Şimdi Ara

JUST ENGLISH HAKKINDA (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
5
Favori
78.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr._Frodo

    Ben bir ara bu ing. kurslarını çok araştırmıştım, çok kafa yormuştum. En sonunda en iyi ingilizce kursunun Dialogue olduğuna karar vermiştim. Vaktim ve enerjim olsa Dialogue'a giderim ama yok malesef. ing. kurs arayanlara tavsiye ederim. bu arada infolang'te benim listemde 2. sırada yer alıyor. Kaliteli bir yer, u şeklinde masalarıyla modern bir görüntü çiziyorlar. ama anladığım kadarıyla dialogue'a göre biraz daha pahalı sanki. Maddi durumunuza ve şubenin size yakınlığına göre seçim yapabilirsiniz.

    bende inglizce kursu araştırmaktayım bu aralar, neticede hem zaman hemde bi miktar para ayırıyoruz kurslara. bu yüzden en verimli olabilecek kursu seçmek istiyorum. yeni araştırmaya başladığım için dediklerinizi bi kenara not aldım bakalım hangi kursu seçmiş olacağım. bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
  • Sözleşmede "geçerli bir sebep sunulduğu taktirde kurs ücretinin %30'u ödenip kur iptal edilebilir" yazısına sakın inanmayın yalan söylüyorlar. Ben 4 kur almıştım şu an upperdayım bundan sonra bir kur kaldı ama işe başladığım için ocaktan sonra ara ara şehir dışına gitmem gerekecek bu yüzden de kurs kaynayacaktı bu yüzden advanced'i iptal etmek istediğimi yine kur ücretinin %30'unu ödeyeceğimi söyledim. 1 haftadır direniyorlar bakalım ne olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deeper

    Arkadaşlar, bugün itibari ile kız arkadaşım da Just English Kadıköy şubesine başladı, sürekli olarak onu takip edeceğim için sanırım en iyi gelişimi ben göreceğim dışarıdan. Böylesine tartışmalardan sonra bakalım ben ne yazacağım, umarım yazacaklarım çok güzel şeyler olur, sonuçta söz konusu olan iş için bir eğitim ;)

    sonuç?
  • Dostlar eşimi Ataköy veya Bakırköy Just English e yazdırmayı düşünüyorum, konu hakkında genelde olumlu görüş bildirilmiş ama yeni yorumları da duymak isterim.
  • Bende kayıt olmayı düşünüyorum just english'e.
  • galatasaray üniversitesine gidin ingilizce eğitimine hikaye bunlar
  • Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsntkn

    Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?

    Just English için 3 kur sanırım 2 + 1 kampanyamız var demişlerdi, taksiktli 2700 TL'nin biraz üzerinde fiyat söylemişlerdi. Hafta içi akşam gurubu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coderMX


    quote:

    Orijinalden alıntı: hsntkn

    Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?

    Just English için 3 kur sanırım 2 + 1 kampanyamız var demişlerdi, taksiktli 2700 TL'nin biraz üzerinde fiyat söylemişlerdi. Hafta içi akşam gurubu.

    Teşekkürler. Yine de şubeden fiyat almakta fayda var.
  • ben de geçen hafta kaydoldum dersler 19 kasımda başlayacakmış. haftaiçi akşam ve 5 gün, günde de 3 ders saati. 3 ay sürüyor bir kur.
    biraz ağır geldi ama öğrenmek için güzel olabilir, yani haftada 2 gün olan kurslardansa bununla her gün ingilizce bir şeyler duyuyor olacaksın ve bilgilerin unutulma olasılığı daha düşük olacak arada çok süre olmadığı için. 1 kur için peşin fiyat 990 lira. Kadıköy şubesine kaydoldum, bakalım neler olacak.
    Elementary seviyesi için başladım, aslında aklımda british side vardı ama fiyat yaklaşık olarak 1 kur için 3 katı kadar ve haftada 2 gün, günde 2 saat. Ama british side için hiç kötü yorum görmedim. Belki ileriki seviyelerde british side'ı tercih edebilirim belki de memnun kalırım buraya devam ederim zaman gösterecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: peacefire

    ben de geçen hafta kaydoldum dersler 19 kasımda başlayacakmış. haftaiçi akşam ve 5 gün, günde de 3 ders saati. 3 ay sürüyor bir kur.
    biraz ağır geldi ama öğrenmek için güzel olabilir, yani haftada 2 gün olan kurslardansa bununla her gün ingilizce bir şeyler duyuyor olacaksın ve bilgilerin unutulma olasılığı daha düşük olacak arada çok süre olmadığı için. 1 kur için peşin fiyat 990 lira. Kadıköy şubesine kaydoldum, bakalım neler olacak.
    Elementary seviyesi için başladım, aslında aklımda british side vardı ama fiyat yaklaşık olarak 1 kur için 3 katı kadar ve haftada 2 gün, günde 2 saat. Ama british side için hiç kötü yorum görmedim. Belki ileriki seviyelerde british side'ı tercih edebilirim belki de memnun kalırım buraya devam ederim zaman gösterecek.

    Merhaba, kaç kur aldınız? 2 + 1 kur kampanyası için taksikli 3000 TL'ye yakın fiyat söylediler. Peşin 2500 TL'nin biraz üzerinde bir rakam söylemişlerdi.

    Saati 25 TL'den özel öğretmen buldum. Yabancı ama suriyeli, ingilizce öğretmenliği okumuş. Düzenli özel ders mi yoksa kurs mu kararsız kaldım. Haftada 1 gün 2 saat özel ders alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kur aldım ben, belki memnun kalmam diye öyle yaptım. 2+1 dediğin gibi 2650 lira falan gibi bir fiyatı vardı. 300-400 lira için kendimi 6 ay daha oraya bağlamak istemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: peacefire

    tek kur aldım ben, belki memnun kalmam diye öyle yaptım. 2+1 dediğin gibi 2650 lira falan gibi bir fiyatı vardı. 300-400 lira için kendimi 6 ay daha oraya bağlamak istemedim.

    Peki siz memnun musunuz? Mecidiyeköy şubesi mi?
  • Benim kadıköy şubesi ama henüz dersler başlamadı. pazartesi başlayacak dersler.
    not: pazartesi demiştim haftaya pazartesiye ertelendi dersler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peacefire -- 20 Kasım 2012; 14:53:46 >
  • not olarak bildirmiştim şimdi bir hafta daha ertelediler. 19 kasımda başlaması gereken kurs'a 1 kasım'da kayıt oldum. bugün öğrendim ki 3 aralıkta başlayacakmış kurs. ders planını bile düzgün yapamayan bir kurum bakalım eğitimi nasıl verecek.
  • merhaba arkadaşlar,

    ben just english bakırköy şubesine gidiyorum. forumlarda okuduğum olumlu yorumlar gitme kararımda çok etkili olduğundan deneyimlerimi paylaşmak istedim. her seviye tespit sınavında upper çıkan ingilizcem just'ta inter çıktı ve başladık. yaklaşık 1 ay oldu. şu ana kadar hakkında olumlu şey yazabileceğim hiçbir tanıklığım maalesef olmadı. son derece pişmanım. yukarıda yazılanlara katılıyorum; eğitim sistemleri çok eski yani lisede, üniversitede öğretilmeye çalışılan sistemin nerdeyse aynısı. ee zaten oralarda bu sorunu çözemediğimiz için bir dünya para ödediğimiz kursta da durum aynı. öğretmenlerin bir gözü saatte bir gözü kapıda. pedagojik enformasyon aldıklarından dahi şüpheliyim. ödev verip eve yolluyorlar. cd den listening yapıp headway kitaplarımızdan boşluk dolduruyoruz. sınıflar dökülüyor, asansörde sürekli kalan öğrenciler kursun umurunda değil. yani saatlerce kalabilirsiniz çünkü uyarı ziline asla bakmıyorlar. halkla ilişkiler dediğiniz bölümün çalışanları paranızı alıncaya kadar yüzünüze gülüp sonrasında hiç bir sorununuza çözüm bulmuyorlar hatta üstüne azar işitiyorsunuz. son derece saygısızlar ve söylediklerinizi dinler gibi yapıp bildiklerini okumaya devam ediyorlar. öğretmenlerden kaynaklı problemler yüzünden sürekli ders iptal edildi. telafi için hiç bir şey yapılmadı. her hatırlattığımızda "1 saat eklenecek" dediler o da yalan oldu. hangi birini yazayım arkadaşlar verdiğim paraya çok acıyorum. hani evde cd içeren bir eğitim seti alıp çalışmakla just english'e gitmek arasında bir fark yok. ben bugüne kadar öğrendiğim herşeyi o şekilde öğrendim. haa speaking yaparım diyorsanız şunu bilin, hocayı bulursanız ve aksanından anlarsanız yaparsınız.
    benim yegane kurs tecrübem just olduğu için farklı kurslarla karşılaştırma yapamıyorum. size tavsiyem iyice araştırın arkadaşlar. hem zamanınıza hem paranıza yazık etmeyin.
  • arkadaşlar

    just english beşiktaşa kayıt yaptırmayı düşünüyoruz...

    ek aktivitelerden bahsedildi, bunlar hakkında görüşleriniz nelerdir?

    160 saat haricindeki

    grammer, conversation, özel ders, kelime, sinema gibi aktivitler nasıl oluyor

    uyuluyor mu?

    Yorumlardan gördüğüm kadarı ile kafasında ütopik dünyalar kurup beklentilerini yükseltenler genelde memnun kalmamışlar... olayın kişide bittiğine karar verdim...

    hem lokasyon hem de pazarlama anlamında başarılı olduğu için just english i tercih etmeye karar verdik...

    akşam işten sonra gittiğimiz için 19:00 gibi, sınıflarda ders işlenirken görme imkanımız oldu sınıflar en fazla 10 kişilikti...u biçimindeydi ve hoca takır takır ingilizce anlatıyordu... öğrenciler de uslu uslu dinliyor saygılı şekilde laf atıyorlardı...

    2+1 kur tablet pc hediyeli kredi kartına 12 taksit 2690 tl fiyat verdiler...

    bir de ilm ye gittik...

    orada fiyat 2400 tl 12 taksit 2+1 kur... pazarlaması iyi değildi... ama heryerden yabancı hocalar fışkırıyordu...

    iLM hakkında fikirleri olanlar varsa çok memnun olurum
  • Arkalardaşlar ben de naçizane sizleri bu kurs tuzakları hakkında biraz aydınlatayım.. Ben bir kaç kursu denedim. Öncelikle şunu rahatlıkla söyleyebilirim eğitim verme tarzları üniversite hazılık okullarınınki ile neredeyse aynıdır. Fark yaratıcı bir güzellik bulamazsınız. Conversation, pronounsation dinletir tekrarlatır, duyduğunuz yazar yazdırır ki bunları kesinlikle sistemli çalışırsanız evinizde başarırsınız. Vakit ve para kaybetmezsiniz. Ancak demeden geçemeyeceğim kurslara kızların ilgisi daha fazla, belki bu tür bir ortama ihtiyacınız vardır bilemiyorum.. (Hatta belli kurslara ilgileri ve yoğunlukları daha fazladır) Ancak ben o kursları size tavsiye etmem, çünkü saçından kavrayıp yerde sürüme isteği uyandırıyorlar insanda.. O sülün gibi kızları orada boks minderi yapasınız geliyor. Çünkü çok saçma sorularla matoivasyon dağırmada, kişneme de ve insanları birbirine takmada süperler..

    Evet diğer bir taraftan eğitmenler istedikleri kadar nitelikli olsun bu size %20 oranından fazla yansımaz tabii eğer alt yapınız yoksa.. Bu nedenle bir miktar temeliniz, biraz isteğiniz ve yeteneğeniz olmak zorunda... ve epey de paranız..

    Şöyle bir genel bilgi de vereyim ki; kesinlikle kursun ne olduğunu görmeden Ödeme yapsanız dahi Sözleşme imzalamayın.. Çünkü sözleşmeler hukuken tek tarafllı avantaj sağlayan haksız maddeler içerir ve Türk hukuk sisteminin ağırlaştırılmış müebbet ceza muameleleri için kurumlarında dolaşmayı istemezsiniz. Çok küfredersiniz kendinize.. Ama kazanılmış emsal davalar var, bulursanız kurum davaya gitmeden sulh tekif etmektedir. O da sizin dikkatinize kalmış. Neyse yani kurslar size sözleşmeyi imzalattıktan sonra artık elimizdesin modunda size uyuz edici bir kibarlık gösterirler, o sahtelikten sıkılır kaçmak istersiniz, sonunda derslere gitmeyi kesersiniz. Bu hadise okadar çok olurki... 15 kişilik sınıfta kur ortasına gelmeden devam sayısı 5-6 kişi düşer,, hatta kayıt sırasında elemanlar size bazen ağzından kaçırır bunu, derki sınıfların sayısı çok değil, zaten bir ay sonra sayı çok düşüyor diye..

    Evet bunu da belittikten sonra.. 2+1, 3+1 kampanyalarına mesafeli yaklaşın derim.. Çünkü bu kurların 2.sini aldıktan sonra 3.ye 4.ye kendinizi sürükleyerek gidiyorsunuz. Birçok nedenleri var.. Bunlardan biri seviyenize göre sınıftan ziyade açılacak olan sınıfa sokulmaya çalışılırsınız, bazılarında aylarca kursların açılmasını beklersiniz. Tam bir ticari zihniyettir, zaten son kur kendilerinin hediyesidir ya hani, lütufta bulunmuşlar da çok konuşuyormuşsunuz gibi muamele görebilirsiniz, çünkü bunu yaşayan arkadaşlarım vardı. Memnun kalmazsanız da kendi sorununuz çünkü sözleşme gereği paranızı geri alamazsınız, yani afiyetle avucunuzu yalayın..

    Gördüğüm kursları değerlendirecek olursam: ilk olarak English Time kursundan uzak durmanızı ısrarla tavsiye ederim, benim de içinde olduğum çok büyük bir nefret dolu öğrenci gurubu vardır. Baştan ayağa amatörlerle doludur orası.. Paranıza tam anlamıyla kene gibi yapışırlar, adamları eğitimlerinin sorunlarına ikna etmeniz imkansız, artık yüzsüz olur, bitse de gitsek modunda içinizden lanet edersiniz. Çok yalan söylerler, çok bahane uydururlar, ilgisizdirler. Eğitmenlerinin yabancı olmasıyla övünürler ama eğitimden ziyade kendilerini eğlendirirler. Derslerden kesinlikle bişey anlamazsınız.
    Just English sınav hazırlığında iyi eğitim verir. English Time kadar amatör ve paraya susamış değildirler. En azından olumsuzluklar için mahcup olduklarını gözlemleyebiliyorsunuz. ÜDS için yardımı oldu. Ama sınıftaki öğrenciler sıkıntılıydı..

    Amerikan Kültür Derneği kadıköy şubesi VIP eğitime kafayı takmış durumda.. Pendiktekiler ise ilgisizdiler. Ama şu franchise sistemini iyi anlamak gerekli.. Kursun adına aldanmayın,.. İngiliz Kültür Derneği Pendik şubesi daha iyi eğitime sahip diye biliyorum, Kadıköydekiler amatörce çalışıyorlar..

    LondonHouse Pendik orta seviye bir kurum, yüzeysel bir eğitim var, eğitmenler öğrencileri iyi eğitmiyorlar, dersini anlatıp gidiyorlar daha çok.. arkadaşımla girdim birkaç derse.. Onun dil seviyesinde de iyi bir artış yoktu daha sonra gidip İSMEK kurslarına kaydoldu bana bir farkı olmadığını söyledi.

    BritishEnglish hakkında bişey bilmiyorum.

    Dilko'da klasik bir eğitim tarzı var ancak ÜDS,KPDS hazırlığında bilgililer..
    Amerikan Dil Akademisi kadıköydeki gittiğim en iyi genel ingilizce kursuydu. TOEFL için de gitmeyi düşünüyorum.
    ILM isimli kadıköyde bir kurs bulunuyor. Orayı deneyen arkadaşlar vardı. Orta kalite diyorlardı.

    Şimdilik bukadar..
  • Arkadaslar Bursadaki Just English Şubesinden aldığım kuru şehir değişikliği sebebi ile satıyorum. Kursun normal fiyatının çok altına satacagım. İlgilenen olursa 0505 709 62 91 numaralı telefondan ulaşabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokturk_-_

    quote:

    Orijinalden alıntı: gby

    quote:

    Orijinalden alıntı: snmsryr

    Arkadaşlar bende yaklaşık 6 ay önce Justenglih'e kayıt oldum. Eğitimim hala devam ediyor. birinci seviyeyi beşiktaştaki şubelerinde aldım.ancak daha sonra işimin değişmesi sebebiyle mecidiyeköydeki şubelerine geçiş yapmak zorunda kaldım. seviye arasında oldugum içinde geçişim yapıldı.Ozman bnde şubeler arası kalite farkı varmıdır , hocaları aynı kalitedemidir diye çok kafalarını ağrıtmıştım açıkcası.
    Ama bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki beşiktaştaki memnuniyetimde hiçbir değişiklik olmadı ve mecidiyeköy şubesinde aldığım eğitimden de fazlasıyla memnun kaldım. Hala da mecidiyeköy şubede eğitim almaktayım. Bu konuda içiniz rahat olsun.Ben gayet memnunum. Bence Justenglish dogru tercih kesinlikle.

    17 Temmuzdan beri 6 mesajınız var, 6 sındada Just english canım benim diyorsunuz. Siz tek değilsiniz ama başka kurslarında fake üyeliklerde insanları yönlendirme cabaları devam ediyor. Kurs seçenleri uyarıyorum çok dikkatli olun.


    Üstad ben en az 4 yıldır donanimhaber.com üyesiyim. Just-English babamın oglu değil, inan bir dünya yer araştırdım. Eleştirinde sana katılıyorum. Millet iyice işin çakalı oldu artık. Koyuyo bi stajyer bilgisayar başına. Gir diyo tek tek bizim adımızın geçtiği tüm forumlara post gir...

    Üyelik tarihlerine, üyenin mesajlarına ve mesaj adetlerine dikkat etmek gerekiyor. Şahsım adına ikna olmamış arkadaş varsa sözleşmemin fotokopisini gönderebilirim. Hem de sözleşmeyi okumuş olurlar.

    29 ekimde başlıyorum arkadaşlar. Konuyu sık kullanılanlara ekledim. Mümkün olduğunca kendi kafama takılan tüm konular hakkında yorum yazacağım. Benim param yanarsa başka kimsenin yanmasın, yok ben doğru yerde isem buyursun herkes gelsin.

    Hocam memnuniyetini bildirmek için yazicam demişsin ama yok... Suan bende senin gibi kursa başlamak istiyorum ama daha önce the english academy de yaşadığım para tuzağına düşmek istemiyorum. Forumda tek senin samimiyetin gerçekçi geldi bana, Nasıldır kurs, değer mi verdiğimiz paraya?

    Teşekkürler.


    Saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.