atınç verdiğin fiyat havale ile alımlarda geçerli. hepsiburada da aynı fiyat eğer havale ile alırsan. fakat kredi kartı ile alırsan ikisindede 89ytl. üstelik hepsiburada da bonus kart ile belli taksitlerde kargo ücretsiz. nerden baksanız 5ytl civarı kârda oluyorsunuz. yani halen en mantıklısı hepsiburadadan almak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahayeniyim -- 10 Haziran 2006; 11:44:48 >
arkadaşlar bir sorunum var. cihazı yeni aldım. 8 divx filmimin 5ini sorunsuz seyrettim. 3 tanesinde aşırı yavaşlama ve ses senkron sorunu var. codeclerden olduğunu tahmin ediyorum. bu dediğiniz 4. yazılımı yüklersem sorunum hallolur mu yoksa bu yazılım sadece altyazı mı. bu arada filmleri premier cihazım hatasız okuyor.
Arkadaslar woxline yi aldıktan son hangi ses ssistemini alalım 5+1 olarak ben bir kactane sordum playerin cıkısıda onemli yanar falan diyorlar bu cihazda en iyi performansı ne veriyor.
Arkadaşlar Voxline'da zoom olayından farklı olarak görüntünün boyuna uzatılması mümkün mü? Divx izlerken altta ve üstte aşırı boşluk kalıyor. Zoom yapınca da sağdan ve soldan görüntüyü kesiyor.
DOSTUM,DVD VE DVİX'LERDE ALTTA ÜSTTE BOŞLUK OLMASI NORMAL..EN İYİ DE BÖYLE İZLENİYOR ZATEN...4:3 FORMAT GÖRÜNTÜYÜ VCD'LERDE BULURSUN...DVD VE DVİXLERDE "EL MAHKUM" SİYAH BOŞLUKLARLA İZLEYECEKSİN...ASLINDA ALTTA VE ÜSTTE BOŞLUK ÇIKMASI BANA GÖRE DAHA ESTETİK VE DE "SANATSAL" GELİYOR!...DAHA KEYİFLİ BENCE,ÇÜNKÜ PROJEKSİYONDA İZLEDİĞİMDE, TAM 16:9 SİNEMA FORMATI OLUŞUYOR...O DAHA TATMİN EDİCİ GELİYOR BANA [image][/image]...BİR TÜRLÜ SEVEMEDİM ŞU 4:3 TAM EKRAN FORMATI...SENİN SORUNUNUN ÇARESİ YOK...ZOOM FALAN YAPIPTA DAHA DA KALİTEYİ BOZMA...BİR AN ÖNCE TV'Nİ BÜYÜTMEYE BAK..LCD-PLAZMA-YA DA PROJEKSİYON AL!...BOŞU BOŞUNA 55 EKRAN VS..TV'LERLE DVİX İZLEMEYE UYĞRAŞMA..DEĞİŞTİR TV'Nİ ZEVKİNİ ÇIKAR...! SAYGILAR!!
Hocam benim derdim alttan üstten boşluk olması değil bu boşluğun aşırı olması. DVD'lerde bu problem yok zaten siyah bantların büyüklüğü normal, divx izlemeye kalktığımda ekranın sadece 1/4 ü film gerisi siyah bant benim sorunum da bu.(Not: Televizyonum "Arçelik TV 4102 LCD", yani 55 ekran değil, ama yine de sadece 1/4'ü film olunca görüntü küçük kalıyor.) Eğer bağlantıyı compozit bağlantıyla yaparsam televizyon tarafında görüntüy