Şimdi Ara

###ASUS N53-K53 Problem Haykırma ve Çözüm Başlığı###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
5.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 - Optimus zımbırtısı sorunları ve kesin çözümü!

bu optimus elektrikten tasarruf için yapılmış ve işe yaramıyor da değil.. neyse.. şimdi bu optimus yüzünden bazı oyunlarda çok düşük FPS problemi oluyor yada Donmalar başlıyor.. bunun çözümü nvidia control panelden 3D Ayarlarının Yönetilmesi sekmesi altında program ayarları kısmından o program için işlemci seçme kısmından yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçin.. yada simgeye sağ tıklayıp grafik işemciyle çalıştır>yüksek performanslı NVIDIA yı seçin.. eğer seçilmiyorsa (( CS de seçilmiyor ))

ozaman çözüm nvidia inspector

nvidia inspector u indirip kurun ve ayarları böyle yapın..

buraya basın
    ve ayarları böyle yapın çözülecektir.. uyarı 3. ayarı shim_ .. enable gibi bir seçenek var onu yapın.
    ayarları yaptıktan sonrada pc her başladığında ayarların aktif olması için aşşağıdaki resimdekileri yapın. oluşan dosyayı açmak için birlikte aç a tıklayın ve nvidia inspector u seçin.

2 - Oyunlarda Ani FPS düşüşünün çözümü

bunun çözümü ThrottleStop programıdır
    programı açın istediğiniz bi modda settings kısmından set multiplier yazısının tikleyin.. ve yazının sağındaki çarpan sayısını Turboya kadar getirin.. aşşağıdan save diyin ve turn on a tıklayın.. artık oyunlarda ani fps düşüşü olmayacak.. tecrübeyle sabittir..

3 - Kısayol tuşlarınız çalışmıyor mu?

Asus un sitesinden ATK Package i yükleyin.. bide restart atın.. alın resimli anlattın sonra problem çıkmasın hangi driver diye

çoğu alıntıdır
    bu bilgileri bizlerle paylaşan arkadaşlara teşekkürler..

Ekleme : Beyler CS de sxe yi açıp girerseniz windowsunuz 64bit olduğu için ekran siyah olacaktır. yüksek olasılıkla ses var görüntü yoktur. bu bildiğimiz sxe 64bit uyuşmazlığı. yani verdiğim yöntemle bir alakası yok. siz zaten ayarları düzgün yaptığınızda oyuna sxe açmadan girersiniz ve istediğiniz kadar bot atın intel ekran kartındaki gibi takılma olmayacaktır. ama sxe açarsanız 64bitten dolayı oyuna giremezsiniz. yani verdiğim çözüm bir moka yaramıyor online oynayanlar için.
    sxe nin 64bitle uyuşması lazım. bayadır takip etmiyorum sxe çözdü mü o sorunu onuda bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 25 Nisan 2012; 1:59:08 >

• Counter ayarlarını yaptım oyunda etraf karanlık oluyor..
  • açıklayıcı olmuş teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_ts

Counter ayarlarını yaptım oyunda etraf karanlık oluyor..

Gamma ayarlarini yapinca duzelmesi lazim
    Onemli degil suraka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 21 Eylül 2011; 18:39:46 >
  • Oh be sonunda!... Eline sağlık.
  • Haydin cümleten hayırlı olsun.Diğer konu maşallah baya bir uzamıştı Ayrıca Bekomu hocam bu işe el attığın içinde ayriyeten teşekkür etmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

Haydin cümleten hayırlı olsun.Diğer konu maşallah baya bir uzamıştı Ayrıca Bekomu hocam bu işe el attığın içinde ayriyeten teşekkür etmek gerek

alpercim önemli değil.. arkadaşlar şöyle bir problemim var.. bluetooth ile dosya gönderip alamıyorum maalesef.. siteden en üstteki driver ı mı yüklediniz siz.. böyle bir sorun yaşayan var mı? hiçbir telefon yada cihaza dosya gönderilmiyor alınmıyor

Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

quote:

Haydin cümleten hayırlı olsun.Diğer konu maşallah baya bir uzamıştı Ayrıca Bekomu hocam bu işe el attığın içinde ayriyeten teşekkür etmek gerek

alpercim önemli değil.. arkadaşlar şöyle bir problemim var.. bluetooth ile dosya gönderip alamıyorum maalesef.. siteden en üstteki driver ı mı yüklediniz siz.. böyle bir sorun yaşayan var mı? hiçbir telefon yada cihaza dosya gönderilmiyor alınmıyor

Saygılar

cd deki driver sürücüsünü kur...

• kardeşim en başta söylediğin counter-strike için olan ayarları yaptım fakat sxe açtıktan sonra oyuna girince bu seferde half-life yanıt vermiyor öylece kalıyor ne yapmam gerek? Ekran kartım: NVIDIA GT 550 M.
  • bu optimus olayı daha oturmamış gibi
  • bide hard disk ses sorunu var mış diğer arkadaşlarda bir kişi asus servis programı ile hallettm diyor başka kişilerinkinide öyle hallet miş.. Ama programı ücretli veriyor..
    http://forum.donanimhaber.com/m_48377866/mpage_36/key_/tm.htm
  • hem batarya, hem priz takılı olduğu zaman, prizden mi gider bataryadan mı gider?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan000083

hem batarya, hem priz takılı olduğu zaman, prizden mi gider bataryadan mı gider?

benim bildiğim prizi kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaaaa

kardeşim en başta söylediğin counter-strike için olan ayarları yaptım fakat sxe açtıktan sonra oyuna girince bu seferde half-life yanıt vermiyor öylece kalıyor ne yapmam gerek? Ekran kartım: NVIDIA GT 550 M.

aynı problembendede var nasıl düzeltcez sxe yi açınca yanıt vermiyor of allahım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonotdogu

quote:

kardeşim en başta söylediğin counter-strike için olan ayarları yaptım fakat sxe açtıktan sonra oyuna girince bu seferde half-life yanıt vermiyor öylece kalıyor ne yapmam gerek? Ekran kartım: NVIDIA GT 550 M.

hmm arkadaşlar bende sxe zaten çalışmadığı için birşey diyemeyeceğim ama biz server kurup sxe kapatıp girince hiçbir problem olmuyor bu ayarlarla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

quote:

quote:

hmm arkadaşlar bende sxe zaten çalışmadığı için birşey diyemeyeceğim ama biz server kurup sxe kapatıp girince hiçbir problem olmuyor bu ayarlarla..

sxe kapatıp girdigimde düzeliyor fakat sxe açıkken oyuna gırmıyo hata veriyo neden yapar bunu ya

• quote:

quote:

sanırım o bizim ekran kartımızla alakalı yani gt 550 m..
    çünkü intelin ekran kartıyla oyunu calıstırdıgımızda hatasız giriyor ama bu seferde performans düşüyor. Mecburen yeni driver bekliyeceğiz umarım düzelir..
  • quote:

hem batarya, hem priz takılı olduğu zaman, prizden mi gider bataryadan mı gider?

Bence her ikisinide kullanıyor :) Normal işlerinizde prizde kullanıyor tabiki fakat yoğun bir işlem yaptığınız zaman bataryada devreye giriyor.Ya da priz direk olarak devreye giriyor batarya yokmuş gibi. Bilemiyorum benim gözlemlediğim şeyler bunlar
  • quote:

quote:

Bence her ikisinide kullanıyor :) Normal işlerinizde prizde kullanıyor tabiki fakat yoğun bir işlem yaptığınız zaman bataryada devreye giriyor.Ya da priz direk olarak devreye giriyor batarya yokmuş gibi. Bilemiyorum benim gözlemlediğim şeyler bunlar

li on bataryalar dolunca şarjı kesiyor.."prize takılı dolmuyor" yazıyor..o zaman bu prizden gidiyo herhalde..bataryaya zararı olmasa gerek..

• quote:

quote:

quote:

li on bataryalar dolunca şarjı kesiyor.."prize takılı dolmuyor" yazıyor..o zaman bu prizden gidiyo herhalde..bataryaya zararı olmasa gerek..

ömrünü kısaltır diye biliyorum.. yani batarya 100de 100 iken işiniz falan yoksa deşarj etmeye özen gösterin..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.