Şimdi Ara

Multinet'te World'e özel %5 Worldpuan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
11.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MultiExtra sitesinden Multinet Bireysel kart yüklemelerine %5 Worldpuan!

Kampanyaya tüm Yapı Kredi Kartları ve Anadolubank, Fortis ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir. Ek olarak TEB, DenizBank Bonus kartlara %6, Garanti Bonus kartlara %5 Bonus.

https://applications.multinet.com.tr/Bireysel/myinfo.aspx adresinden "Kayıt Ol" linkinden üye oluyorsunuz. Kart No kısmını boş bırakıyorsunuz. Kaydet dedikten sonra hesabınıza giriş yapıp, "Kartıma Para Yükle" seçeneğinden en az 10 TL yüklemeniz durumunda kartınız üye olurken belirttiğiniz adrese 7 iş günü içinde geliyor.

Multiextra diğer adıyla Multinet Restonet çoğu restoran markalarında geçerli. (Mc Donald's, Burger King, Hosta Piknik vb.)

Yine tüm Makromarket'lerde giyimden gıdaya, züccaciyeden elektroniğe tüm alışverişlerde kullanılabilir. Multinet POS cihazı kablosuz olduğu ve fazla kullanılmadığı için genellikle marketin danışma/müşteri ilişkileri kısmında oluyor, Multinet cihazı yok sanmayın.

Bu konuyu Multiextra'nın kullanabildiği ve geçerli olduğu üye işyerlerinin paylaşıldığı bir kaynak olarak kullanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridest -- 26 Ocak 2012; 18:35:58 >

• Yeni birşey değil, diğer konularda da geçiyor, world adios konusu örnek, bilgi de var.
  • burger kink siparişlerini webden veriyorum %6 indirimli.multi ile ödeyip birde burdan %5 geliyor.
    ama restorandan daha mı ucuza geliyor emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 20 Eylül 2011; 0:23:00 >
  • Burger King web siparişlerinde ki fiyatları normal restaurant fiyatlarına göre yüksek, ondan %6 oranında Burger Para veriyorlar. Yüksek olmasının sebebi ise siparişi getiren elemanın bahşiş ücretinin içinde olması, ayrıca bahşiş vermenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kAr_gA

Yeni birşey değil, diğer konularda da geçiyor, world adios konusu örnek, bilgi de var.

Konuyu açmamın sebebi Multinet (Multiextra) kullanılan yerlerin paylaşılması ve fikir alışverişinde bulunulması.
  • Konunun açılması bence iyi olmuş.
    Karta dün başvurdum bugün adresime geldi.
    10 liralık yüklemeye 100WP yani 0.50TL vermiş ki çok iyi!
    Yarın benzinciye gidip sorucam, bu kart ile benzin alınıyor mu diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Konunun açılması bence iyi olmuş.

Multinet ile bazı marketlerde alışveriş yapılıyor . Çok avantajlı olabilir . Bende değerlendireyim
  • quote:

Adrese nasıl geldi? Kurye? Posta? Evde yokum hanıma teslim ederler mi diye soruyorum? Güle güle kullanın.
  • quote:

multinet ekstra sadece restorantlarda gecerli yazıyor. ben de bugun 20tl yukledim ve basvurdum. 1 hafta icinde gelecegi yazıyor. yuklenen bakiyenin son kullanım suresiyle ilgili bilgi goremedim yalnız. 100tl yukleyecektim ama kısıtlı kullanım suresi olabilir diye ve webden her zaman yukleme yapmak mumkun diye abartılı ve gereksiz buldum. bir de basvuru yaparken sozlesmeyi okuduysanız; firma kartı isterse iade etmemeniz durumunda 5$ cezası var yazıyor. internet explorer ile siparis sayfasını acarak sozlesmeyi goruntuleyebildim. uzun bir sozlesme. dedigim madde, sondan 2. olmalı. umarım gozumden kacan detay yoktur.

• YAHU YEMEK YİYELİM DİYE ŞİRKET veriyor biz satalım size yamek çeki isteyen varsa temin ederim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemo

quote:

Adrese nasıl geldi? Kurye? Posta? Evde yokum hanıma teslim ederler mi diye soruyorum? Güle güle kullanın.

bildigimiz kargolardan degildi ki kendi dagitim elemanina benziyordu. bence esinize teslim ederler. nufus cuzdanini veya fotokopisini gostersin. bana sadece bi imza attirdilar.

bu arada civardaki benzincileri dolasiyorum da kimse kabul etmiyor multineti :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jemo

quote:

bildigimiz kargolardan degildi ki kendi dagitim elemanina benziyordu. bence esinize teslim ederler. nufus cuzdanini veya fotokopisini gostersin. bana sadece bi imza attirdilar.

bu arada civardaki benzincileri dolasiyorum da kimse kabul etmiyor multineti :/

Anlaşmalı bayii bulmanız lazım, multinet sitesini bakınız.

• teb bonus tan ve denizbank bonus tan yapılan yüklemelere %6 veriyormuş.
  • Müşteri hizmetleri MultinetExtralarla akaryakıt alamayacağımı söyledi.

İyi haber ise market alışverişlerinde "Burda ve Kim" marketlerde Multinet geçiyormuş, bi operasyon yapalım

Bugün "Burda Marketten" Multinetten alışveriş yaptım. Daha çok ekmeğini yicem gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igidu -- 22 Eylül 2011; 23:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

teb bonus tan ve denizbank bonus tan yapılan yüklemelere %6 veriyormuş.

:) biz world'den aldığımız %5'i %15-20 arasında değişen oranlara çıkarabiliyoruz!
  • Kartı multinet sayfasından çıkarırken 10 tl yüklemiştim, multinet geçen bir makromarkete uğradım alışveriş yapmadan önce bir 100 tl daha yükleyim dedim ama müşteri hizmetlerindeki arkadaş yükleyemedi. Bakiye yok gibi bir hata vermiş. (yanlışta aklımda kalmış olabilir.) Yüklemeleri netten mi yapmak zorundayız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblems

Kartı multinet sayfasından çıkarırken 10 tl yüklemiştim, multinet geçen bir makromarkete uğradım alışveriş yapmadan önce bir 100 tl daha yükleyim dedim ama müşteri hizmetlerindeki arkadaş yükleyemedi. Bakiye yok gibi bir hata vermiş. (yanlışta aklımda kalmış olabilir.) Yüklemeleri netten mi yapmak zorundayız?

aynen öyle, internet sitesinde de yazıyor. Multinet Extra'lar yani bireysel multinetler sadece webten bakiye eklenebiliyor.
  • Fulya'da multinet geçen market var mı? Multinet'in sitesinden bir türlü ulaşamadım market listesine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

Kartı multinet sayfasından çıkarırken 10 tl yüklemiştim, multinet geçen bir makromarkete uğradım alışveriş yapmadan önce bir 100 tl daha yükleyim dedim ama müşteri hizmetlerindeki arkadaş yükleyemedi. Bakiye yok gibi bir hata vermiş. (yanlışta aklımda kalmış olabilir.) Yüklemeleri netten mi yapmak zorundayız?

aynen öyle, internet sitesinde de yazıyor. Multinet Extra'lar yani bireysel multinetler sadece webten bakiye eklenebiliyor.

Cevap için teşekkür ederim. Webden yükleme yapmak istedim 3D ile ama olmadı, sanırım kartımı internet ve mail ordera kapattığım içindir. Sadece interneti açsam yeterli midir ? Birde bu hafta benim doğum günü haftam gerçi mesaj henüz gelmedi ama 5 kat worldcard kampanyası ile multinet %5 world puan kampanyasını birleştirme imkanım var mıdır ? Yoksa 12 taksitle altın alıp hem yatırım yapıp hem de puanları toplasam hoş olmaz mı :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

Cevap için teşekkür ederim. Webden yükleme yapmak istedim 3D ile ama olmadı, sanırım kartımı internet ve mail ordera kapattığım içindir. Sadece interneti açsam yeterli midir ? Birde bu hafta benim doğum günü haftam gerçi mesaj henüz gelmedi ama 5 kat worldcard kampanyası ile multinet %5 world puan kampanyasını birleştirme imkanım var mıdır ? Yoksa 12 taksitle altın alıp hem yatırım yapıp hem de puanları toplasam hoş olmaz mı :)

doğum günü haftasında belirttiğiniz gibi nasıl 5 kat puan vermektedir ? bilgilendireblir misiniz ?tüm alışverişlerinizde mi yoksa sadece 1 alışverişinizde mi geçerli olmakadır

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.