Şimdi Ara

Windows 8 Nasıl kurulur? (Resimli Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 8 Nasıl kurulur? (Resimli Anlatım)

... Tüm Hakları Coca - Cola' nın formülü ile aynı yerde saklıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejaterol -- 24 Kasım 2012; 21:33:40 >

• Eee şimdi biz beta sürümü ne olduğunu bilmediğimiz Win8 için diskimizi mi formatlayacağız?
    Bari ayrıcalıklarını yazsaydın da biz de diskimizi çeyrek ekmek için yedeklemeyelim...
  • @oziko

bencede... vitrual pc ile denenebilir ama hdd formatlamak çok geregsiz ve erken bu sürüm içib
  • Resimler ve anlatım güncelleştirildi...
  • Bu vinows cd leri nerden alınır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eline sağlık çok yararlı olmuşdaa windows 8 çok gereksiz buldumm yani olmaz olmaz değil
  • bu arada bir sitede windows 8 işletim sisteminde hatalar olduğnu duymuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekocanlar_21 -- 26 Kasım 2012; 16:43:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux te driver nasıl yüklenir
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu işletim sistemi hala gamer'lar için uygun değil gibi. Eski alışılmış UI'den bir anda vazgeçilmiyor. Hem evet hala birçok bugu var o yüzden bence önümüzdeki 6 ayda önemli gelişmeler kaydeder o zaman alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekocanlar_21

bu arada bir sitede windows 8 işletim sisteminde hatalar olduğnu duymuştum

Ben 1 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok fakat sıkıntı şöyle ki, facebook falan bu gibi sosyal ağları entegre etmeme rağmen,
    sohbette herkesi göremiyorum. Siteden bakıyorum 41 kişi online ,ama pc de 32 kişi falan görünüyor bu sayı.
    Yada mesaj geliyor cevap veremiyorum kullanılamıyor falan diyor anlamadım gitti.
    Onun dışında hiçbir sorunu yok benim açımdan. En azından ben denk gelmedim.
  • Merhaba,
    Ben yeni yükseltme aldım 129,00TL'ye Teknosa'dan.Bunu sizin gösterdiğiniz gibi yükleme yaptım "Özel" seçerek.Daha sonra kurulum bitince DVD-R gözüküyor fakat pc yeniden başlatınca gözükmüyor.Fakat göstermek için farkettim ki o windows 8 kurulum cd'sini takınca gösteriyor sadece DVD-R'yi.Bu Konu hakkında yarım edebilirmisiniz ?
  • guzel konu olmus, ben de sınavlarım bittikten sonra bakacagım win8e o zaman yorumlarımı yazarım.
  • beyler benim notebook um var win8 li ama format dvd si yok dışarıdan win8 format dvd si bulabilirmiyim yada bu dvd ile attığım format sağlıklı olurmu orjinalliğine zarar verirmi
  • bu dosyayı nerden bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejaterol

Resimler ve anlatım güncelleştirildi...

Selam
    Öncelikle emek verip bu sayfayı hazırladığınız için, DH veya dışarıdan izleyen kullanıcılar adına teşekkür ederim..

Bir sistem yöneticisi veya uzman olarak resminizden alıntı yaparak 2 adedi üzerinde yorum yapmak istedim. Resimler aşağıdadır, yeniden düzenleme yapmak isterseniz, bu resimleri gözardı etmeyin lütfen.. Kendi anlatabileceğiniz durumda yorum yazarsınız üzerlerine..

Kolay gelsin ve başarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 30 Ocak 2013; 9:25:06 >

• kuruluma yardım edebilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregrs

kuruluma yardım edebilecek var mı ?

Günaydın
    Yukarıdaki görsel resimlerden bir şey anlayamamışsanız, size başka nasıl bir yardım yapabiliriz ki?
    Şu olabilir.. Kasayı alır bana getirirsiniz ve ben de size istediğiniz bir sistemi, hâttâ bir kaç tane sistemi kurar size teslim ederim..
    Örneğin;
    Windows XP
    Windows 7
    Windows 8

Böylece üçü birarada sistem olur ve istediğinizi seçerek çalıştırabilirsiniz.

Bilginize ve kolay gelsin..
  • Merhabalar, ben denilenlerin aynısını yaptım ancak C sürücümde windows.old diye bir klasör oluşuyor. Ben eskiden kalma ne varsa hepsinin silinmesini istiyorum.

Vista 7`de recovery çektiğimde 456GB`nin 440-450GB civarı boş alanı vardı.

Ancak windows 8 yüklediğimde eski verilerim kaldı ve 340GB boş alan gözüküyor.

USB üzerinden boot ile tekrar denedim ve ekstradan yeniden windows.oold oluştu.

C`yi tamamen formatlamak için ne yapmam gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th13teen

Merhabalar, ben denilenlerin aynısını yaptım ancak C sürücümde windows.old diye bir klasör oluşuyor. Ben eskiden kalma ne varsa hepsinin silinmesini istiyorum.

Vista 7`de recovery çektiğimde 456GB`nin 440-450GB civarı boş alanı vardı.

Ancak windows 8 yüklediğimde eski verilerim kaldı ve 340GB boş alan gözüküyor.

USB üzerinden boot ile tekrar denedim ve ekstradan yeniden windows.oold oluştu.

C`yi tamamen formatlamak için ne yapmam gerekli?

Windows old dosyalarıni silersin foratlanmış olur....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: nejaterol

Resimler ve anlatım güncelleştirildi...

Selam
    Öncelikle emek verip bu sayfayı hazırladığınız için, DH veya dışarıdan izleyen kullanıcılar adına teşekkür ederim..

Bir sistem yöneticisi veya uzman olarak resminizden alıntı yaparak 2 adedi üzerinde yorum yapmak istedim. Resimler aşağıdadır, yeniden düzenleme yapmak isterseniz, bu resimleri gözardı etmeyin lütfen.. Kendi anlatabileceğiniz durumda yorum yazarsınız üzerlerine..

Kolay gelsin ve başarılar...

Win 8 formatta bende çözemedim o 350 mblık alanı , formattan sonrada bilgisayarım klasöründe C , D ( 350 mblık) ve E olmak üzere hdd 3e bölünmüş gözüküyor , bu 350 mblık alanı nasıl kaldırabiliriz , 500 gblık hdd var bunu 200gb C ,300gb D gibi yapmak istiyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: UncheckeD_PoweR
    Win 8 formatta bende çözemedim o 350 mblık alanı , formattan sonrada bilgisayarım klasöründe C , D ( 350 mblık) ve E olmak üzere hdd 3e bölünmüş gözüküyor , bu 350 mblık alanı nasıl kaldırabiliriz , 500 gblık hdd var bunu 200gb C ,300gb D gibi yapmak istiyorum ...

Selam
    Mevcut sistem üzerinde bunu yapmak artık çok geç..

Yapacağınız işlem şöyle olacaktır.

HDD'yi başka bir bilgisayara 2. HDD olarak takacak ve orada 350 MB boyutundaki alanı, aynı zamanda sistemin yüklü olduğu alanı silecek, C: birimi ile bütünleştireceksiniz. D: biriminize hiç dokunmayın veriniz varsa..

HDD'yi tekrar söktüğünüz bilgisayara takın ve resimde bahsettiğim yere geldiğinizde, sadece Biçimlendir seçeneğine tıklayarak biçimlendirip devam edeceksiniz..

Şayet Sil seçeneğini kullanırsanız, 0 350 MB boyutundaki önyükleme alanı tekrar oluşacaktır.. Sonraki format veya sistem kurmalarınızda, asla Sil seçeneğini kullanmayın..
    Bilginize ve kolay gelsin..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.