Şimdi Ara

A4tech 2680 klavye sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Dostlar ,

    Bir sorunum var ve sorunla ilgili belli bir yere kadar ilerleyebildim.Geldiğim noktada tıkandım.Yardımcı olabililecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.
    Benim a4tech 2680 klavye mouse setim var.Bu setin klavyesinin bazı tuşlar çalışmıyor. Servise götürdüm sorun yok dediler ve gözümün önünde test ettiler. Bende eve dönüp kendi sistemimi araştırmaya başladım ve uzun uğraşlar sonunda sorunun network ile ilgili olduğunu gördüm.Network kablosunu çekip pc yi açarsam yada ağ bağlantılarımdan ADSL bağlantısını kapatıp restart edersem bütün tuşlar çalışıyor.ADSL bağlantısı varsa klavyenin bazı tuşları (my com,e-mail,www gibi) çalışmıyordu.PC açıldıktan sonra bağlantıyı etkinleştirirsen bir sorun olmuyor.Bende her seferinde böyle yapmamak için bağlantı özelliklerinde ki tcp/ip dışında bütün hizmetleri kaldırdım.Tcp/ip kısmınıda manuel doldurarak sorunu çözmek istedim. Sorun çözüldü fakat bu seferde 15-20 dakikada bir interneet kopmaya başladı. Burada tıkandım kaldım.Bir fikri olan var mı?

    Not: PC yi yeniden kurdum değişen birşey olmadı.İşletim sistemim WINXP SP2 ve tüm update leri yapılmış vaziyette.Sistemimdeki bütün sürücüler güncel.
    Ethernet kartım vs. gibi bilgilere ihtiyaç duyulmayacağını düşündüğüm için yazmadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tutsiler -- 6 Şubat 2006 0:23:30 >







  • Merhaba arkadaşlar bir fikri veya çözüm önerisi olan yok mu?
  • klavyenin kendi ayarları yok mu?
    yada setin sürücüsü kurulummu
  • evet klavyenin software ini a4tech sitesinden indirip yükledim. Software çalışıyor ama adsl açıkken veya bağlantı etkinken pc yi açtığımda bazı tuşlar çalışmıyor.ADSL etkin değilken bütün tuşlar çalışıyor.MACOM la konuştum program çok küçük bir program detayı olacak birşey yok sorun software da değildir dediler.
  • Başka çözüm önerecek kimse yok mu arkadaşlar................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.