Flying Wild Hog'un PC'ye özel olarak duyurduğu Hard Reset, Avrupa ve Amerika çıkışını gerçekleştirdi. Cyberpunk tarzı bir yapıda olan Hard Reset'in ilk inceleme skorları ne durumda merak mı ediyorsunuz?
Aksiyon ve RPG öğelerinin buluştuğu Hard Reset'in Metacritic ortalaması şuanlık 74 gözüküyor. Oyun, genel olarak orta düzeyde puanlar almış. Oyunlara yeri geldiğinde oldukça kısıtlı puanlar veren Destructoid sitesi Hard Reset'in değerini 10 üzerinden 8 olarak biçmiş. Önemli otoritelerden Game Informer 7.8 verirken, Hard Reset Machinima'dan da 8 puan almış.
oyun gerçekten süpermiş tam bir bilimkurgu oyunu grafiklerde güzel tam benlik allah yaşadık oyun yağrumu var :)))
oyun çok iyi yanlız karşılaştığım sorunlar şunlar
her ne kadar yüksek fps olursa olsun çatışma ortamında fps düşmemesine rağmen anlık kasmalar oluyor
oyun tam heyecan noktasında iken cart diye bitiyor
oyunun upgrade sistemini tam olarak kullanamıyorsunuz çünkü oyun bitene kadar topladığınız exp.ler upgradeye yetmiyor yetse dahi oyunun süresi yetmez
bide ben puan vereyim bari :)))
7/10
oyun 8 puan alır.Küçük bir ekipten güzel iş çıktıgını söyleyebilirim.
Oyunu ben de blogumda inceledim.Buraya sığmaya bilir o yüzden link veriyorum.Alternatif bir inceleme larak okuyabilirsiniz.Reklam yapmak gibi bir amacım yok. http://gamingonlive.blogspot.com/
Multiplayer modları olsaydı orijinal olarak alacaktım.4-5 saat oynayıp bitirdikten sonra hiçbir işime yaramayacak bir oyuna 25-30 dolar vermem.Singleplayer üzerinden gidersek oyun güzel olmuş.Grafikler , efektler güzel.Robot tiplemeleri hiç hoşuma gitmedi.
benim hoşuma gitti yalnız bir oturuşta oynadığım yirmi dakikayı geçmiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme