Merhaba arkadaşlar, bende voxline ın 4. güncellemesini bulamıyorum elinde olan arkadaşlardan birisi mail olarak atabilir mi acaba? şimdiden teşekkürler khalilkrar@hotmail.com
arkadaşlar rapidin tam ismi çıkmıyor nedendir anlamadım artık linkin üzerine tıkladıktan sonra,adres kısmında yıldızların yerine rapid share (siz birleşik yazın ) yazarsanız indirebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikayeci -- 8 Haziran 2008; 7:06:12 >
selam arkadaşlar, benimde sorularım olacak. bende de voxline dvd933 var. yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum. bu güne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. ne taktıysam okuyor makine. ilk aldığım zamanlar bi güncelleme yapmıştım. fakat uzun zamandır yeni güncellemeler varmı yokmu bakmıyorudum. bu gün bi baktım ki arada güncelleme sayısı 4 olmuş.
sorularımı aşağıda sıraladım;
1. 4 ncü güncellemeyi yükleyebilmek için 2 nci ve 3 ncüyü yüklemek gereklimidir?
2. hangi güncellemeyi yaptığımızı hatırlamıyorsak bunu tespit edemiyoruz denmiş. hangi tarihten sonraki makinelerde hangi güncelleme yüklü olarak geliyor?
3. 4 ncü güncellemeyi yükleyebilmek için seri numarası aralığından bahsedilmiş. firmanın sitesinde artık güncellemeler olmadığından seri numarası aralığıda yok haliyle. bu seri numarası aralığını öğrenebilirmiyiz?
(ayrıca hiçbir güncelleme elimde olmadığından 2 ve 3 ncü güncellemelere nereden ulaşabilirim? (ana sayfada var fakat likler çalışmıyor) göndermek isteyen arkadaş olursa mail adresimide vermek isterim: altugyetim@gmail.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoxus -- 17 Haziran 2008; 22:21:34 >
HOXUS 4. güncellemeyi yüklemek için aradaki güncellemeleri yüklemen gerekmiyor Ben 3. yü yüklemeden 4 ü yüklemiştim Yalnız bildiğim kadarı ile bu güncelleme gri makinelerde oluyor
VOXLINE 933 u sorunsuz sekilde kullanmaktaydim. Fakat bugun alet acilmadi. Baska prizlerde denedim, elektrik ile ilgili bir sorun yok. Daha once hicbir guncelleme falan yapmamistim, aldigim gunku yazilim ile kullaniyordum. Boyle bir sorun ile daha once karsilasan oldu mu? Servise goturmeden benim yapabilecegim birsey var mi?