Şimdi Ara

F1 2011, PS Vita'da Nasıl Gözüküyor? (Video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Konferanslar ile kapılarını açan TGS 2011 fuarından yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha çok el konsollarının şov yaptığı fuarda, F1 2011'in PS Vita sürümü için de ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Videoya baktığımızda grafikler PS Vita'nın en iyi performanslarından birini sergilemese de bir el konsoluna göre oldukça doyurucu olduklarını görüyoruz. Oyunun yapım aşamasına ait olduğu vurgulanan bu görüntülerden sonra ise PS Vita sürümündeki özelliklere değinilmiş.

Oyunda 2011 sezonunun tüm araç ve pistlerine ulaşabileceğiz. Online özelliklere baktığımızda ise local ve online olarak 4 kişiye kadar yarışabildiğimizi görüyoruz. Ayrıca 2 vs 2 şeklinde takım bazlı oynanışa da imkan verilmiş. Videonun sonunda ise yağmurlu pistlere dahil görüntülere yer verildiğini görüyoruz. F1 2011'in PS Vita sürümü için yayınlanan bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

• ya bu ne anlamıyorum Uncharted a bakıyosun ps3 gibi nerdeyse f1 re bakıyosun ps1 gibi bu ne iş ya :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

ya bu ne anlamıyorum Uncharted a bakıyosun ps3 gibi nerdeyse f1 re bakıyosun ps1 gibi bu ne iş ya :S

+1 Adamlar vitanın gücünü kullanmamışki
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

ya bu ne anlamıyorum Uncharted a bakıyosun ps3 gibi nerdeyse f1 re bakıyosun ps1 gibi bu ne iş ya :S

yapandan yapana değişiyor ama vitaya alıncak oyun olmamış
  • rambocuk arkadaşım sana katılıyorum ps vitanın gücünü şuana kadar anlayamadım :(
  • Uzaktakiler ağaç mı? Oyun özenilmemiş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_49813429/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49813429 birinci mesajda incelemesi var. İncelemeyi okumasanız da her türlü tartışma için vita konusuna bekliyorum.
  • Demekki bu oyun 3ds e çıksaydı atari oyunu gibi olacaktı...
  • Oyun grafikleri biraz kötü olabilir çünkü daha yapım aşaması ! ama oynanış çok zevkli :D
  • Yapım aşamasındaki bir Gameplay.Grafiklerin böyle olması normal..
  • Herkesi vita konusuna bekliyorum, sanırım Sony WiiU sistemini yapmış TGS'de. Link yukarıda mevcut, tartışacak adam aranıyor.
  • vitaya god of war çıksa süper olurdu
  • Sanki PS3 ilk çıktığın da her oyun Uncharted 3 gibiydi. İlerde daha iyi grafikli oyunlar çıkacaktır.
  • bu ne len pixel pixel :S
  • grafik önemli değil arkadaşlar aldıgınız zevk önemli.
  • ahahahha sonyciler harikasınız, bayılıyorum kendinizi avutma yöntemlerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ahahahha sonyciler harikasınız, bayılıyorum kendinizi avutma yöntemlerinize.

Cevap vermeyin beyler gider az sonra.
  • Açıkçası ilk duyurulduğunda çok daha güzel grafikler bekliyordum, ama PSP ayarında grafikleri görünce hayal kırıklığına uğradım.
  • Beyler ne yapım aşaması oyun 23 eylülde çıkıyor hangi yapım aşaması oyun bitmiş olmalı
    şahsen el konsolunda f1 oynamak zevkli olur diye düşünüyorduım ama bu videoyu gördükten sonra fikrim değişti
  • bunu paylaşırken utanmamışlar mı ? (yapımcılar) Şahsen ben utanırdım :D
  • Bu ne şimdi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.