Şimdi Ara

Avustralya'da HTC Desire Gingerbread güncellemesi almayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avustralya'da HTC Desire Gingerbread güncellemesi almayacak






    Tayvanlı akıllı telefon ve tablet üreticisi HTC firmasının en popüler modellerinden olan Desire, 3.7 inç dokunmatik AMOLED ekranı ve 1GHz hızındaki işlemcisiyle döneminin üst seviye rakipleriyle başabaş bir donanıma sahipti ve satış başarısı ile firmayı memnun etmişti.

     

    En son Android 2.2 Froyo güncellemesini alan Desire modeli için Gingerbread güncellemesinin sözünü veren HTC daha sonra yeterli bellek kapasitesi olmadığı için iptal edildiğini duyurmuştu.




    Ancak Desire kullanıcılarının yoğun eleştirisine maruz kalan HTC tekrar bir duyuru yaparak bellekten kazanmak için  HTC Sense gibi diğer ek uygulamaları kaldırarak Gingerbread güncellemesinin cihaza yükleneceğini açıklamıştı.




    Ağustos ayında beklenen güncelleme yayınlansa da standart kablosuz olarak indirerek cihaza kurma şeklinde değil sadece geliştiricilere yönelik olduğu konusunda HTC kullanıcılarını uyarmıştı. Çünkü SMS, MMS gibi operatör ayarları tamamen silineceği için bazı hatalar yaşanabiliyordu.




    Kullanıcılar Gingerbread sürümünün stabil versiyonunu beklerken Avustralya'dan şok bir haber geldi. Avustralya'nın mobil operatörlerinden Telstra, sitesinde HTC Desire için Gingerbread güncellemesinin yayınlanmayacağını duyurdu. Firma daha önce Gingerbread sürümü üzerinde çalıştıklarını kullanıcılarına açıklamıştı.




    Programın iptal edilme sebebi ise yetersiz bellek sorunu. Dünyanın diğer ülkelerinde henüz son kullanıcı için yayınlanmış bir güncelleme yok. Telstra'nın bu kararının diğer operatörleri etkileyip etkilemeyeceği merak konusu.








  • HTC Desire kullanıyorum. Bu kadar düşük ROM kullanmasını anlamıyorum. Artık iPhone'daki gibi 32GB'lık akıllı telefonları çıkarmalı HTC.

    Dahili hafızayı yüksek tutmayan telefon almıcam bundan sonra
  • Bende Desire Kullanıyorum root ettiom sonrahttp://www.androiddevelopers-tr.com/ burdan iossense buldum 2.3.3 + sense arayüzü ap2sd gayet güzel htc yi bu hareketlerinden kınıyorum sonraki teledon tercihim htcden yana olurmu bilmem !!
  • Gerçekten büyük bi kullanıcı kitlesine hakaret gibi bişey bu...
  • Şayet Güncelleme konusunda iyi dediğimiz htc hayal kırıklığına uğrattı ne oluyor sana şu Rom ve işlemci konusunda da cimri davranma.
  • Avustralya'da HTC Desire Gingerbread güncellemesi almayacakms..nede onemli haber ya...bize ne...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.