Şimdi Ara

TTNET 8mbit(!) kullananlar bi baksın lütfen acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8mbit sınırsız kullanıyorum. eskiden 2mbit sınırsız idi download hızım 180-250kb/s arası seyrediyodu. 8mbit e ilk geçtiğimde bi download yaptım 650kb/s ile indirmişti oo iyi falan demiştim. daha sonra baya bi indrime yaptım 650-750/kb arası indirmelere şahit oldum. ama son 3 aydır indirme hızım 300kb/s i geçmiyo çıldırcam anlamadım. 300 de kalıyo ileri gitmiyo.

buda test sonucu.
     TTNET 8mbit(!) kullananlar bi baksın lütfen acil!!

başka 8mbit kullanan varsa test sonucunu yazarmı lütfen veya download hızınızı söyleseniz ona göre bazı şeylere karar vericemde çünkü ttnet in yapmayacağı şey değil bu herşey beklenir ondan. lütfen yardımcı olun 8mbit kullananlar girsin bi download hızını yazsın.

• hızınız düşürülmüştür herhangibir sorundan dolayı tekrar arayarak arttırmanız gerekceek sanırım.ama önce modem ayarlarınızdan hat değerlerinizi verirseniz bakalım ne durumda kaç mbit alabilir ona göre fikir edinmiş olur ve ona göre arayıp arttırılmasını istersiniz.
  • İnternet Bağlantısı: Bağlı
    ADSL Bağlantısı: Bağlı
    ADSL Hızı(Kb/s): 636 / 3072
    İnternet IP Adresi: xxxxxxxx
    ADSL MAC Adresi: xxxxxxxxxxx
    Ethernet: Bağlı
    DHCP Sunucusu: Etkin
    Kablosuz Ağ Adı(SSID): AirTies_Air5450
    Kablosuz Ağ Durumu: Etkin
    Firmware Version: 1.2.1.22
    Seri Numarası: xxxxxxxx
    Çalışma Süresi: 00:03:57:16
    Sistem Saati: 12:41:26 19/09/2011
    USB Host

bumu acaba sorduğunuz şey. bide her ihtimale karşı gereksizde olsa sansür yaptım umarım gerekli yerleri sansürlememişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 19 Eylül 2011; 12:43:44 >
  • İnternet (WAN) Durumu

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+/Annex A

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 3072 636
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 7340 1267
    SNR Sınırı (dB): 4.9 7.8
    Hat Zayıflaması(dB): 46.8 26.0
    Güç (dB): 17.7 12.2

bu galiba, diğeri yanlış oldu.

lütfen yardımcı olun. şimdi babam aradı sordu 33gb indirme yapmışız 25gb ı geçince hız 1mbit e düşüyomuş ay başında deneyin demişler. tabi burda saçmalık var;
    1. olarak 33gb indirme yapmadım ben toplam 7gb yaptım 33 olması mümkün değil
    2. olarak kotayı aştım diyelim ozaman 100kb/s ile indirme yapmam gerek ama yine 300 ile yapıyorum
    3. olarak 2 aydır ay başında denedim hız yine 3mbit

kısacası geçiştiriyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

İnternet (WAN) Durumu

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+/Annex A

Gelen Giden

lütfen yardımcı olun. şimdi babam aradı sordu 33gb indirme yapmışız 25gb ı geçince hız 1mbit e düşüyomuş ay başında deneyin demişler. tabi burda saçmalık var;
    2. olarak kotayı aştım diyelim ozaman 100kb/s ile indirme yapmam gerek ama yine 300 ile yapıyorum

kısacası geçiştiriyolar.

Bu değerleriniz çok düşük bırakın hız arttırmayı mevcut bağlantınızda bile kopmalar yaşayabilirsiniz.

Yakın zamanda daire içerisinde spilliter yada kablolarla alakalı bir işlem yaptınız mı bu değer düştüğünden dolayı sizin hız otomatik düşürülmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

İnternet (WAN) Durumu

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+/Annex A

Gelen Giden

kısacası geçiştiriyolar.

Bu değerleriniz çok düşük bırakın hız arttırmayı mevcut bağlantınızda bile kopmalar yaşayabilirsiniz.

Yakın zamanda daire içerisinde spilliter yada kablolarla alakalı bir işlem yaptınız mı bu değer düştüğünden dolayı sizin hız otomatik düşürülmüş.

yapılmadı hiç öyle birşey peki bu konudakini uygulasam sonuç alırmıyımhttp://forum.donanimhaber.com/m_52840101/mpage_1//tm.htm#52871818

• Değerler sürekli böyleyse durum vahim kotanızada buradan bakabilirsiniz https://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/login_tr.jsp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deneyip bakın hat değerlerinde belirgin bir düzelme olmassa faydası olmaz olacağınıda sanmam değerleriniz gerçekten kötü.
  • niye böyle birşey olmuş olabilir modemle alakası varmıdır bi çözümü falan yokmu. çünkü sonradan olan bişey eskiden böyle değildi.
  • @CeSiN

nekadar olması gerekir 8mbit için o değerin?

edit: tamam araştırdım pc başından halledilebilecek bir durum değilmiş. saolun yardımlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 19 Eylül 2011; 14:51:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.