Şimdi Ara

F1 2011'in İlk İnceleme Notları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Codemasters'ın artık yıllık olarak çıkartmaya başladığı F1 serisinin bu sezonki oyununun inceleme ambargosu kalktı. F1 2010 ile çıtayı yükselten Codemasters F1 2011'de neler mi yapmış

F1 2011'in ilk incelemesi Resmi Playstation dergisi tarafından yayınlandı ve 8 puana layık görüldü. Diğer sitelerin F1 2011'e verdiği puanlar da hemen hemen aynı şekilde. Örneğin verdiği notları güvenilir olarak sayabileceğimiz http://Gamespot da F1 2011'e 8 puan verdi.

F1 2011 için yayınlanan ilk incelemeler ve notlar şu şekilde;

» http://CVG - 8.6
    » http://IGN - 8.5
    » Resmi Playstation Dergisi - 8 (Ekim)

• ilk inceleme notları fena sayılmaz hatta iyi bile diyebiliriz f1 2011 bu sene biraz daha simülasyona yakın olacak diye açıklanmıştı bakalım görelim nasıl olacak. ama güvenlik arabası videosu yayınlandı baya hoşuma gitti sabırsızlıkla bekliyorum.
  • gayet normal puanlar.bizimde bekledigimiz ama göremedigimiz seyler var hala okadarda olacak.ama biz f1 fanlarını bu sene kesinlikle tatmin edebilecek bir oyun..
  • Steamde olmadıktan sonra ne edeyim ben f1 i f2 yi
  • Her sene aynı oyunu makyajlayıp çıkarırsanız olacağı budur.
  • bu sene f1 re doyacagız
  • 2012 ye girecez 2011 yenimi çıkıo :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 puan verseler bile önemli değil. Oyun muhteşem.
  • biri makyajlayıp cıkarıyosunuz diyor biri 2012 geldi 2011 yenimi cıkıyor diyor.arkadaslar oyunun cıkıs gerekcelerini nasıl oyun oldugunu her sene pcye f1 oyunu cıkmısmı cıkmamısmı bunları ögrenin ondan sonra gelin hadi simdi desemki bunlara drs kers haaa onlar ne dersler..ögrenin gelin yavrular hadii
  • Ben Anlamıyorum bu insanlar ne doyumsuzlar anlamış değilim daha iyisini yapacaksanız buyrun siz yapın bu işin ustası codemasters değilmi bence ba şikayet eden arkadaşlar bu konularda biraz cahiller sen boş ver bunlara drs yi kersi anlatmayı bunlar gitsinler nfs oynasınlar.
  • Buradan belli oluyor yine fos çıkacağı oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KimiJuan

Ben Anlamıyorum bu insanlar ne doyumsuzlar anlamış değilim daha iyisini yapacaksanız buyrun siz yapın bu işin ustası codemasters değilmi bence ba şikayet eden arkadaşlar bu konularda biraz cahiller sen boş ver bunlara drs yi kersi anlatmayı bunlar gitsinler nfs oynasınlar.

Codemasters mı
    Güldürme beni Allah aşkına dirt serisi dışında hangi oyunları başarılı olmuş ki?
    Hepsi birbirinin aynı oyunlar zaten
    flashpointi hiç söylemiyorum bile.
  • Yine telemetrisi olmayun oyun yapacaklarsa hiç karşıma çıkmasınlar. Formula1 oyunu yapmak grid gibi bir oyun yapmaya benzemez. Oyuncular detay ister bu kulvarda.
  • f1 i her zaman sevmişimdir
  • Bilmeden konuşanlar dolmuş editörler müdahalede etmemiş. Adamlar sezon başlamadan oyunu çıkaramazlar sezon başlıyor 2011'de sonra kim iyi kim kötü telemetri hesapları falan yapılıyor. Off off... Bu GOKU2 bunu call of duty zannetti heralde. Oyun daha 2.Defa çıkıyor. Bu sene çok daha bambaşka bir F1 oyunu var. Kusura bakmayın. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.