışsın bence..türkiyede yaşıyoruz ingilizce bilenlerin sayısı fazla değildir sanırm.Fakat eng bilmemesine rağmen oynayıp zevk alıyosa sorun yok :)
  • Bence gereksiz oyunu gözümde güzel kılan detaylardan birisi altın filtresiydi.
  • senseman62
    24.09.2011 23:02:18

    bana dediğin kadarıyla... '' süper ing bilmiyorum'' ama ing biliyorsun değilmi... kendini ing konusunda 0'' olarak farzet... ve deux ex in konusunu tamamıyle anlayabılecegini söyleyebilirmisin :? şöyle birşeyle alakalı .. nekadar anlarsan okadar zevk alırsın ...


    hell77
    24.09.2011 22:50:19


    yoruma saygı duymuyorsan sen kaybol bence... ben sana böyle birşey demedım ...tartışıyoruz burada illaki senın goruşune biri ters düşecek...senin görüşüne ters düşen birşeyi itersen ot gibi yaşamaya devam edersin...
  • Stun
    Hiç birşey bilmiyorsun. Mal mal konuşuyorsun. 40 yılmış. Mass effect 2'nin yaması ekimde çıkıyor. Yanılmıyorsam nisan ayında başlamışlardı. Saftirik saftirik konuşup adamın asabını bozma PC'nin avantajını gör. Sen konsolunla yat uyu. Ayrıca herkes ingilizce bilmek zorunda değil. Biz Türküz İngiliz değiliz.
  • stun
    ingilizce bilmeyenler oynamasın ne demek.herkes istediği şeyi nasıl zevk alıyorsa öyle yapar.önemli olan 40 yıl lafı değil, ingilizce bilmeyenlerin hor görülmesi anlamının oluşması.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.