Capcom yerine İngiliz oyun geliştiricisi Ninja Theory tarafından geliştirilen yeni Devil May Cry'ın (DMC) Tokyo Game Show 2011 videosu yayınlandı.Yine aksiyon dolu bir oyunun bizi beklediğini görüyoruz.
Ninja Theory oyunun bu videosunda yine oynanış konusuna değinmiş. Eski Devil May Cry oyunlarından daha sakin bir yapıya sahip olmayacak yeni DMC'de platform öğeleri üzerinde de önemle durulmuş gibi görünüyor.
Bu arada Dante'nin yeni hali nedense ilk duyurulduğundaki gibi itici gelmiyor. Zaten videonun sonunda kırmızı giysisi ve beyaz saçları ile bize eski Dante'yi hatırlatması da ona olan sempatimizi biraz olsun arttırıyor.
Bir boss mücadelesine de tanık olduğumuz Tokyo Game Show 2011 videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
harika yaw süper... :)
oyunun köklerinden tamamen uzaklaşmışlar. tüm devil may cry serisini bitirmiş biri olarak oyun içi oynanış videosuna baktığımızda eski devil may cry dan esintiler görüyoruz.özellikle dmc 2 ve 4 ten baya mekan çalmışlar ve texture larda yeni modfikasyonlar yaparak bize yutturuyorlar ayrıca daha dikkatli olarak incelendiğinde mekanların dar olması sanki oyuncuya bi odanın içine hapsolmuş hissi veriyor ve birileri sizi istediği gibi yönlendiriyor.son olarak da sırf oyunun satması için de adamın trigger modunda bizim klasik danteye dönüşmesi de saçma olmuş.kısacası bir oyunun ya da filmin animated series adlı çizgi filmleri çıkar ya konu ile alakasız bu yapımda böyle olmuş.tabii ki bu ilk izlenimlerim zamanı geldiğinde oyunu oynayıp konuya daha hakim olarak yorum yapmak daha güzel olur tabii ki
Gözümüz emolara alıştı ondan artık rahatsız etmiyor sanırım, nede olsa emolarda ağlar =)
Nerde bizim karizma Dante , bu adamı gördükçe yapımcılara anlam veremiyorum , e gerek vardı tipi seriyi değişmeye
Çıkınca deli gibi oynayacak mille yine.Tipine laf ediyorlar da Ninja Theory gibi bir yapımcı firma var oyunun arkasında.İstediğiniz kadar laf edin Dante'nin tpini bu oyun güzel olacak.Eksileyen eksilesin benim bu oyundan umudum büyük.
Beyaz saçlı karizmatik danteyi geri istiyoruz :(:(
emoluktan çıkmış herhalde adama benzemiş ama en sevdiğim karekteri yok ettiler :'( bizde dmc hd ile idare ederiz
dante'siz dmc olmaz!!!
ama oyun güzel :D
Şu oyunda dante olsa yok satardı.
Eleştirilecek yanlarıda olsa yinede güzel bir oyun olmuş. Aksiyonun dibine vurmuşlar yine.
emo dante yavaş yavaş kendini sevdirmeye başlamaya başlamak için hazırlıklar başlamış :D
süper ötesi
Danteyi Kadıköy'de ki emo özentilerine iyice benzetmeyi başarmışlar.Bravo Ninja Theory,oyun satar ama istenilen rakamlara ulaşmaş kopyalarını denemek için malum yerlerden indiren DMC fanları sanmıyorum ki orj. alsın
Ninja Theory ve Capcoma alışıla gelmiş Danteyi değiştirmek sonuçlarına katlanır.
yalnız emo saçlar gitmiş tip değişmiş eskisi gibi çok çok ağır emo değil tabi efsane dante karizmasıda yok kendisinde oda ayrı ama iyi yani toparlamışlar tepkilerden sonra saçlar daha kısa daha şekilli olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme