Şimdi Ara

AGP'de O.C. rekorum ! :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SAPPHIRE HD 3650 512MB DDR2 AGP

aslında olay söyle ceyran etti ilk resimdeki mavi fan zamanla içine dolan tozlar yüzünden temizlenemeyecek duruma gelmişti komple mavi bölümü çıkartım aleminyum üzerine ince uçlu sivri bir vida kullarak !

bu şekilde görünen fanı ( eski bozuk powerın fanını vidaladım.
    bu arada vidanın arasına yay koyup sıkıştırdım,
    bu şekilde olası fandan ötürü oluşan titreşimler sıkıntı oluşturmuyor.

şu an önerilen hızın neredeyse +200 mhz üzerindeyim
    DX9c oyunlarında 10 fps ye kadar artış yakaladım diyebilirim :)

GPU-Z raporu ; http://www.techpowerup.com/gpuz/e36fd/

bu arada şunu fark ettim ! " ati tray tools" ile fan ayalarına bakınca bir çok firma işin 3 kağıdına kaçmış
    neredeyse 50 derece sıcaklıkta fan %50 hızla dönsün 60 derece %60 70 te %70 gibi buna benzer saçma sapan fan ayar değerleri yüzünde standart olamayan sapma değerleri oluşuyor neredeyse ekran kartının CPU su 100 dereceye gelincemi fan %100 hızlı çalışacak dahası orjinal fan mini minacık bir şey ve yan tarafa hava üflüyorki !

şu an koyduğum fan şekil olarak onun 4 katı ve neredeyse 5 katı üfleme yapıyor
    dahası fanı boşta kalan CD rom sürücüsünden elektriği aldığım için ısıya göre fan dönme hızı ayarı falan yok
    tüm ısılarda %100 hızlı dönüyor :D

masa üzerinde ısı 60 derece oyunda ise 70 - 80 derece arası oluyor. artık eskisi gibi 100 dereceyi görmüyorum

bu arada unutmadan söyleme isterimki orjinal fan bozulduğu için dahası bu ekran kartını satayım desem satmak için gideceğim yerden alacağım para ile anca git gel yol paramı karşılayabileceğim için dahası şu an için

DDR4 ramlar çıkmadığı için yeni bir sistem yapmayı düşünmediğim için bunu bu şekil kullanmak durumunda ve zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 15 Eylül 2011; 11:16:02 >

• fena olmamış hele agp için güzel

ama o ekran kartını değiştirsen iyi olur, hatta sen bana sistemini yazar mısın ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyaNoqeN -- 14 Eylül 2011; 18:04:13 >
  • Oyunlarda stabilse güzel değerler yakalamışsınız.
  • Gayet güzel olmuş.
  • ekran kartının son durumu hakkında !

http://forum.donanimhaber.com/m_54465495/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.