Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S2 ŞARJ SÜRESİ>>3GÜN>> RESİMLİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
38.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yalan !!! O dediklerini yaptığında kesinlikle ekran kullanımı o seviyelerde olmaz , zaten gunde 300 500 sms çeksen mesajlaşma illaki o listede çıkardı, bu şarj süresini ve bu oranları alman için telefonun bellirtiğin süre içimnde %75 civari masada durması ellenmemesi gerek .

    Bende galaxy s2 kullanıyorum vifi hep açık arasıra gps açıp haritalara bakıyorum toplamda 2 saat internette gezinirim 22 saat civarı ancak gidiyor , ve androidden anlayan biriyim bütün yolları denedim bu dediğniz oranlara ulaşamadım . sabah 6 da çekerim şarjdan akşan en geç 11 de koyarım çok az bi şarj kalmış oluyor genelde .
  • Bende android os çok şarj bitiriyor ne yapmalıyım?
  • Arkadaslar bnm hepsini ekran sömürüyo :S neden olablr ?


     SAMSUNG GALAXY S2 ŞARJ SÜRESİ>>3GÜN>> RESİMLİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencgsli_81 -- 26 Mart 2012; 13:49:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gencgsli_81

    Arkadaslar bnm hepsini ekran sömürüyo :S neden olablr ?


     SAMSUNG GALAXY S2 ŞARJ SÜRESİ>>3GÜN>> RESİMLİ



    Ekran parlakligini otomatik degil en dusuge getir. Bazi widgetlarla tek dokunusla ekran parlakligi artiyor gunesli bi yere cikince kendin artirirsin kapali alanlarda en dusuk parlaklikta yetiyor. Ayrica telefonda baska program pil harcamazsa encok ekran harciyor gibi gozukur. Ama mesela tarayici daha cok kullanirsan ekranin pil kullanim yuzdesi duser. Ekrandan daha fazla pil harcayan uygulamalarda bu olur.




  • her türlü s2 kullanıcısına fikir verilir 4 gün sarj garanti aşağıda foto paylaşıcağım 2 gün 9 saat hala %40 larda pil war ayrıca wifi kullanıyorm facebooka giriyorum mesajda yazıyorm hat yok diyen arkadaşlar olabilir öbür telefonuma taktım o anda hattımı saygılar :)





    http://imageshack.us/photo/my-images/42/sc20120722215326.png/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer42 -- 22 Temmuz 2012; 22:04:21 >
  • ey ahali böyle dandik şarjı olan aletlere nolur milyarları vermeyin yok şunu kısarsan yok bunu oto yaparsan, 3g kaparsan edge açarsan v.s telefondan soğuttunuz beni zaten yeni nesil telefon alırsamda motorola alacam gibi şarja önem veren tek marka o
  • samsungta bir problem yok arkadaşların cihazlarında sorun var cünkü ben günlük kullanımımı yapıyorum hiçbişeyden vazgeçmiyorm wifi mesaj internette geziyorm 4 gün sarjım garanti hiç sıkıntı olmuyor
  • oha abi ya ben mümkün değil s2 almam hiçbirşey yapmazsan 3 gün diyorsunuz ben 1 haftayı görüyorum galaxy ace de 3g edge kapalı telefonla biraz oynuyorum sarjı %80 olana kadar sonra bırakıyorum hicbisey yapmıyorum titresimde oluyor 1 hafta gidiyor 1 hafta sonunda %10 filan kalıyor hayatta s2 almam.
  • galaxy ace ile s2 arasındaki ekran farkını göz önünde bulundurmak lazım ayrıca günlük kullanımla 4 gün mükemmel bir sarj
  • Ace de şarjını 1 hafta yetiren arkadaş, sana şunu söyleyeyim; Bu cihazlarda en çok bataryayı ekran yiyor. Burada çok önemli bir mevzu var Ace de eski TFT LCD teknolojisi var ekran olarak, backlight aydınlatma ile çalışıyor bu ekranlar. Fakat SII de ise geleceğin süper teknolojisi OLED var. OLED de backlight aydınlatma yoktur, ekranda siyah renk varsa neredeyse enerji tüketimi durur. LCD de ise daima aydınlatma çalışmaktadır. OLED i biraz araştırırsanız enerji tüketiminde LCD nin nasıl solda sıfır kaldığını görürsünüz. Tahminim senin ace kullanım tarzınla SII baya baya gider.

    NOT: SII sırf AMOLED ekranını görmek için bile alınır, hangi açıdan bakarsanız bakın Plazma TV gibi aynı parlaklıkta görünür, renkler LCD den çok çok daha canlıdır, gerçekçidir.
  • aynen öyle açıp bir fotoğrafa bak telefondan bilgisayarda bile öyle gözkmüyor :)
  • Bir gün yetmiyor anasını sattımın şarjı, telefonla konuşmaya internete girmeye korkar oldum.
  • Valla hocam tebrikler fakat GPS 3G Veri dolaşımı Wifi olmadı mı da bu telefonu kullanmam daha iyi
  • günde 300 350 sms demişsiniz de resimdeki veriler hiç öyle söylemiyor ?
  • arkdaşlar benim bugun beşinci günü resmini yüklüyecem ama beceremedim bende hayret ettim ama 5 gündür hiç kurcalamıyorum sadece konuşma yaptım ve şu an % 28 de ve 3gün 21saat olmuş
  • sürekli şarja takmak da bataryaya zarar vermez mi yada sürekli telefon güncellemesi yapmak
  • "Telefonun tüm özelliklerini CANINI çıkartırcasına kullanmayacaksan bu telefonu alma ! "

    Görüşü çok SIĞ ve BENCİL bir görüş.

    Telefon bir AMAÇ değil ARAÇ tır. İhtiyaç olduğunda gereken özellikten faydalanıyorsan, bu durum ayda bir tekrarlıyor dahi olsa bu telefonu almak mantıklı olabilir.

    Adam sadece telefon ediyor mesaj çekiyor ise bu durumda bahsinizde haklı olabilirsiniz ancak sırf hava için kullanıyorsa dahi saygı göstermek gerekir.
  • Buda Benden gelsin arkadaşlar. telefonu alalı 16 ay oldu ve ilk batarya ile kullanıyorum hala. v4.0.4 android sürümü ile batarya en iyi şekilde kullanılabiliyor.
    hergün sabahları işe giderken 40 dk müzik dinlerim. pek şarjını yemiyor açıkçası. bunun dışında sadece arama yaptığım ve mesaj çektiğim zamanlarda şarjım bu şekilde 3 güne yakın sürelerde idare ediyor. tabii ki bütün gün wifi açık nette takıldığım oyun oynadığım 720p filmler izlediğim zamanlar oluyor. o zamanda herkeste olabileceği gibi ertesi güne kalmadan şarjı bitiyor ve gece pil bitiyor uyarısı ardından şarja takıyorum.

     SAMSUNG GALAXY S2 ŞARJ SÜRESİ>>3GÜN>> RESİMLİ

     SAMSUNG GALAXY S2 ŞARJ SÜRESİ>>3GÜN>> RESİMLİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 17 Aralık 2012; 21:39:40 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.