Şimdi Ara

Honda cbf 150 olurmu?(Boy 1.90cm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim ilk motorum olucak ve üstüne hiç binmedim cbf 150nin.Acaba bu boya olurmu.Ben tam cbf 150 hastasıyım.Boy olurmu acaba merak ediyorum.Sığmasam bile zorlasam sığarmıyım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: McAeo

Beyler benim ilk motorum olucak ve üstüne hiç binmedim cbf 150nin.Acaba bu boya olurmu.Ben tam cbf 150 hastasıyım.Boy olurmu acaba merak ediyorum.Sığmasam bile zorlasam sığarmıyım:)

Millet ayaklarım yere değer mi diye düşünüyor sen ise sigarmiyim diye şaka bir yana atletik bir yapın varsa rahatlıkla olur bence
  • bende 190 boy ve 88 kiloyum 2009 da bendede vardi gözün kapali alabilirsin araci.
  • motor altında kaybolur ama olsun al
  • Ya bırak motor kaybolsun ben rahat sürüyümde.Şimdi hani oturursun belki bacakalr uzun olduğu için biraz daha fazla katlamak zorunda kalırsın ama vites değiştirmede zorluk yasarmıyım.Çünkü bacak uzun ayak baya bi katlanıcak.
  • 185cm boyum senden 5cm kısayım oturma payınıda dusundugumuzde sıkıntı olmaz kı ben cok rahat kullanıyorum uzun boy bu tıp motorlarda avantajhakımıyet cok daha rahat oluyor ozellıkle vırajlarda ayakalarınla depoyu daha rahat kavrıyosun.
  • Ben de 1.88 boyundayım cbr250r alsam kullanabilir miyim acaba?(atletik yapılıyım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha mt 25 için boy
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olur gayette güzel olur.
  • Yani Honda'nın sitesinden baktığımda "hadi be küçük bu" demiştim ama gidip yerinde görünce sözümü geri aldım.Gayette sığarsın,rahat edersin
  • Dedikleriniz içime su serpti. Yarın gidip showroomda binip görmeyi düşünüyorum. Denemeden sonra buraya mutlaka yazarım izlenimlerimi
  • Cbf sahibi olarak çok güzel olur
  • Peki 1.84 cm boy için ybr 125 nasıl olur sizce ?
  • Ybr125'in Cbg ve Cbr'den daha küçük olduğu aşikar ama bana kalırsa olur.Geniş geniş oturamazsınız bence ama sığabilirmiyim diyorsanız,sığarsınız
  • 1.93 ve 95 kiloyum. Uzun bir süre CBF150 kullandım gayet rahattı.

YBR125 bile öyle absurt durmuyor, sen rahat ettiğin sürece sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

Peki 1.84 cm boy için ybr 125 nasıl olur sizce ?

Kilon 70 in üstünde değilse iyi ama üstü kilolarda Ybr eziyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: victorist

quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

Peki 1.84 cm boy için ybr 125 nasıl olur sizce ?

Kilon 70 in üstünde değilse iyi ama üstü kilolarda Ybr eziyet

Kilo ile ne alakası var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX
    Kilo ile ne alakası var?

Hocam Ybr 125 malum 125cc ve torkuda düşük ince yapısı düşük cc si ve düşük torku 70 kg dan sonra eziyet haline dönüşür birde arkaya artçı alayım deyince iş dahada kötü ben 1.84 boy 65kg mım ama Ybr güçsüz kalıyor
  • quote:

quote:

Kilo ile ne alakası var?

Hocam Ybr 125 malum 125cc ve torkuda düşük ince yapısı düşük cc si ve düşük torku 70 kg dan sonra eziyet haline dönüşür birde arkaya artçı alayım deyince iş dahada kötü ben 1.84 boy 65kg mım ama Ybr güçsüz kalıyor

CBF150 de çok farklı değil. Kaldıki CBF150'yi zorlamak pekte mantıklı değil ama YBR125'e istediğiniz kadar yüklenin, gıkı çıkmaz.
  • quote:

CBF150 de çok farklı değil. Kaldıki CBF150'yi zorlamak pekte mantıklı değil ama YBR125'e istediğiniz kadar yüklenin, gıkı çıkmaz.

Samimi olarak söylerimki Ybr de 2 kişi bindiğimde motor zorlandığını belli ediyordu 2 kişi ağırlık 130kg ortalama işte Ybr yi satmamın sebebi buydu Cbf 150 yi alıp rodajdan sonra aynı artçı ile bindiğimde motor hiç zorlanmıyordu

yani beklediğimden daha iyi performans çekiş gücü aldım buda düşük devirde kararlı tork sayesinde oluyor

Cbf 150 yi zorlamak ayrı bir konu düşük devirde yeteri kadar hızı aldığım için bende o sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 20 Eylül 2011; 23:08:38 >

• quote:

quote:

Samimi olarak söylerimki Ybr de 2 kişi bindiğimde motor zorlandığını belli ediyordu 2 kişi ağırlık 130kg ortalama işte Ybr yi satmamın sebebi buydu Cbf 150 yi alıp rodajdan sonra aynı artçı ile bindiğimde motor hiç zorlanmıyordu

yani beklediğimden daha iyi performans çekiş gücü aldım buda düşük devirde kararlı tork sayesinde oluyor

Cbf 150 yi zorlamak ayrı bir konu düşük devirde yeteri kadar hızı aldığım için bende o sorun yok

YBR'nizde sorun olabilir mi acaba?.. Artçımla birlikte (ki kendisinde de CBF150 var) 175 kilo civarı YBR125'de son derece rahat çekiş alıyorduk. Ama CBF150'de sorun yaratıyordu mesela..

Ama commuter'ler arasında sanırım bu konuda en iyi olan Apache'dir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.