Konferanslar ile kapılarını açan TGS 2011 fuarından yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha çok el konsollarının şov yaptığı fuarda, F1 2011'in PS Vita sürümü için de ilk tanıtım videosu yayınlandı.
Videoya baktığımızda grafikler PS Vita'nın en iyi performanslarından birini sergilemese de bir el konsoluna göre oldukça doyurucu olduklarını görüyoruz. Oyunun yapım aşamasına ait olduğu vurgulanan bu görüntülerden sonra ise PS Vita sürümündeki özelliklere değinilmiş.
Oyunda 2011 sezonunun tüm araç ve pistlerine ulaşabileceğiz. Online özelliklere baktığımızda ise local ve online olarak 4 kişiye kadar yarışabildiğimizi görüyoruz. Ayrıca 2 vs 2 şeklinde takım bazlı oynanışa da imkan verilmiş. Videonun sonunda ise yağmurlu pistlere dahil görüntülere yer verildiğini görüyoruz. F1 2011'in PS Vita sürümü için yayınlanan bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
ya bu ne anlamıyorum Uncharted a bakıyosun ps3 gibi nerdeyse f1 re bakıyosun ps1 gibi bu ne iş ya :S
quote:
Orijinalden alıntı: rambocuk
ya bu ne anlamıyorum Uncharted a bakıyosun ps3 gibi nerdeyse f1 re bakıyosun ps1 gibi bu ne iş ya :S
+1 Adamlar vitanın gücünü kullanmamışki
quote:
Orijinalden alıntı: rambocuk
yapandan yapana değişiyor ama vitaya alıncak oyun olmamış
rambocuk arkadaşım sana katılıyorum ps vitanın gücünü şuana kadar anlayamadım :(
Açıkçası ilk duyurulduğunda çok daha güzel grafikler bekliyordum, ama PSP ayarında grafikleri görünce hayal kırıklığına uğradım.
Beyler ne yapım aşaması oyun 23 eylülde çıkıyor hangi yapım aşaması oyun bitmiş olmalı şahsen el konsolunda f1 oynamak zevkli olur diye düşünüyorduım ama bu videoyu gördükten sonra fikrim değişti
bunu paylaşırken utanmamışlar mı ? (yapımcılar) Şahsen ben utanırdım :D