Şimdi Ara

Havalimanında unutulan ürünler Avcılar'da satılıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
37
Favori
126.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün gazetede okudum bugün gidipte bakiyim dedim.Çok güzel şeyler var.350 liraya iphone 3g vardı.Daha yüzlerce telefon vardı.Ama hepsi kayıtsız..Onlarca foto makinesi vardı.Ben 90 liraya Panasonic DMC-FX10 aldım.Yanlız hiçbirinin şarj aleti yok.Canon 450D vardı bitane.950 lira dedi.Çeşit çeşit kameralar,laptoplar,ufak ekranlı vcd playerlar falan.Ne ararsan var.Yüzlerce bavul,çanta,binlerce giysi..PSP'lere 185 lira dediler.Ama pazarlık yapınca indiriyorlar..Annemle beraber gittim.Annem bagajı doldurdu ağzına kadar.5 liraya ufak taburelerden aldı bir sürü.Pazar arabası aldı 10 liraya.Aklınıza ne gelirse var..Yok yok yani.Gitmenizi tavsiye ederim.

    Avcılarda Marmara cad.No:7 Çağatay iş merkezinde.Trafiğe kapalı cadde.Arabanızı yukarıda bırakıp yürümeniz lazım..

    EDİT : Şimdi aklıma geldi.Yüzlerce güneş gözlüğü vardı.Çoğu da orjinal..Orjinal Ferrari gözlüğü vardı adamın teki 70 liraya aldı.Raybanlar falan var.Ama sabah erken giderseniz daha iyi.Öğleden sonra çok kalabalık oluyor.Zaten dükkan çok küçük ve dar.Malların çoğu dükkanın dışında ama yinede bakmak incelemek çok zor oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih -- 22 Eylül 2011; 20:06:58 >







  • Arkadaşlar 100 tl den 4 parfüm aldım orjinalı ayırt edebilirim ürünlerin büyük kısmı orjinal yüzde 20 lik bir kısım sahte. Ancak! Kesinlikle ve kesinlikle tarihi geçmiş orjinalitiyle alakası olmayan bozulmuş mallar. 2 güneş gözlüğü aldım birinde birşey yoktu diğerinin sapı çatlamıştı değiştirtirim dedim sağlam olan numaralı cam çıktı. Çatlak saplı olanı değiştirmek içinse kendi mağazası 370 tl fiyat çekti. Yani ucuz buldum alayım diye evdeki bulgurdan olmayın. 2.si her ürünün fiyatına internetten bakıp ortalama yarı fiyatı gibi bir fiyat veriyorlar. Ulan ürün kullanılmış, yıllarca elden ele gezmiş kim bilir havalimanı depolarında Ne şekilde muhafaza edilmiş yani ne badereler atlatmış senin internetten ürünün fiyatına bakıp bir fiyat vermen mantıklımı? Diğer bir kısım satıcılar çok kapa 10 dk bakındın diyelim hadi hadi kalabalık yapmayalım gibi ifadeler kullanıp alıcaksan bak falan deyip sinir bozuyorlar. Gidemeyenler hiç üzülmesin gidenlerde böyle adamlara prim vermesin kardeşlerim. Gidin adam akıllı 3 kuruş fazlasına garantili tertemiz kutusunda ürünler alın. Ben yandım siz yanmayın.




  • 20 tl gerçek deri mont varmış
  • Evet sabah uğradığımda elektronik dükkanı açık olmasına rağmen. 1,5 saat önce fotoğraflamaya gittiğimde kapatmışlardı. Yarın gelecek mallar için hazırlık varmış.

    Afişte de yazdığı gibi, elektronik konusunda umutlanmayın derim. Aslında ne geleceğini dükkan sahipleri de bilmiyor desem yeridir. Ama şu kesin, değer biçebildikleri (telefon PSP Notebook vs.) olsun dükkana bakan dayının dediğine göre piyasa fiyatına eşdeğer veya biraz altında satılıyorlar. Yani ''sonuçta unutulmuş mallar, yarı fiyatına alırım'' demeyin adamlar tüccar senden benden uyanık. 2'ye alıp 10'a satmazsa girişmez zaten bu işe.



    Burada da aklınıza gelebilecek kullanılmış-kullanılmamış her türden giyecekler, etiketli kullanılmamış ürün tek tük vardı. Geri kalanı eski püskü. Bize gelmez anlayacağınız.



    Ve ceketler yine birçoğu yıpranmış eskimiş şeyler ÇÖP



    Bavullar bana cazip geldi nedense. Bilen bilir bavul ne kadar dayanıklı olursa olsun illaki kırılır. Sağlam diye 200TL verdiğim bavulumun THY tarafından haşat edilmesini bilirim. İadesini de yapmamışlardı ayrıca. Neyse, küçük olanlar 20TL Orta 30TL o Büyük hayvani olanlar 40-60 arası değişiyor.



    Sarı kepenkli yer elektronik gözlüklerin oldugu yer, Yanda çantaları gördüğünüz çantacı. Kadın komşusu olmasına rağmen hiç birşey almadığını söyledi anlayın artık nasıl çöp bir yer olduğunu.


    Sonuç olarak, gelecekler beklentiyi minimumda tutsun, hatta beklentisiz gelsin. İşe yarar birşey çıkarsa ne mutlu size. Yarın büyük gün(yersen)
    Eyyorlamam bu kadar.




  • ben gittim boşa zaman harcamayın. adamlar anasının gözü. bilmedikleri bir ürünü hemen internetten bakıp fiyat veriyorlar. bi eleman olta kamışlarına bakıyordu. çalışan hemen internetten baktı 40 tl fiyat verdi. kamışta çok kullanılmış hasarlıydı. aynısı balıkçıda 50 tl. eğer tekerlekli sandalye, bebek arabası, dandik kıyafet alıcaksanız gidin. kıyafetleri bile 10 tl den veriyorlar. başkasının giyip kirlettiği markasız kıyafete ölsem 10 tl vermem.
  • seneler önce yine böyle bir yer vardı avcılarda gittim baktım ne var diye hepsi çöp

    camın altında kenarda sıfır ayarınca amazon reader vardı daha turkıyede readermış tabletmış esamesi okunmuyor adaptorsuz sıfır kılıfıyla 80e alıp 380e sahibindenden satmıştım hey gidi günler :D
  • Marka bayan veya erkek Ayakkabi varsa değerlendirilebilir,giden arkadaşlar bilgi verebilirmi
  • Esnaflik sıfır avcilardaki yerde. Musteriyle hasım gibi munasebet kuruyorlar. Boyle adamların bu sekilde para kazanmalarına inanamıyorum. Parfumun sahte oldugunu soyledigimde kavga edecekti uzatsaydım terbiyesiz herif. Hayır markayi piyasayi biliyormus gibi tartisiyor bir de komedi. Elektronik barkodlu ya da orjinal parfumler de mevcut, fakat anlamıyorsanız almayın bence.
  • Elektronik bölümünde fotoğraf makinalarına bakan var mı ? işe yararr bişeyler var mı acaba
  • ftm1633 F kullanıcısına yanıt
    Mecidiyeköyden metrobüse binip direkt avcılara gidebilirsin dostum
  • allalllaaa
  • Foto makinesinin içinden 4 gb'lık kart çıktı..Çoğunun içinde kart var zaten..Ama mutlaka pazarlık yapın.Yanımdaki adam 250 liralık foto makinesini 210 liraya aldı.Markasını hatırlamıyorum ama güzel bişeydi..
  • Metrobüsten inince nasıl gideriz,buluruz burayı?Biraz tarif eder misiniz?
  • Bu bir paylaşım sitesi. Ve sizin gibi burayı takip eden yani forum donanım haberi takip eden ve reytingini arttıran bütün kullanıcılar sebeplenecektir tabiki. Bunun aksi bir davranışa yöneltmek site gelirlerini de direkt etkileyecektir. Yazılım uzmanı olduğunuz ve siteyle ilginiz olabileceğini düşünerek yazdım.
  • iphone'a 350 demişlerse htc vs trevi telefon varsa 200 250 ye verirler

    sabah bi dh buluşması yapsak mı orda
  • valla kardeş ucuz telefonlar fln var arkadaşın dediği gibi ama cihaza bakıyosun ve alıyorsun çok fazla pırkalattırmıyorlar. Aldıktan sonra da iade etme gibi şansın yok işin tamamen şans. Geçen senede ben alacaktım buradan telefon ama güvenip alamamıştım telefon açılmıyordu açılanlara ise hat takıp deneyemiyordunuz. Zaten içeri 3 4 kişi zor sığıyor bakkal dükkanı gibi bi ufacık bir yer. Gidin görün derim genede
  • metrobüsten inince üst geçitten karşıya geçin.sağ tarafınızı e5'e verecek şekilde yürüyün.300 metre sonra sola dönen bir cadde göreceksiniz.taksiler falan durur.ordan aşağı doğru inin.tam karşınıza trafiğe kapalı bi cadde göreceksiniz.o caddeye girin.7 numarayı bulun.
  • sabah ilk uçak istanbula kaçta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgisayars

    Bu bir paylaşım sitesi. Ve sizin gibi burayı takip eden yani forum donanım haberi takip eden ve reytingini arttıran bütün kullanıcılar sebeplenecektir tabiki. Bunun aksi bir davranışa yöneltmek site gelirlerini de direkt etkileyecektir. Yazılım uzmanı olduğunuz ve siteyle ilginiz olabileceğini düşünerek yazdım.

    Mantıklı bir yorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunayek

    valla kardeş ucuz telefonlar fln var arkadaşın dediği gibi ama cihaza bakıyosun ve alıyorsun çok fazla pırkalattırmıyorlar. Aldıktan sonra da iade etme gibi şansın yok işin tamamen şans. Geçen senede ben alacaktım buradan telefon ama güvenip alamamıştım telefon açılmıyordu açılanlara ise hat takıp deneyemiyordunuz. Zaten içeri 3 4 kişi zor sığıyor bakkal dükkanı gibi bi ufacık bir yer. Gidin görün derim genede

    bu mesajı okuyunca işkillendim azıcık,

    unutulan telefonlar çalışır durumda olmalı bence, hele imei kayıtsızlar da zaten ya sıfır ya da turist telefonudur ki onlar da çalışır durumda olmalı.

    bozuk telefonları unutulud ayağına satıyor olmasınlar, özellkle gözlükleri de 5 liraya işportada satmak yerine araya sıkıştırıp nasılsa orjinaldir diye alanlar çıkar elbet diye düşünüp satıyo olmasınlar :)




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.