3DS'in satış rekoru kırar gözüyle şimdiden bakılan oyunu Super Mario 3D Land için müthiş bir oynanış videosu yayınlandı.
3D oynanışı benimseyen Super Mario 3D Land, bunu oyun alanının her yerine yansıtıyor. Birbirine hiçbir şekilde benzemeyen bölümler, mekanlar ve her yerinde eğlenceli bir ayrıntı. Özlediğimiz Mario deneyimi 3DS'e tekrar geliyor.
Kasım ayı içerisinde çıkması beklenen Super Mario 3D Land için yeni oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 3DS sahipleri, gözünüz bu oyunda olsun. 3DS sahibi olmayanlar, siz de bu oyun için 3DS almayı şimdiden gözden geçirebilirsiniz.
Oyun resmen Mario'ya cag atlatiyor. Ayrica her gameplay videosunda farkli bir platform ogesi oluyor. Oyun cok iyi olcak. Mario'yu cocuklar oynar lafini da asicak gibi.
Öff aynı şey işte ye nintendoda her durumda mario yu çıkartıyor.Nintendonun acil durum kartı olmuş mario.Nintendo nun bir an önce çağ atlaması gerekiyor.
@Misafir Zaten Nintendo markalı konsol almamızın amacı CoD serilerini oyanamak değil, Mario, Zelda, Metroid, Pokemon oynamak. Öyle acil durum kartı gibi bir şeyi de yok ayrıca. Bu oyun 3DS çıktığında duyurulmuştu. Beğenmezsen satın alıp oynamazsın, zorla değil. Ayrıca sadece NES'teki Mario'yu oynadığın belli. Eğer bir Mario Galaxy, NSMB, Mario Sunshine oynasaydın kesinlikle fikrin değişirdi.
Ya bence ilk başta Türkiye de ki şu oyuncuyum diye geçinen insanların kafasını değiştirmek gerekli tahminimce...
E bütün oyun grafiklerini cilalıyor da Mario mu cilalayamiyacak? Buyrun.
Mario, Zelda veya Metroid oynayan kitle, genellikle grafik takıntılı insanlar değil, oynanış keyfini ön planda tutan ve -bana göre- hakiki oyuncu tanımına en yakın oyunculardan oluşuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: LPTRASH
Mario, Zelda veya Metroid oynayan kitle, genellikle grafik takıntılı insanlar değil, oynanış keyfini ön planda tutan ve -bana göre- hakiki oyuncu tanımına en yakın oyunculardan oluşuyor.
ya kimseye bişey açıklamak durumda değiliz biz onları anlıyoruz ama onlar bizi anlamıyor dolayısıyla da pek kafa yormuyorum.Hiç bir zaman oyun ve oyunculuk adına da pek bir beklentim yok bu ülkede.
çok güzel hakikaten böyle oyunlar 3DS ile çıksaydı manyak satardı alet. Eğer bir de sağlam zelda oyunu çıkarsa (OoT'yi saymıyorum remake o) bende 3DS almayı düşünebilirim ama şu an türkiye fiyatları manyak pahallı, neyse 2-3 sene sonra eskiyince alırım bende :D
indirime girdiği an alırım(tabi girerse), görüntüler çok güzel :)
Oyun çok güzel olmuş, ben kendimi biliyorum ya toplam 5 oyun için 3ds alcam dayanamıcam bari 2.el ucuza bulabilsem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme