Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PS2'de Divx/Xvid oynatma ???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: PS2'de Divx/Xvid oynatma ??? Sayfa: <<   < önceki  25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34   sonraki >   >>
[Poll]

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

Harika bir dvd oynatıcı herkese öneriyorum. Fiyatına görede çok iyi.
  59% (118)
Ben pek beğenmedim. Bazı sorunlar yaşadım.
  27% (54)
Bütün cihazlarda aynı problem yok alınabilir.
  14% (28)

Toplam oy : 200

(en son oy tarihi : 6 Eylül 2008; 4:28:34) 
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sadiker

21 Ocak 2007; 22:32:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@sunclub79, rica ederim. Verbatim'in kalitesini herkes bilir. Ben önemli datalarımı ve klasik filmleri Verbatim'e yazarım.

Bu arada, servisten gelen voxline'a ne oldu bilmiyorum ama bütün sorunlar bir anda buhar oldu uçtu :) Demek ki sorun medyadaymış. Ama çok hayret ettim. Test ettiğim sorunsuz bir medyaydı. Ondan sonra taktığım hiçbir diskte en ufak bir sorun çıkmadı. 41 kere maşşşşşallah

sunclub79

22 Ocak 2007; 1:16:49 

quote:

Orjinalden alıntı: sadiker

@sunclub79, rica ederim. Verbatim'in kalitesini herkes bilir. Ben önemli datalarımı ve klasik filmleri Verbatim'e yazarım.

Bu arada, servisten gelen voxline'a ne oldu bilmiyorum ama bütün sorunlar bir anda buhar oldu uçtu :) Demek ki sorun medyadaymış. Ama çok hayret ettim. Test ettiğim sorunsuz bir medyaydı. Ondan sonra taktığım hiçbir diskte en ufak bir sorun çıkmadı. 41 kere maşşşşşallah

sadiker dostum bir tek şu altyazı sorunum kaldı artık onu da hallettik mi problemim kalmayacak.

samsung 37R82B , philips 5960 dvd player , dreambox 600 pvr
sadiker

22 Ocak 2007; 1:31:20 

Eğer 4. satırdaki altyazılardan bahsediyorsan o sorun kişisel değil, genel bir sorun. Ama altyazıların yerinin ayarlanması, boyut ve renk ayarlanması gibi konuların çözülmesini ben de sabırla bekliyorum.

sunclub79

22 Ocak 2007; 1:42:30 

evet sorunum alt yazıların sonlarındaki kelimelerin çıkmaması umarım onunla ilgili bir yazılım çıkarırlar artık ayrıca alt yazıların boyutu o kadar sorun değil benim için ama biraz daha aşşağıda olsa fena olmaz.

sunclub79

22 Ocak 2007; 1:58:34 

birşey düzeltmek istiyorum sadiker bende çıkmayan 4. satır değil 3.satır yazıların sonları çıkmıyor,hepsinde değil bazılarında.

tattoos

22 Ocak 2007; 3:15:16 

arkadaslar yenı voxlıne alcam ama rengı sıyah galıba son surum cıkanlardan bu urunu olanlar firmware yuklemesın denıyor acaba sıyahlar ıcın var mı yenı fırmware yada bu urunu kullanan ınsanlar sorun yasamıyor mu yada almıyayım mı acaba sımdıden tesekkur ederım

xeon82

22 Ocak 2007; 9:41:39 

Arkadaşlar acil yardım lazım bana. Siyah voxline aldım geçen hafta. Divxlerde sorun yok ama bazen ileri geri sarmaya izin vermiyor, kapatıp açınca filmi düzeliyor. Film dışında müzik için ses kalitesi ve kullanımı, okuma hızı hoşuma gitmedi. Neyse bunları geçtim de evdeki 13 DVD den 11 ini okumuyor, tırmalıyor 20 sn sonra dışarı atıyor. İlginç bir konu var birkaç tanesini şu şekilde açabildim: Divx film koydum başlattım, kapattım DVD yi koydum açtı filmi izledim. Önce divx koyup ardından DVD yi koyunca okumadığı bazı DVD leri okuyor.
Sonuç olarak dün Teknosaya gittim değiştirmek için. Orjinal DVD lerle denediler hepsini okuyunca değiştiremeyiz dediler. Bende geri iade ediyorum o zaman deyince müdürüyle konuştu sanırım arkadaş geldi değiştirdi. Eve götürdüm hemen denedim. 13 DVD den yine 11 tanesini okumadı!!!
Cihazı bugün yarın iade edeceğim. Yerine bana tavsiye edebileceğiniz başka 5.1 analog çıkışlı player var mı?
Ses sistemim dijital olmadığı için analog ses çıkışlı almak zorundayım.
Goldmaster, saba vs.

sadiker

22 Ocak 2007; 12:04:17 

@xeon82;
Aynı dvd lerde aynı sorunu iki farklı cihazın yapması normal değil. Bence sorun cihazda değil medyalarınızda. Zaten orada orijinal dvd leri okumuş olması da bunu gösteriyor.

@tattoos;
Siyahlar için henüz bir yazılım yok. Yükleyenlerin de flashı uçuyor. Siyah voxlinelarda sorun yaşayanlar fazla. Bir tanesi de bendim. Servise gitti geldi, board yenilenince sorun kalmadı. Nasıl olsa değiştirme konusunda sorun çıkmıyor, teknik servis olarak da hizmet iyi. Ben tavsiye ederim...

sunclub79

22 Ocak 2007; 12:38:17 

bende ilk başlarında sıkıntılıydım fakat doğru medyaları kullandığımda sorunlarım kalmadı şu an gayet memnunum cihazımdan.

BJKKKKK

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Ocak 2007; 12:47:33 

Arkadaşlar ben de gri Voxline var, en son hangi güncelleme yüklendi hatırlamıyorum. Acaba cihazda, en son yüklenen güncellemenin öğrenilmesi gibi bir özellik var mı? Şu an profilo sitesinde 15/5/06 güncellemesi var (4. güncelleme). Acaba benimki hangi güncelleme?

COD Nick : Sharp
xeon82

22 Ocak 2007; 13:37:24 

sadiker,
bu dvdleri bilgisayarım ve arkadaşın dvd playerı okuyor. voxline da 5-6 tanesini okuyordu simdi okumaz oldu. ayrıca divxin ardından okuması bana yazılımla ilgili sorun var süphesi verdi. okurken de cok kasıyor dosyalar arasında gezerken baya bir tırmalıyor. bu kısım da acaba okuyucuda mı bir sorun var dedirtiyor. neyse sonuc olarak urunu iade edecegim, aldıgım dvdlerin cogunu okumadı. yerine önerebileceğiniz birşeyler var mı? goldmaster 909 mesela..

quote:

Orjinalden alıntı: sadiker
@xeon82;
Aynı dvd lerde aynı sorunu iki farklı cihazın yapması normal değil. Bence sorun cihazda değil medyalarınızda. Zaten orada orijinal dvd leri okumuş olması da bunu gösteriyor.

Lionheart

22 Ocak 2007; 15:02:25