Şimdi Ara

4.7-inç HD ekranlı Samsung SHV-E120L'nin teknik özellikleri detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Geride bıraktığımız ağustos ayında, NenaMark1 Benchmark sonuçları yayınlanan Samsung SHV-E120L'ye ait olduğu öne sürülen teknik özellik listesi internete sürpriz şekilde sızdırıldı.


     

    Gelen bilgilere göre 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm MSM8660 işlemcinin, Adreno 220 grafik biriminin ve 1 GB RAM'in güç vereceği ifade edilen SHV-E120L, GSM şebekesi ile HSPA / LTE (Long-Term Evolution) alt yapılarına destek veriyor.


     

    Wi-Fi 802.11 b/g/n bağlantısı, Bluetooth 3.0, GPS, T-DMB alıcısı ve NFC (Yakın Alan İletişim Teknolojisi) ile donatılan akıllı telefonun kuşkusuz en dikkat çeken yönü sahip olduğu ekranı. Akıllı telefonda, 4.7-inç boyutunda ve 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana yer verilmiş. Son günlerde yaşanan gelişmelerden yola çıkarak 4.0-inç ve üzeri boyutta ekrana sahip akıllı telefonların yavaş yavaş standartlaşmaya başladığını söylemek mümkün.


     

    Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3.5 sürümünü kullanan ve 1850 mAh'lik bataryayla gelen SHV-E120L'nin ön yüzünde 2 megapiksel, arka yüzünde ise 8 megapiksel kamera konumlandırılmış.


     

    Bu bilgilere ek olarak 16 GB dahili flash bellek, 3 yönlü jiroskop ve ivme sensörüne ev sahipliği yapan akıllı telefonun ne zaman resmiyet kazanacağı hala belirsizliğini koruyor. Verilen bilgilerin tutarlı çıkmasını her zaman olduğu gibi diliyoruz.


     




     











  • Hergün yeni bir telefon çıkıyor.samsung kendi işlemcisini neden kullanmamişki batarya da kocaman telefona göre yetersiZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence batarya gayet yeterli ama bence Samsung kendi işlemcisini kullanmalıydı maliyet açısından da iyi olurdu.
  • 4,3 ler buyuk derken ve alismamisken 4,7 cok buyuk neredeyse 5 inch yani eskiden cep telefonlari ile ilgili espiri geldi aklima ver arabaya takoz niyetine kullanim derlerdi.. Cep telefonlari ufaldikca teknoloji gelisti derdik simdi buyudukce teknoloji gelisti diyoruz..
  • eskiden ekranın önemi yoktu, şimdi ise dokunmatik olduğu için telefondaki en önemli şey haline geldi ekran. Ne yapsınlar eskisi gibi 3" falan mı olsun?


    ayrıca en rahat kulanım da büyük ekrandadır, ne kadar büyük olursa o kadar rahat video izler, internette gezer multitouch yapılır. Bunlara en uygunu 4.5"-4.7" dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 21 Eylül 2011; 21:33:43 >
  • ekran büyük ancak daha önemlisi kasanın büyüklüğü...eğer samsung s2 den kasa olarak çok büyük değilse mobilite açısından alınabilir bir telefon olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilk_ze

    4,3 ler buyuk derken ve alismamisken 4,7 cok buyuk neredeyse 5 inch yani eskiden cep telefonlari ile ilgili espiri geldi aklima ver arabaya takoz niyetine kullanim derlerdi.. Cep telefonlari ufaldikca teknoloji gelisti derdik simdi buyudukce teknoloji gelisti diyoruz..


    o devri hatirliyorum :) o zamanda telefonlarin ufalmasindan sikayet edilir, daha ufak yapicaginiza daha ozellikli yapin diye elestirilirdi.
  • Bu buyuk ekran olayi gittikce abartilmaya baslandi. Tam 4.2 standart oldu dedik gene buyudu. O pil islemci ve ekran ile nasil bir cihaz cikacak bakalim
  • Simdi bu konuşulanlardan farklı olarak şunu sormak istedim. 720 x 1280 gibi çözünürlükte Adreno 220 zorlanır mı? Bildiğim kadarıyla telefonlar oyunları ekran çözünürlüklerinde oynatıyor. Acaba kasma, sıkmai takılma olur mu? Bilenler bilgilerini paylaşırsa sevinirim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanr

    Simdi bu konuşulanlardan farklı olarak şunu sormak istedim. 720 x 1280 gibi çözünürlükte Adreno 220 zorlanır mı? Bildiğim kadarıyla telefonlar oyunları ekran çözünürlüklerinde oynatıyor. Acaba kasma, sıkmai takılma olur mu? Bilenler bilgilerini paylaşırsa sevinirim :)

    Kasma olmaz arkadasim andreo220 gayet guclu bir gpu googleden gpu karsilastirmalarina bakabilirsin sıkıntı olmaz yani merak etme :)
  • Küçük yap şunları küçük. İnsan kullanacak bunu
  • yakında 47 inçlik lcd tvleri cep telefonu diye satacaklar :)
  • Güzel bir tasarım küçük bir kasa 4-4lük bir telefon olur. Bu donanımla uzun soluklu bir android güncellmesi alırsa, senelerce kullanılabilecek bir telefon olacağını düşünüyorum.Anlamadığım nokta neden qualcomm kullanmış samsung?Fiyatının tuzlu olacağına işaret bu.
  • Pikselleri insan gözünün göremeyeceği kadar küçültmemekte ısrar ediyor Samsung, bu işi yapıyorsan tam yapacaksın, 4.7 inch değil 4.5 inch ekrana sığdıracaksın bu çözünürlüğü, sonra da iPhone 4'teki başarılı ekranın daha büyüğünü yaptık diyebileceksin. Ekran amoled de değildir büyük ihtimalle.
    Umarım Retina Display'li bir Super Amoled Plus ekranı kısa süre içinde görürüz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanr

    Simdi bu konuşulanlardan farklı olarak şunu sormak istedim. 720 x 1280 gibi çözünürlükte Adreno 220 zorlanır mı? Bildiğim kadarıyla telefonlar oyunları ekran çözünürlüklerinde oynatıyor. Acaba kasma, sıkmai takılma olur mu? Bilenler bilgilerini paylaşırsa sevinirim :)


    hiçbir kasma olmaz şayet mükemmel bir performansı var bakınız.

    4.7-inç HD ekranlı Samsung SHV-E120L'nin teknik özellikleri detaylanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OvernightSensation -- 23 Eylül 2011; 1:25:52 >




  • Note ile bunun arasinda kalacagiz sanirim ama ben yinede ekrani daha buyuk oldugu icin note u tercih edecegim
  • 4.7 inç piyasada olan htc runnymede nin kasa boyutlaarı (132.5 x 70.7 x 9.9 mm)

    bu şekilde samsungda bu ebetta olur diye düşünüyorum biraz büyük değilmi sizcede.
  • Bence de ekran büyüklüğü önemli, s2 yi kardesime hediye edip, dogrudan Note a gececeğim... Ekran büyüsünde kullanım kolaylaşıyor
  • kasa ebadı muhtamelen 132.5 x 70.7 x 9.9 mm bu şekilde olacak.

    htc runnymede piyasadaki telefonu 4,7 inç ekran var heralde samsung ta bu civarda olur biraz büyük olacak gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.