Şimdi Ara

Kazaa uygulaması iOS cihazları için çevrimiçi müzik yayını getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kazaa uygulaması iOS cihazları için çevrimiçi müzik yayını getiriyor






    Bir zamanların P2P dosya paylaşımı konusunda lider yazılımı olan ve korsan paylaşımın da sembolü kabul edilen Kazaa yıllar süren telif hakkı davaları sonucunda faaliyetlerini durdurmuş ve 2009 yılında Atrinsic firması tarafından satın alınarak kanuni müzik içerikleri sağlayan bir uygulama haline dönüştürülmüştü.




    Atrinsic firması dün yaptığı duyuruda Kazaa ile çevrimiçi müzik akışları hizmetini iOS kullanıcılarının da beğenisine sunduklarını açıkladı. iOS uygulaması firmanın aynı zamanda ilk mobil uygulaması olma özelliği taşıyor.




    Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen Kazaa; iPad, iPhone ve iPod cihazları ile uyumlu. Uygulamanın 7 günlük ücretsiz deneme opsiyonu bulunuyor. Sonrasında ise kullanıcılar aylık 9.99$ karşılığında sınırsız müzik dinleme ve indirme imkanına kavuşuyor.




    İndirilen müzikler cihaza kaydedilebiliyor ve internet bağlantısı olmasa bile istendiği zaman dinlenebiliyor. Repertuarda bulunan milyonlarca şarkı arasından kullanıcılar istediklerini seçebiliyor.




    Kazaa şimdilik sadece ABD sınırları içerisinde yayın yapıyor. İlerleyen zamanlarda diğer mobil platformlar ve ülkeler için de genişletilecek.




    Çevrimiçi müzik akışları hizmeti son dönemde popülaritesi gittikçe yükselen bir trend. Aylık belirli bir ücretle sınırsız şarkı dinlenebilen hizmetin ABD'de Spotify ve Rdio, Avrupa'da ise yine Spotify gibi dev firmaları bulunuyor. Kazaa pazarda bu firmalarla da direkt rekabete başlamış oldu.




  • Zaten istediğimizi bedava ve sınırsız indiriyoruz :D :D :D
  • Doğru :)
  • eğer ttnet müzik uygulaması adam akıllı çalışır hale getirilse türkiye için bu uygulamaların hiç birine gerek kalmazdı..
  • Mp3 downloader free bi app istedigin muzigi indirebiliyorsun gerekmez bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.