Şimdi Ara

Çarpan Araç Kaçtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce caddede park halinde bulunan bir araca 59 YE 522 plakalı Captiva SUV çarptı. Ben hemen pencereye koştum birde baktım ki adam panik içinde arabayı kurtarıp kaçıyor. Fotoğrafını çekemedim telefonun uyuzluğundan ama en azından plakasını alabildim(Umarım doğru görmüşümdür). Şimdi bir not hazırladım az sonra dışarı çıkarken sileceğine bırakıcam. Araç muhtemelen kayıplara karışır veya çarpılan adam uğraşmaz ve hasar büyük değilse diye mini onarımla ilgili bir şey yazdım. Çünkü çoğu kişi mini onarımı bilmiyor. Çarpılan araç benim olmasa bile çarpan adama en iyi dileklerimi saydırmayı borç bilirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bölgenin polisini ara plakayı ver hocam.
  • Kiminplaka dan bak hocam araç chevrolet mi rengine de bak sonra polise ver boşuna başkasının canı yanmasın.
  • Araç Durum Bilgisi Öğrenme
    Yeni Sorgu
    Yazdır

Plaka No59YE522MarkaCHEVROLETModel2011Sahiplik Belge Tarihi15/03/2011Tescil BirimiÇORLURenk 1BEYAZRenk 2 BİLİNMİYORCinsiÇalıntı mı?HAYIRHak MahrumiyetiVAR
    Hak Mahrumiyet Detayları

Hak Mahrumiyeti

Makam / Kurum

Tarih

REHİNLİ (R)

AKBANK-EMLAKKONUT ÇORLU

15/03/2011
  • Gs_KuRTuLuS arkadaşımız kontrol etmiş, plakayı doğru görmussuuz bence de polis 'e olayı bildirin...
  • duyarlılıgınızı kutluyorum aynısı basıma gelmıstı lancerımı satmak zorunda kalmıstım
  • Güzel davranış. İlave olarak 155 i arayıp bildirin bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PERT ARAÇ SAYISI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten çok güzel bir davranış sizin gibi vatandaşa teşekkür etmekte bizim borcumuz olsun keşke herkes böyle duyarlı olsa.

not: 155 i aramanıza gerek yok büyük ihtimal onlarda savcılığa yönlendireceklerdir..araç sahibi gerekli işlemleri yapar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1905 -- 23 Eylül 2011; 20:31:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

gerçekten çok güzel bir davranış sizin gibi vatandaşa teşekkür etmekte bizim borcumuz olsun keşke herkes böyle duyarlı olsa.

not: 155 i aramanıza gerek yok büyük ihtimal onlarda savcılığa yönlendireceklerdir..araç sahibi gerekli işlemleri yapar zaten.

3. bir şahsın araması olayın kesinliği bakımından önemlidir bence.

155 i aramasanız bile İl emniyet müdürlüğünüzün internet sitesinde online ihbar yeri olmalı oraya yazabilirsiniz.
  • 59Y ile baslayan plakalarin hepsi Corlu :)

Ya gecenlerde bu vurup kacma olayi ile ilgili muhabet ediyorduk da... Ben kendi gozlerimle gordum, Avcilarda bir araba bir cocuga carpti, suc tamamen cocukta ve cocukta ciddi bir yaralanma da yoktu. Halk var ya, sofuru resmen sokak ortasinda linc edecekti, adam arabasini birakti ve allah ne verdiyse kosarak kacmak zorunda kaldi... 30dk sonra polis ile olay yerine geri dondu, vs...

Sonra da arkadasin biri belki de soforler olay yerinden kacmakla iyi ediyorlar dedi..

Ha, burada anlatilan eleman kacmamaliydi, ama insan sagdan soldan boyle seyleri duyduktan sonra ve tanik olduktan sonra kaza yerinde olasi kavgalardan kacasi geliyor.

Biz bir keresinde ticari bir taksi ile kaza yaptik, salak bizi sagdan gecmeye calisti ve kaza oldu.. Sonra adam hem suclu hem guclu gibi sucu bize atmaya calisti, yoldan gecen taksiler durdu ve hepsi ona destek cikti... Ama kaza raporunu mecburen bizim soyledigimiz gibi yazmak zorunda kaldi ve imzasini da atti.... En sonunda ozur diledi ve gitti.

Kaza yapan kacmakla yanlis yapiyor, ama az da olsa karsi tarafin psikolojisini anlatmaya calisiyorum..

• bu aralar ben de bir sürü 59 plaka görüyorum istanbulda, ne ayak bilen var mı? yoksa sadece tesadüf mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Banka Kredisiyle kısaca elin şeyiyle gerdeğe giren adam işte vurur kaçar da, öldürür kaçar da.

Her bankadan kredi alan üstüne alınmasın. Sadece böyleleri içindir örneğim.

o nasıl bir zihniyet sen hangi ülkede yaşıyorsun hangi türsün sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

bu aralar ben de bir sürü 59 plaka görüyorum istanbulda, ne ayak bilen var mı? yoksa sadece tesadüf mü

Tekirdag abi...

Tekirdag ve Istanbul zaten ic ice. Hatta bir ara televizyonda reklamlarda cikiyordu ya, Istanbul Corlu'ya tasiniyor diye.

Bazilari 59 plakanin kaskosu daha ucuz diye 59 plaka tercih ediyor.

Ha ayni sekilde, Istanbulun cevre illeri de 34 plaka arabalarla dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidxxx

quote:

Banka Kredisiyle kısaca elin şeyiyle gerdeğe giren adam işte vurur kaçar da, öldürür kaçar da.

banka kredili araba aldım acaip alındım ama tehlikelimiyiz biz bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidxxx

quote:

Krediyle alıyorsak alıyoruz. İnsanları ne kadar çok bağlamış bizim kredimiz borcumuz. Sanki hırsızlık yapıyoruz. Sonuçta faiziyle ben ödüyorum geri. Senin birşey demeye hakkın yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali777

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

bu aralar ben de bir sürü 59 plaka görüyorum istanbulda, ne ayak bilen var mı? yoksa sadece tesadüf mü

Tekirdag abi...

Tekirdag ve Istanbul zaten ic ice. Hatta bir ara televizyonda reklamlarda cikiyordu ya, Istanbul Corlu'ya tasiniyor diye.

Bazilari 59 plakanin kaskosu daha ucuz diye 59 plaka tercih ediyor.

Ha ayni sekilde, Istanbulun cevre illeri de 34 plaka arabalarla dolu.

hımm eyvalla, bizim buralarda kesin kaskodandır :) hatta komşunun oğlu da 59 plaka araç aldı şimdi anladım çakalı

• lonely_man arkadaşım eline sağlık.
  • böyle çarpıp kaçanları anlamıyorum. zaten çarpılan aracın masrafını sigorta ödemiyor mu?
  • @Çarpılan araç benim olmasa bile çarpan adama en iyi dileklerimi saydırmayı borç bilirim.

bravo, örnek bir davranis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

gerçekten çok güzel bir davranış sizin gibi vatandaşa teşekkür etmekte bizim borcumuz olsun keşke herkes böyle duyarlı olsa.

3. bir şahsın araması olayın kesinliği bakımından önemlidir bence.

155 i aramasanız bile İl emniyet müdürlüğünüzün internet sitesinde online ihbar yeri olmalı oraya yazabilirsiniz.

Numaramı kağıda yazmıştım artık isterse beni arar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.