bu aleti alıcam.ancak bu cihaza uydu cihazımı veya tv'yi bağlayıp cihaz üstünden ses alabilirmiyim.yani cihazın aux girişleri var mı?yada cihaza başka bir şekilde bağlantı yapılabilir mi?cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
arkadaslar.acayip kafam bozuk...sürekli dvd alıyodum.herzaman takılma yada içindeki fragmanları okumama sorunu çıkartıyodu.bu çizikmiş bu i çekilmemiş falan diodum ama son aldığım dvd yi okumayınca götürdüm aldığım tüm filmleri. ne bu bozuk filmlerin hepsi deyince adam triend dvd playerde (divx siz) çatır çatır çalıstırdı teker teker.göt oldum..kafam bozuldu.adamın sölediğine göre 4x den hızlı yazılanların hepsinde yapar bunlar dedi.premier ve triend ler sorun çıkartmıyor dedi.küfrede küfrede döndüm eve...işin kötüsü menunum diye arkadaşa aldırdım 2 tane birden.iade etmesini söylicem...
Söylediklerin ilginç. Voxline DVD konusunda neredeyse hiç sorun çıkarmıyor. Forumda da bunu görebilirsin. Okumama-görmeme gibi sorunlar pek yaşanmıyor. Bende de bi kaç DVD film var gayet güzel okuyor. Ayrıca DivX arşivimin yarısından fazlası DVD'ye kayıtlı. Onları da sorunsuz kullanıyorum. Hem de çoğu 8x yazılı. Söylediklerine katılmıyorum açıkçası. Senin cihazda bir sorun olabilir.
ya walla anlamıyorum.cd leri hep aynı yerden alıyorum ama korsan olduğu için takılıyodur falan diodum ama harbiden teker teker taktı herif..bende de 8x yazılmış div x ler var bi sorun çıkarmadan okuyor.ama dvd konusunda anllattığım tarzdaki sorunlar hep oluyor.ayrıca yeni sürümü alan arkadasımda denemiş dvd yi sorunlu okumuş ileri sarmamış falan.özelliklede fragman kamera arkası yönetmen yorum vsvs gibi bölümlerde takılıyo nası bi alaka varsa??..ya felaket sinir oldum ama anlatsam derdimi servise anlamazlar...bakalım adam aynı dvd yi 4x de yazıp vercek tekrar sonuç noolcak. ilgin için teşekkürler.. alltyazı konusunda dvd rom olmadığı için dosyayı alamıyorum dvd den ama bi arkadasa gittiğimde yollarım sana ok. yaw vizelerin arasıında film izlemek için zıplaya zıpaya eve gelip dumur olmak nekadar koyuyor yaw... ii bakın kendinize
Arkadaşlar ürünü 1hafta önce aldım.Gerçekten herşeyi okuyor fakat şöyle bir sorunla karşılaştım dün.ELimde 10a yakın kopya dvd var hepside malum 1.5saatlik filmler.(genelde o kadar oluyorlar) Dün ise elime 2,5satlik bir film geçti filmi seyrederken 2saate yaklaştığında film dona dona oynamaya başladı.kapadım, açtım,cdyi sildim(cdde çizik yok) fakat yine aynı.bende filmin devamını bilgisayarda Asus dvd rw de izledim sorunsuz olarak filmi izledim. Tahminlerime gelince acaba diyorum bu ürün ısınma sebebi ile dvdleri okumuyor olabilirmi.Çünkü ben bilgisayarcıyım bazı cd romların ve cd rw,dvd romların ısınma sebebi ile cd yi okumamasına sıkça rastlarız.Biraz dinlendirip cdyi tekrar takarsın ve okur.Böyle bir sorun Voxline da da varmı acaba.Dvdmi okumama sebebi bu olabilirmi. Tabi şuda olabilir daha önce bu sorunla karşılaşmadım dediğim gibi. Dvd de kopya, dvdden kaynaklanan bir problem de olabilir. Denemelerim devam ediyor, yine böyle bir sorun yaşarsam sizle paylaşırım.
Şimdilik saygılar ve sevgiler
evet ama benim müzik setim var onun hoparlörlerinden alıyorum hem uydunun hem de dvd izlerken playerın sesini! Yani sonuçta Tv kanallarının da sesini alabiliyorum!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atınç -- 27 Nisan 2006; 16:27:12 >
Bu şekilde prolem yaşayan var mı. Ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum. Yardım lütfen.
5 ocak 2006 tarihli kharia'ya ait mailde belirtilen duyuru mart 2006 sonrası cihazlarını mı kapsıyor? yani 3.version yazılım ile voxline DİVX playerin alt yazı problemi umulan iyileştirmeyi sağlamadı mı? voxline divx player alımını erteleyim mi? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. saygılarımla
Evet Mart 2006 ve sonrası cihazlar sadece 3. yazılmı kullanabiliyor. 3. yazılım ile umulan iyileştirme sağlanamadı, daha da kötü oldu. Bence biraz bekle ve bu konunun ilk mesajını takip et. Eğer mevcut sorunlar giderilirse o zaman alırsın.
etikom;
Isınmadan dolayı kaynaklanabilir haklısın. Cihazı nasıl bir ortamda kullanıyorsun? Çok kapalı bir alan değil di mi? Eğer öyleyse cihazın daha fazla hava alabileceği bi ortama koyup aynı filmi denemeye bırakırsan sevinirim. Benim alet normal TV sehpasında duruyor, art arda 2 DivX izlediğim oluyor böyle bir sorunla karşılaşmadım.
VoXLiNe;
Deneyip sonucu buraya yazarsan çok iyi olur. Altyazı olayıyla da ilgilenirsek makbule gecer. Umarım düzelir sorunun.
Dostum ilgin için öncelikle teşekkürler.Ben dvd yi normaltv sehpasına koydum.O film dvd playerda hep takılıyor.Galiba filmle ilgili bir problem.Ondan sonra bende senin gibi bir kaç divx dvd vs.denedim hiç bir takılma yapmadı.Ama dediğim gibi pc deki dvd rw problemsiz okuyor.Neyse dediğim gibi şu an için bir problem yok.
Ayrıca yukarıda bir arkadaş (raifg)
subwofer dan ses gelmiyordemiş.Benimkinde öylebir sorun yok pionner sub u anfi yardımıyla bağlıyorum hiç sorunsuz bum bum vuruyor, filmde hop oturup hop kalkıyoz :)
saygılar