Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: voxline ile ilgili birkaç soru

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: voxline ile ilgili birkaç soru Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
[Poll]

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

Harika bir dvd oynatıcı herkese öneriyorum. Fiyatına görede çok iyi.
  57% (119)
Ben pek beğenmedim. Bazı sorunlar yaşadım.
  26% (55)
Bütün cihazlarda aynı problem yok alınabilir.
  15% (32)

Toplam oy : 206

(en son oy tarihi : 6 Ekim 2008; 23:12:54) 
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Kharia

Sisteme Gözat

3 Mart 2006; 12:15:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Aleykum Selam gdrillman,

Dostum ses veya altyazı kaybolma sorunu çok ama çok nadir yaşanıyor. Çok fazla test etme şansı bulamadım ama benim başıma bir en fazla iki kez geldi. Zaten o sorunu yazıdan kaldırıcam. Çok istisnai bir durum.

Ya şu DVD region olayını bir türlü çözemedik. Elimde bırakın farklı regonlardan olmayı orjinal DVD bile yok. Biraz da tembelliğimden telefon açmadım firmaya. Büyük ihtimal cihaz region 2 kodlu.

Başka sorun olursa sormaktan çekinme. Saygılar.

atınç

3 Mart 2006; 13:35:09 

arkadaşım ileri geri sarınca altyazı kaybolmuyor sadece çok kısa süreli bir kayıp 1 sn gibi sora geliyor en azından benim alette ama senkronizasyonda bozulma yok yani kayma söz konusu diil . bölge kodu var mı bilmiyorum ama bu güne kadar izleyipde açmadığı dvd olmadı.(kopya da dahil)

GERÇEĞİ İNSANLARIN ÖLÇÜLERİYLE DEĞİL,İNSANI GERÇEĞİN ÖLÇÜLERİYLE TANI !
hikayeci

4 Mart 2006; 8:35:07 

ARKADAŞLAR
BÖLGE KODU VAR (2)
Ancak bölge kodu 2 olan dvd leri bile açmadığı oldu
zaten o yüzden dvd 2 haftadır İstanbul merkezde tamirde
Hala da haber alamadım,başına bir şey gelmesinden korkuyorum :)
O kadar uzun süredir sadece divx seyretmekle uğraştım ki,dvd yi gösteremediğini fark edemedim

asprin

4 Mart 2006; 10:43:03 

Arkadaşlar yazıların hepsini okuyamasamda biraz bilgi sahibi oldum. Peki Voxline alternatifi nedir? Bu alt yazı ve divx sorunlarını yaşamayacağımız oynatıcı önerebilir misiniz? Voxline yerine şunu alsaydım dediğiniz oldu mu?

Amd Athlon 64 3000+ Venice @ (mak. 2655mhz 1.65v, stok fan) günlük c&q :) | Epox 9NPA+ Ultra | 2x512MB Twinmos Cadt dual kit DDR400 @ (mak. 229mhz, 2.7v, 2.5-3-3-7-1T) | MSI NX6600 Diamond 400/800 @ (mak. 535/1117) | Samsung 250GB SataII NCQ | NEC 3540 DVD-RW | MSI D16-B2 DVD-ROM | Cooler Master Centurion 5 BS | Hyundai L72D | Microsoft Wireless Optical Desktop Comfort Edition | Airties RT210 | Logitech QuickCam Messenger | Sennheiser HD 202 | Logitech X-230 | DELL INSPIRON 6400 CS11
bodrum

Sisteme Gözat

4 Mart 2006; 12:43:49 

arkadaşlar ben kopya dvd oynatmayı denedim gayet güzel bir şekilde oynattı fakat dvd yi baştan sona seyretmedim 1-2 dk oynattım.

conqueror85

4 Mart 2006; 14:08:19 

arkdaşlar bu region olayı ne tam olarak? dvdlerimizn hangi region oldugun nasıl anlarız na görealalım bari? b.de eminmsinz region kısıtlması oldugundan alette önceki yorumarda böle bi kısıtllama yok bütün regionları oluyor fln diye yazanlar olmustu da?

atınç

6 Mart 2006; 0:54:42 

bugüne kadar yaklaşık 50 dvx 10 dvd 10 vcd izledim. bunlardan sadece 2 divx te sorun yaşadım (ama onları da zaten daha sonra test etme imkanım olmuştu sony ve vestel ve philips de okuyamamıştı.Çözünürlüğü yüksek çıktığından)Onun dışında Allah nazardan saklasın alet çok iyi çıktı.Bu arada ufak tefek problemler yaşayanlar olmuş ama onlar vda servisten çözüm bulunmuş okuduğum kadarıyla sorunlarına.Alacak arkadaşlara tvsiye ederim.

GERÇEĞİ İNSANLARIN ÖLÇÜLERİYLE DEĞİL,İNSANI GERÇEĞİN ÖLÇÜLERİYLE TANI !
hikayeci

6 Mart 2006; 9:09:20 

region olayından kastınız bölge kodu ise,
playerın arkasında "2" numarası var
yani 2 kodlu dvd leri okuyor
alacağınız dvd filmlerin üzerine dikkat edin
genelde bir dünya haritasının üzerinde bölge kodu yazar
bizim okuyabileceklerimiz "2" ya da "all" ibaresi bulunan filmler

aises

6 Mart 2006; 16:09:10 

dvd933 region1 film denedim okuyor. bu durumda bölge kodu sınırlaması yok sanırım.

realsummer

6 Mart 2006; 17:12:16 

şimdi gidip ben de bir voxline alacağım.

1. aldığım cihaz firmware i yüklenmiş mi olacak, kendim mi update edeceğim?
2. update edenler yazı ebadının ufaldığından bahsetmiş. update edip pişman olan oldu mu?. neticede update edeyim mi etmeyeyim mi?
3. bu update in geri dönüşü var mı?. beğenmedim eski hali daha iyi idi desek, dönüş yapabilir miyiz?
metabesk

6 Mart 2006; 17:40:25 

quote:

Orjinalden alıntı: aises

dvd933 region1 film denedim okuyor. bu durumda bölge kodu sınırlaması yok sanırım.

dostum kesin eminsin değil mi region 1 dvd yi gösterdiğine

Öyleyse çok güzel haber.

Bu arada bu konu ile ilgili firmaya mail attım bayağı oldu hala cevap gelmedi

Once you fall to Dark Path forever will it dominate your destiny

Jedi Master Yoda
hikayeci

7 Mart 2006; 8:35:49 

realsummer
tamir için bıraktığımda update etmişler
yazılar bayağı ufaldı
benim gibi gözü bozuk olup,gözlük kullanmayı red edenler için sıkıntılı bir durum
bence hiç elleme,eski halinde kalsın

realsummer

7 Mart 2006; 14:41:55 

voxline aldım bende:)

kadere bak ki ilk taktiğim film(million dollar baby) qpel çıktı. sonrakileri okudu. altyazı da tatminkar büyüklükte. ama beyaz zeminde okunması zor. update edeyimmi firmware i karar veremiyorum...

şimdi söyleyeceklerim benim düşüncelerim, lütfen voxline hayranları alınmasınlar;

ileri sarınca altyazı ile görüntü arası senkron problemi oluyor. (belki çözümü vardır. forumu bir daha okumak zor geliyor gerçi.)

malesef çok eleştiri alan pixellenme yorumuna şimdilik katılıyorum. evet piksellenme oluyor. o şekilde film izlenir mi izlenir. ama oluyor... 3-4 film denedim buna şahit oldum. bu akşam 5-10 film daha deneyeceğim. 1 saat oda sıcaklığında bekletmeden takmıştım filmleri. belki bu akşam sorun olmaz.(gerçi bu etli yemek değil. ısıtmadan da yiyebilmek lazım:)

dvd leri okudu. fakat dvd mönü geçişlerinde ve mönü ekranında gacır gucur çalışıyor. film başlayınca sorun yok. mute edince film oynatma sırasında makineden çıkan sesleri duyabiliyorsunuz. (betamax video playerların bundan biraz fazla sesi vardı. cazur cuzur ederdi, sonra oynatırdı filmi. o ses benim için teknolojinin sesi idi ve bana haz verirdi:) ama bilişim çağında insanı biraz tedirgin ediyor. filme konsantre olursanız sorun yok...

cihaz gerçekten emanet duruyor. yani "en çok kaç ay kullanan var? acaba ne kadar süre bozulmadan kullanabilirim" sorularına dün akşam anlam verebildim. örneğin bu kadar narin cd kaidesi sanırım hiçbir makinede yoktur. ama bu cd sürücüsünün kırıldığına dair bir şikayet okumadım hiç. benden çok yaşar belki:) cd kaidesini piyade tüfeği yağlar gibi yağlamışlar. altına parmak değince parmağınız yağlanıyor. sebebi nedir merak ettim. kolay girsin diyedir herhalde. ama neden zor girsin ki?

voxline in kumandası kadar emanet duran bir kumanda da görmedim. tuşları sünger ve tuşların yüksekliği hayli yüksek. rüzgarda sallanan kavaklar gibi dokununca sallanıyorlar. tuşlara yukardan 90 derece ile basmalısınız. algılamayabiliyor. büyük ama bu benim için sorun değil. ama çok hafif. bu kadar büyük şey çok ha