Şimdi Ara

Android 2.3 işletim sistemli HTC Explorer'ın basın görseli yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  
    Tayvan merkezli akıllı telefon ve tablet üreticisi HTC'nin, New York'da düzenleyeceği büyük etkinliğe artık saatler kala Explorer (nam-ı diğer Pico) olarak isimlendirilen bir modelin basın görseli Pocket-now tarafından yayınlandı.
     
    Bünyesinde barındırdığı teknik özellikler itibarıyla alt ile orta segment arasında konumlandırılan HTC Explorer, söylentilere göre 600 MHz saat hızında çalışan Qualcomm işlemci, 384 MB RAM, 512 MB ROM ile Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3 ''Gingerbread'' sürümünü desteğini arkasına alacak. Yenilenen Sense 3.5 arayüzünün eşlik edeceği öne sürülen Explorer'da bu bilgilere ek olarak 3.2-inç boyutunda ve 480 x 320 piksel (HVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile 5 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilen kamera bulunacak.
     
    HTC Explorer'ın, Runnymede ve Bliss ile beraber sergilenebileceği düşünülüyor.







  • onden gorunusu huewei x5 i andırıyor.600mhz işlemcimi kaldı artık ya htc nın giriş sevıyesındekı telefonları alınmaz.galaxy gio bile 450 tl lik fiyatıyla 800mhz ışlemcısı var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semih611

    onden gorunusu huewei x5 i andırıyor.600mhz işlemcimi kaldı artık ya htc nın giriş sevıyesındekı telefonları alınmaz.galaxy gio bile 450 tl lik fiyatıyla 800mhz ışlemcısı var


    bu telefon zaten 500 den yukarı olursa gerisi no comment
  • 600mhz... HTC'den alt segmente bile hitap etmeyen hareketler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tokay

    600mhz... HTC'den alt segmente bile hitap etmeyen hareketler...

    alt ve orta seviyedeki kullanıcılarımızda sense 3.5 ten faydalansın demisler.
  • Diğer yorumlara katılıyorum. Bu telefon 500 TL altında hatta 400 TL seviyelerinde olmalı. Wildfire modelini çok az yenileyip tekrar piyasaya sunmuşlar. İşlemcisi Samsung Gio gibi 800 MHz olabilirdi. Bu sınıfta alternatifi çok var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.