Şimdi Ara

Verizon CEO: Windows Phone, Blackberry OS'i geçecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Akıllı telefon pazarına platform bazında göz attığımızda Android ve iOS'in diğer platformlara büyük üstünlük kurduğunu görüyoruz. Yapılan araştırmalar ilk ikinin uzun yıllar daha değişmeyeceğini gösteriyor. Peki, üçüncü kim olacak? iOS ve Android'den önce piyasada rüzgar gibi esen Blackberry OS mi yoksa büyük bir revizyonun eseri olan Windows Phone platformu mu ?


    Amerika'nın en büyük servis sağlayıcısı olan Verizon Wireless'ın icra kurulu başkanının ön görüsüne göre, uzun vadede Windows Phone platformu yarıştan birinci çıkan olacak. Dünyanın en önemli yatırım bankalarından Goldman Sachs'ın Communacopia Konferansı'nda konuşan tepe yöneticisi, servis sağlayıcılarının Android ve iOS'in yanında üçüncü bir platform için bir araya gelmeye başladıkları belirtirken; kendi fikrine göre üçüncü ekosistem yarışının galibi Blackberry OS'i geride bırakacak olan Windows Phone platformunun olacak.


    Windows Phone platformunun Nokia'nın desteğiyle önümüzdeki seneden itibaren hızlı bir çıkış yakalaması beklenmesine rağmen; RIM'in ise gelecek çözümlerindeki işletim sisteminin QNX imzası taşıyacak olması; üçüncülük yarışının zorlu geçebileceğini göstermiyor değil.








  • ya bu telefonların bileşeni aynı sonuçta acaba wP galaxy note a falan kurulmazmı :))
  • QNX gelsin o zaman görecez o kibirli microsoftu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OvernightSensation

    QNX gelsin o zaman görecez o kibirli microsoftu.


    Ms mu kibirli?
  • Microsofta karşı çok önyargılı millet en iyi yapanın ürünü kullanılır bu kadar basit.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadtneverdie

    quote:

    Orijinalden alıntı: OvernightSensationQNX gelsin o zaman görecez o kibirli microsoftu.
    Ms mu kibirli?


    gayet tabi açıklamarında framework üzerinde tam bitirmeden ilk 2ye yükseleceğiz gibi iddaalarda bulunuyorlardı.
  • QNX ile beraber uygulamalar için uğraşırsa Blackberry kesinlikle bırakılmaz çünkü satış rakamları azalsa da playbook çıktı harika bir şekilde çalışıyordu yada blackberry ler hala en iyi iletişim cihazları....Öte yandan bence ms wp7 ile beklenmeyecek birşey yaptı çok iyi bir aryüz hazırladı ancak wp7 satışları çok daha düşük...Ben qnx ile beraber Blackberry yi tercih ederim olmadı ios başkasına gerek yok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis xvier

    QNX ile beraber uygulamalar için uğraşırsa Blackberry kesinlikle bırakılmaz çünkü satış rakamları azalsa da playbook çıktı harika bir şekilde çalışıyordu yada blackberry ler hala en iyi iletişim cihazları....Öte yandan bence ms wp7 ile beklenmeyecek birşey yaptı çok iyi bir aryüz hazırladı ancak wp7 satışları çok daha düşük...Ben qnx ile beraber Blackberry yi tercih ederim olmadı ios başkasına gerek yok...


    ios'u bırak hocam QNX varken ios neymiş şayet android bile daha çok hoşuma gidiyor uygulama dersen yine pek bir fark yok aynı.
  • wp7 çok ileri gidecek çokkkk
  • wp7 nokiayla bi cacık olmaz bakın görün
  • windows phone çok ileri gidecek pazarda yükseldikçe htc nin de samsungunda dikkatini çekecek onlarda donanım olarak güçlü WP telefonlar üretecek ki bence olması gerekende budur.iphone 4 kullanıyorum ama WP MANGO güzel bir telefonla cıkarsa en kısa zamanda ona gecmeyi düsünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.