Şimdi Ara

BMW iphone adaptörü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar. Geçen gün arabada giderken telefon gelince aklıma bir şey geldi, BMW nin Türkiye sitesinde göremeyince de bir size sorayım dedim.

    Bir keresinde aracımı servise götürdüğümde beklerken kataloglar da iphone için BMW nin bir adaptörü olduğunu görmüştüm acelem var diye soruşturmadan kalkıp gitmiştim. Geçen telefon gelince aklıma geldi ama sitesinde bulamadım. BMW nin asıl sitesine baktığım değişik seçenekler olduğunu gördüm. Bay hoş şeyler yapmışlar. Sürücünün yolla olan dikkatini dağıtmadan kullanabilmesi için güzel düşünülmüş güzel parçalar var. Acaba bunları ülkemiz de bulabilirmiyiz yada sonradan taktırabilir miyiz? BMW Station for Apple iPhone hoşuma gitti olsa güzel kullanışlı olabilir gibi duruyor.Tabi bunu sadece sitesinden anladığım kadarıyla düşünüyorum bunu denemiş olanınız varsa fikrini belirtirse güzel olur.







  • hangi model icin?
  • Orjinali olsa daha güzel olur.
    Araç X6.
  • tabiiki var.. Borusan Oto ya da Kosifler Oto'ya giderseniz aracınıza orjinal olarak iPhone kiti takılır..
  • Peki burada takılmış gördünüz mü hiç. Orijinal fabrika çıkışı gibi olur mu?
  • sonradan taktıran onlarca kişi var.. kol dayamanın altındaki bölmeye takılıyor telefon kiti, aracınıza bindirinizde telefonu o kite takıyorsunuz ve ekrandan kim arıyor, siz kimi arıyorsunuz vs, direksiyondan ve iDrive'dan istediğiniz gibi rahatlıkla yönetebiliyorsunuz..

    örnek:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 27 Ekim 2011; 12:13:18 >
  • sn techzone
    size bir sorum var: yüksek model broşürlerde araç monitör resimlerinde çalan parçanın tag bilgisinden albüm kapak resmi geliği görülüyor, bu sadece iphone connection ile oluyor gibi bir durum var ki bende yok. torpidodan yükleme yaparak ben bir türlü başaramadım. albüm kapağı için bu konnektör şart mıdır, bilginiz var mı?
    tşk
  • bu tip kit ile iPhone bağladığınız da eğer iPhone'unuzda albümler var ise ve albüm kapaklarının resimleri tanımlanmışsa çıkıyor..
  • Aracta i drive yok sorun olur mu?
  • X6'da iDrive olmadıgını ilk kez duyuyorum desem!!!!
  • Aracim ilk geleblerden ozaman idrive siz getirmisler. Turkiye deki 5-6 tane idrivwsiz x6 dan biri zaten
  • When iDrive Professional is ordered the M-ASK system is replaced by either the CCC or CIC in addition to a larger display.

    iDrive Business is available on the following cars;

    iDrive Business Navigation (optional)
    1-Series E81/E82/E87/E88
    3-Series E90/E91/E92/E93

    iDrive Business (default when navigation is not ordered)
    5-Series E60/E61
    6-Series E63/E64
    7-Series E65/E66/E67/E68
    7-Series F01/F02
    X5 E70
    X6 E71

    2007 yılında X5 yenilendiği zaman ekran alamama gibi bir lüksümüz bile yoktu.. standart ekran geleneği ise E60 5 serisi ile başladı! standart olarak ufak ekranı gelirdi ki hala öyle.. Ayni sekilde 2008'de X6 çıktığı zaman ayni mantıkla üretim yapıldı.. ekransiz X5 ve X6 üretimi yok malesef yani ilk baştası, en sonuncusu fln diye bir sey yok... bırakın onu bunu da olmayan aracınız ile vaktimi harcamayın..

    iDrive Business (default when navigation is not ordered)
    5-Series E60/E61
    6-Series E63/E64
    7-Series E65/E66/E67/E68
    7-Series F01/F02
    X5 E70
    X6 E71

    türkce meali: iDrive Business'ın standart olarak gelmeye başladığı kasalar.. parantez icinde yazan kısımda navigasyon siparişi verilmezse de default olarak gelen sistem demektir..

    yalanlarınizi kendinize saklayın artik... Bıktım sizin gibilerle ugrasmaktan!!! Yetti be!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 28 Ekim 2011; 8:58:48 >




  • Arkadasim burda yalan soyleyecek halim yok. Aracta sadecr ekran ufak ekranlardan var idrive vediolarinda gosterilen buyuk ejranli sistemlerden yok aracta. Benim bildigim idrive in yazilimida daha farkli oluyor. Aracindaki ekran ve icerisindeki yazilim internette gordugum idrive sistemlerine hic benzemiyor acikcasi. Eger bir eski surumu filan ise bilemeyecegim. Yalanci lafini bu kadar erken kullanmasan daha iyi olur. .
    Peki si sekilde sorayim o zaman(tabi hemen Yalanci dedigim cin okurmusun bileeyecegim) aracimdaki ekran ve icerisibdeki yazilim bu idirve videolarindaki ile hic bir alakasi yok eski kasa bmw 7 serisinde televizyonsuz ekran istediginde gelen sekilde bir ekran var buda mi idrive diye geciyor. Pek bilgim yok bu idirve hakkinda insanlari once kotu yonde dusunecegine biraz olumlu yaklassan hic fena olmaz aslinda. Bunca yildir forumdayim aracimda yaklasik 3 yilir bende yalan soylemek isteseydim cok once yapar onuda bu konu hakkinda yapmazdim.




  • hey allahım ya... ayranı yok içmeye, tahtırevanla gider def-i hacet'e diye bi laf vardır.. X6 sahibisin ama iDrive nedir bilmiyorsun! ve gayet rahatlıkla yok diyebiliyorsun! üstüne üstlük "Türkiye'ye gelen 4-5 tane iDrivesız'dan biri" diye açıklama yapabiliyorsun.. sonra yalancılıkla suçluyor diyorsun.. neyle suçlayacaktım? parti mi verecektik adına?

    ya sen önce iDrive nedir onu bi öğren de sonra konuşuruz iPhone kitini..

    http://forum.donanimhaber.com/m_44136943/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 28 Ekim 2011; 13:14:55 >
  • ayrıca madem neyin ne olduğunu bilmiyorsun, iDrive hakkında bilgim yok diyorsun, önce bi sor iDrive nedir ne değildir falan diye.. bu arada TV'siz ekranla iDrive büyük ekran gelmez.. navigasyon bile istemesen sadece TV opsiyonu ile büyük ekran gelir!

    iDrive YOK demek, o araçta ne ekran ne de iDrive kontrolünün olmadığını belirtir.. X6'da da standart olarak geldiği için bilmem sen ne düşünürsün bu konu hakkında objektif düşün bi bakalım!

    önce sorma, sormadığın gibi bilme, bilmediğin gibi yorum yap! sonra olumlu düşün diye uyar.. ne güzel memleket...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 28 Ekim 2011; 13:22:44 >
  • İste bende bu konuya bakip soyledim zaten yok diye sistemin bununla hic bir alakasi yok. Ne ekrani benziyor nede yazilimi Zaten arac alinirkende bellirtilmemisti i drive var diye.
    Ben idrive sistemi o konudaki gibi oluyor diye biliyorun baska bir sistem daha mi var?
    Duzgunce bir cevaplarsan mutlu olurum. Ben aracta i drive yok diyebiliyorum dedigim gibi sistem benzemiyor hic. Uygun bir resmini bulursam koyayim. Olaya bak basit bir soru adami inandirmaya döndü.
  • adamı inandırmaya döndürdü ne demek? bilmediğin konular hakkında yorum yapabiliyorsun! dediklerin olanlarla uyuşmayınca ister istemez yalan olduğu ortaya çıkıyor.. bizim insanımız bilmediği şeyler hakkında ilk etapta BİLMİYORUM demeyi bilmediğinden bu tip tepkiler almak normal..

    neyse...

    aracın ÜRETİM YILI kaç?
  • 2008.

    Bu da bir kaç resmi dediğim gibi senin konuna daha önceden de baktım benzer yanı yok daha çok eski kasa bmwlerdeki lere benziyor.
     BMW iphone adaptörü
     BMW iphone adaptörü
     BMW iphone adaptörü
     BMW iphone adaptörü




  • evet 2008'se doğru..

    eski iDrive sistemi o.. eski dediğim sistem yapısı itibariyle aynı, ancak görsel ve yönlendirmeler farklı..

    bu sisteme iPhone entegrasyonu oluyor zaten.. dediğim gibi kol dayamanın altına kitini takıyorlar bitti gitti.. sonra tüm işlemleri iDrive üstünden Communication menüsüyle yapabiliyorsun..

    zaten takılınca anlatıyorlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 28 Ekim 2011; 13:59:53 >
  • Teşekkürler cevabın için. Ben idrive ı senin konundaki gibi biliyordum satın alırken de araç 2009 sonlarında bana geçti satıcıya 0 larındaki ekran neden bu şekilde farkını sorunca sizin araç ilk gelenlerden sizden sonra bu şekille geçildi gibi bir cevap verdi o mesajımda ki 4-5 araç demem bu yüzdendir. Yanlış anlaşılma(daha çok benim yanlış anlatmam) yüzünden özür dilerim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.