Şimdi Ara

Tablet S, 1 Ekim'de ülkemizde satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Tablet S, 1 Ekim'de ülkemizde satışa sunuluyor


    Elektronik dünyasının önemli isimlerinden Sony'nin tasarımı ve sunduğu özelliklerle dikkatleri üzerine toplayan tabletleri Tablet S ve Tablet P'nin ülkemizde satışa sunulacağı tarihler netleşti.


    Nvidia'nın Tegra 2 platformundan gücünü alan ve asimetrik tasarımıyla uzun süreli kullanıma imkan sunan 9.4 inçlik Tablet S'in ülkemizdeki macerası 1 Kasım'dan itibaren başlayacak. Bu, biz teknoloji severlerin Tablet S'e Avrupa'daki kullanıcılardan birkaç gün sonra ulaşabilmesi anlamına geliyor. İlk olarak sadece Wi-Fi destekli modeli satışa sunulacak olan tabletin 3G destekli modeli ise bir aksilik olmaz ise yine diğer ülkelerdeki gibi Kasım 2011'de ülkemizde de satışa sunulacak. Diğer taraftan ailenin, ilginç tasarımıyla göz dolduran ve tablet pazarında taşınabilirlik konusunda yeni bir sınıf açmaya aday olan Tablet P de Kasım 2011'de hazır olup, raflardaki yerini alacak.


    Sony Eurasia da Tablet S'in ülkemizde satışa sunulması amacıyla facebook.com/SonyTR sayfası altında, 12 Eylül ile 2 Ekim 2011 tarihleri arasında düzenlenecek "İlk Sony Tablet kimin olacak?" yarışmasında teknoloji severlere Tablet S kazanma fırsatı sunuyor. Yarışma üç hafta boyunca sürecek olan ve her hafta bir kullanıcının Tablet S kazanacak.

     

    Peki kazanmak için ne yapmak gerekiyor ?

    Yarışmada kullanıcılara 4 seçenekli toplam 11 soru yöneltilecek. Bu 11 soruya da en hızlı cevap veren kullanıcı hanesine belli bir puan yazdıracak. Ayrıca, Yarışmacılar arkadaşlarını oyuna davet ettikleri arkadaşlarının kazandığı en yüksek puanın yüzde 10'u kendi puanlarına eklenecek. Ve alınan puanlar neticesinde yapılacak sıralamada yarışmanın galibi belli olacak.


    Sony imzası taşıyan servis ve teknolojilerle donatılan her iki tabletin de özelliklerini hatırlayalım;


     



    • İnternet sitelerinin bilgilerini daha verimli şekilde alarak daha hızlı internet deneyimi sunan Quick View

    • Sony'nin çeşitli teknolojilerinin bir araya gelmesiyle daha hassas ve akıcı dokunmatik ekran

    • LCD ile ekran arasında kırılan ışığın kontrolü ile güneş ışığı ya da iç ortam ışıklarının yansımasını ve parlamasını azaltarak, gerek iç gerekse de dış ortamda daha yüksek kontrastlı görünürlük sunan, TruBlack™ teknolojisi

    • Orijinal PlayStation oyunlarının da aralarında bulunduğu oyunları çalıştırabileceğini gösteren PlayStation® sertifikası

    • Ekim sonunda İngiltere'de ve ilerleyen dönemde sırasıyla Almanya, Fransa ve İtalya'da hizmete girecek olan elektronik kitap mağazası Reader Store

    • Kullanıcılara fotoğraflarını ve videolarını paylaşma imkanı sunan Personal Space™ bulut servisi

    • Cihazlarla birlikte kısıtlı sayıdaki içerik (film ve TV yayınları) ile hizmete girecek olan Video Unlimited ve Ekim ayında, 10 milyonu aşkın şarkıyla hizmete sunulacak olan Music Unlimited


    Sadece Wi-Fi'lı modelleri Android 3.1 ile gelen ancak Android 3.2'ye güncellenecek olan tabletlerin teknik özellikleri şöyle;



    Tablet S, 1 Ekim'de ülkemizde satışa sunuluyor








  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 18 Eylül 2011; 23:36:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunsnroses1

    İpad ve galaxy karsisinda malesef sansi yok..

    Bencede...
  • hiç öyle demeyin sony'nin belli bir kitlesi var ve eminim xperialarda olduğu gibi kalite kokuyordur hepsi.bence xperiaPad olmalıydı zaten :)
  • iPad ve Galaxy Tab nere çift ekranlı Tablet P nere. Şansı yok diyerek saçma bir cümle kurmuşsun. Ne demek şansı yok. Sony, senin bildiğini bilmiyor da o yüzden mi bu tabletleri türkiye'ye dağıtıyor. Bence çift ekranlı model çok tutacaktır. Diğeri de gayet iyi bir cihaz, satış rakamları iyi olur.
  • sony den beklenmeyecek şekilde kötü tasarıma sahip.
  • Demek istedigim turkiyede ayni paraya ipad varken kimse sony almaz tablette. Amerika ve avrupada da pek sansi yok.Ama uzak doguda basarili olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony cok geriden geliyor, cook. eskiden teknolojiye yon veren, yenilikleri ilk getiren sirketti. simdi herkezin arkasindan benzer urunleri cikariyor.

    bu tablarda adi sony oldugu icin gene satar ama asla zirveyede guresemez. xperia'lar gibi kiyida kosede dolanirlar.
  • keşke TI omap olsaydı
  • ikiside çok başarılı cihazlar donanım olarak da özellikle İpada 10 basar...siz ne anlarsınız kaliteden varsa yoksa gelin sidik yarıştırın.Samsung ve Apple duymaktan artık kusacam...zaten Sony sizin gibilere mal bile satmaz okadar ayrı bir Dünyasınız yani...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 13 Eylül 2011; 16:01:38 >
  • Pehh.. 4-5 yıl sonra ancak kullanabilecek bir teknolojiyi bugünden insanlara 2-3 uygulama çıkarıp göstererek para kazanmalarıda stratejinin ayrı bir tarafı.İpad'e donanım olarak 10 basar demiş Sony'de bu tablet pazarında ezilip gidecek diğerleri gibi.Çünkü zirvede oturanlar samsung & apple & ve yeni çıkacak asus transformer 2 olucak.İş sadece donanımda bitmiyor arkadaşlar,markadada bitiyor.Şimdi sadece bana karşı düşünce oluşturmadan,kendi düşüncelerinize göre şunu cevaplayın;'Tablet alırken sizce insanlar fiyatı 1240 tl olan ve gayette başarılı ipad'i mi seçer yoksa ondan daha pahalı olupta apple stabilliğini veremeyen tabletlere mi bakar - galaxy ve tf2 den bahsetmiyorum.-?
  • Bu insanları anlayamıyorum bazen, arkadasım elinde iPad var mı yok, neden eleştiriyorsun ?kullandın mı? Konu Sony, iPad eleştiriliyor. Ben iPad kullanıyorum ve Flash olmamasından dolayı çok muzdaribim ve eleştiriyorum ve kiziyorum da apple'a. Bazen kirmak bile istiyorum deli ediyir insani. Ama denemedigin bilmediğin şeyi ne diye eleştirirsin. Sony Tablete gelince gayet sık bir tablet, kaliteli ve özellikli duruyor gercekten cok begendim ve sahip olmayı, kullanmayı isterdim ipad'den daha iyi bence. ama ipad'den vazgecermiyim, zannetmiyorum...



    Not: neden vazgecmeyecegimi soran arkadaslara cevabım İOS.
  • tercih edilmez sanırım.rakipleri karşısında şans vermiyorum
  • Zevk & Renk meselesi.Ben beğendim abartmazlar ise fiyatını gayette iyi satar diye düşünüyorum.
  • Bu şans vermeyen arkadaşlar neye göre şans vermiyo acaba merak ediyorum.Ipad'i 5-6 ay kullandım,office sıkıntı-mail sıkıntı,web deneyimi diplerde,flash olmayan tablete 5tl vermem daha da pisman oldum,xoom hediye geldi,ipadı kardeşime verdim,3 aydır da xoom kullanıyorum,artıları hdmi cıkısı çok büyük bir artı android uygulama olarak evet apple a göre sıkıntılı ama arayüzü hic fena degil,gelen mailleri de rahatlıkla editleme ve aktif olarak kullanmak ipade göre büyük artı,tasarım ipadin yanına yaklasamaz ve ağırlıgıda raharsız edici olabiliyor,gelelim sony s1'e.

    Adamlar tasarımı mükemmel yapmış,uzun süre kullanısta mevcut düz tasarım tabletlerin hepsi yorucu ve rahatsız edici,nerdeyse bütün ön inceleme videolarında bu tasarımın mükemmel bir ergonomi getirdigi yazılmıs söylenmis.Ps1 oyun destegi güzel ama gelecekte daha aktif olacak birşey.DLNA desteği güzel ama bnm gibi LG tv kullanıyorsanız pek bir anlam ifade etmiyor.Cihaz ayrıca piyasadaki en hafif tablet olacak 590gr. Ekranın kalitesi ve kullanılan materyalin saglamlıgı da incelemelerde hep artı olarak gösteriliyor.

    Sonuc olarak cihaz icin ön izlenimim olumlu ve hdmi cıkısı artısından vazgeçip s1e gecebilirim ama tabiiki yakından görmekte şart,marketten telefonla gofret istemiyoruz sonucta,bence sizde yorum yaparken biraz da masabaşından o iyidir bu kötüdür yerine daha spesific yazarsanız daha ikna edici olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EvrenCCC

    Demek istedigim turkiyede ayni paraya ipad varken kimse sony almaz tablette. Amerika ve avrupada da pek sansi yok.Ama uzak doguda basarili olabilir.


    aynı paraya derken? sony nin Türkiye'de kaça satacağını nerden öğrendiniz acaba?

    ben özellikle tek ekranlı modelinin tasarımını gayet beğendim. fiyatı 1000 tl civarında olursa gayet alınabilir olur.

    çift ekranlı olanı da farklı bir cihaz, kullanıp görmek lazım.

    çeşitlilik iyidir, seçenek bol olsunki fiyatlar düşsün. apple fiyat konusunda pek oralı olmaz ama diğerleri (samsung & asus) fiyatları aşağı çekebilir hiç belli olmaz.
  • dostum youtube dan p modelinin videolarını izlersen 2 parça ekranın hiçbir işe yaramadığını göreceksin
  • @darkuara zaten ilk getiriyor teknoloji sen bir tablette playstation sertifikası olduğunu gördünmü sony s 1 ve s2 dışında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asisar1907

    @darkuara zaten ilk getiriyor teknoloji sen bir tablette playstation sertifikası olduğunu gördünmü sony s 1 ve s2 dışında


    yeni teknoloji getirmek playstationi cikartmaktir, oled ekrani piyasaya surmekdir. bir seneden fazladir warez sitelerinde olan bir seye sertifika cikartmak degil.
  • bence adı xpad yada xperiapad flan olsa daha iyiolurdu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.