Şimdi Ara

eBuddy 250 milyon kullanıcıya ulaştı, Android platformunda yüzde 300 artış sağlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eBuddy 250 milyon kullanıcıya ulaştı, Android platformunda yüzde 300 artış sağlandı






    Mobil platformların kullanıcı sayısını yüz milyonlar seviyesine çıkarması bu alanda uygulama geliştiren girişimlerin de ufkunu açtı. Farklı konseptlerle kullanıcıların karşısına çıkan geliştiriciler şimdi milyar dolarlık firmaların sahibi durumunda. 




    İlk kez 2003 yılında Symbian platformunda tanıdığımız mesajlaşma uygulaması olan eBuddy aradan geçen 8 yılda büyük bir ilerleme kaydetti. Hollanda kaynaklı eBuddy firmasının internetin ilk bağımsız mesajlaşma uygulaması olarak tanıttığı hizmeti bugün 250 milyon kullanıcı sayısına ulaşmış durumda. 




    Firma yaptığı duyuruda eBuddy'nin en fazla Android platformunda ilgi gördüğünü, yıl bazında yüzde 300 artış gösterdiğini kaydetti.  Toplam kullanıcı sayısının 163 milyonu aktif olarak uygulamayı kullanırken kalanları pasif hesap konumunda. eBuddy kullanıcıları her ay 10 milyar dakikayı sohbete harcıyor. 




    Firma, eBuddy XMS adlı yeni bir gerçek zamanlı sohbet uygulamasının da duyurusunu yaptı. Ancak özellikleri henüz açıklanmadı.




    eBuddy firmasının hali hazırda Londra, Singapur ve San Fransisco'da ofisleri bulunuyor. 




    Bunun yanında uygulama Ovi mağazanın en çok indirilen sohbet programı durumunda. En İyi İnternet Girişimi dalında Crunchie ödülünün sahibi olan eBuddy 3 milyondan fazla Facebook hayranına sahip.








  • Hic kullanmadim, kullanmayida düşünmüyorum. Cok sohbet etmek istiyorsanız acın telefon konuşun.
  • Bana göre bu konudaki en iyi uygulamadır kendisi. Android için bir çok sohbet uygulaması denedim ama yine döndüm dolaştım eBuddy'e geri döndüm. XMS adlı programı tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum, merak etmiyor değilim açıkçası.
  • Android market ve slide sam de bulamadim programi.



    XMS ile biraz daha ugrasmalari lazim farkli zaman araliklari ile 3 defa kurdum programi sonuncu da tanimlayabildi telefon numarami.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.