Şimdi Ara

Apple, merakla beklenen yeni iPhone'u 4 Ekim'de tanıtabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • 2007 yılından bu yana izlediği takvimde değişikliğe giderek yeni iPhone'un tanıtımını Haziran ayında gerçekleştirmeyen Apple, merekla beklenen yeni telefonunun lansmanını 4 Ekim'de gerçekleştirebilir.


    Apple'a yakın kaynaklarıyla bilinen AllThingsD'nin haberine göre, bir aksilik olmaz ise, Apple 4 Ekim'de düzenleyeceği etkinlik ile yeni iPhone'u ve iPod ailesinin revizyon geçirmiş yeni üyelerini dünya kamuoyuna tanıtacak. Tanıtımın kısa bir süre önce Steve Jobs'un koltuğuna oturan Tim Cook tarafından yapılması beklenirken; Steve Jobs'un da etkinliğe katılması olası görünüyor. Yeni cihazların satışa sunulmasının ise lansmandan sonraki birkça hafta içerisinde gerçekleşeceğine kesin gözüyle bakılıyor.


    Bu yılın başında CDMA destekli iPhone 4 ile Nisan ayında beyaz iPhone 4'ü satışa sunmasından dolayı iPhone 5'in lansmanını Haziran ayından Eylül-Ekim dönemine erteleyen Apple'ın önümüzdeki etkinlikte iki yeni iPhone tanıtması muhtemel görünüyor. Gelen son dedikodulara göre bu telefonlardan biri iPhone 4s olarak; daha uygun fiyattan ve iPhone 4 ile benzer tasarımda ancak daha iyi donanımla satışa sunulacak iken; diğer modelin gerek tasarımıyla gerekse de donanımıyla üst sınıfa hitap eden ve internet dünyasında iPhone 5 olarak tabir edilen modelin olması bekleniyor. Ancak bazı kaynaklar, iPhone 5'de stok sıkıntısının baş gösterebileceğini söylemiyor değil. iPod konusunda ise Apple'ın çok büyük yeniliklerin altına imza atması beklenmiyor.


    Konuyla ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.








  • Ben buyum diye adamdan korkmayacaksın özgüven tam bence kişilik sorunuda yok. Adam aşmış. Benim diyebilmek kolay değildir.
  • iki cihaz çıkartılacağını düşünmüyorum sebep; normalde tek cihazı ilk etapta haberde bahsedildiği üzere belli bir stok seviyesinde üretiyorlar.. Ancak iki cihaz piyasaya sürüldüğünde hangisinin ne kadar rağbet göreceği hangisinin ne kadar satılacağını kestiremeyeceklerinden sınırlı sayıda ikisinden de üretip bizlerin saç baş yolmasına sebebiyet verir bu. Zaten 3. parti üretimler olarak yıl sonunda kavuşabildiğimiz bu cihazlara böyle bir durumda ilk bahar aylarında ancak sahip oluruz. Tek cihazla yine eskisi gibi, belki eskisinin biraz üstünde bir fiyatla, yine milyonları memnun etmeyi riske etmeyecektir apple
  • merakla beklenen iphone 4 diye okudum başlığı
  • Ben hic merakla beklemiyorum ne olacakki ucacakmi bu yeni iphone, az birsey iphone 4 telefonunun özelliklerinin güclendirilmisi olacak o kadar. Su insanlarda ilk önce bende olsun iphone telefonum olsun benim var desinler meraki varya beni sinir ediyor
  • evet yeni reklamı bekliyoruz herhalde marsta hayat bulduk dicekler :)
  • Samsung Galaxy S3 ü merak ediyorum , İphone un çıkması nın tek faydası üst seviye telefonların fiyatlarını düşürecek olması , en azından ben çyle umuyorum :-))
  • İphone 4 tasarım olarak da kullanım olarakda ergonomi olarakta çok güzel ölçüler yakalış ve bu ölçülerde ekran çözünürlüğü berraklığı mükemmel 100 tane telefom baktım saturn de çok büyük bir mahaza ve o güzellikde bir daha telefon görmedim
    çok net bir ekranı var..
  • bunlar bu gidişle iphone 5 i hiç tanıtamayacak. acaba galaxy 3 ü filan mı bekliyorlar nedir
  • Bikerede stok sorunu olmasin rahatça bulunsun su iphone..
  • şimdi iphone 4 alıyım mı almayayım mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackrider

    şimdi iphone 4 alıyım mı almayayım mı

    sana kalmış, yenı iphone çıksa bile Turkıye ye gelene kadar epey vakıt geçer, oldu ki geldi, bu seferde fiyatı ve stok sıkıntısı olur, iphone 4 ozellik bakımından guzel bır manıkana, yenı çıkacak olan urun piyasaya duser aradan 5-6 ay geçer ozaman iphone 4 u satıp yenı çıkacak olanı alman daha mantıklı
  • Herkese duyurulur... Geçen gün Tim Cook ile ilgili bir başlığa cinsellik karıştıran arkadaşları "şikayet sistemi"ni kullanarak şikayet ettim.
    Arkadaşların mesajları silindi ve bazıları uzaklaştırma aldılar. Forum yönetimine bu ve bu gibi konularda gösterdiği hassaslıktan dolayı teşekkür ediyorum.

    Sadece Tim Cook olayı değil, forumu seviyeli tutmak ve gerçekten yararlı paylaşımlar yapabilmek adına bu tür mesajları şikayet ediyorum.
    Herkes yazmadan bi düşünsün derim.




    Edit: Ben bu mesajı yazarken mesajlar silinmiş.
    Herkese iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caves -- 21 Eylül 2011; 19:49:28 >
  • Artık çıksada şu iphone5 alsak yahu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: say

    merakla beklenen iphone 4 diye okudum başlığı

    al bendende o kadar
  • biktim artik olabilir, cikabilir, tanitilabilir... bi haberde de ciksin desin ki su gun su saatte surada kesin olacak. sanki olumsuzluk formulunu aciklayacaklar, uzadi da uzadi yeter artik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis xvier



    Tartışma yok, anlayış var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caves -- 21 Eylül 2011; 23:54:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caves


    Tamam arkadaşım madem aynı şeyi söylüyoruz tartışmaya gerek yok , aleykümselam... kaldırdım yorumlarımı çünkü tartışmaktan yoruldum gerekte yok kim ne yaparsa yapsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 21 Eylül 2011; 21:44:20 >
  • iPodlar ne olacak, o konuda bir bilgi var mı Shady?
  • Hımm temizlik yapılmış haberde galiba benim mesajım biraz garip kalmış orada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.