Şimdi Ara

Localhost'a lineage2 server kurmak(acilen yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben kendi pc me takılmalık olarak lineage server kurmak istiyorum. Belkde bizim civardaki arkadaşlarla bile oynamayı bile hayal ediyorum. Forumda bunun gibi birsürü şeyler vardı ama ben hiç birinden birşey anlamadım yani salak olduğumdan deil ingilizcem doğru düzgün olmadığından yani insan devamlı almanca görürse böyle olur. Neyse asıl konuya gelelim. Ben bu server meselesini kendi bilgisyarımda nasıl çalıştıra bilirim,gerekli olan ayarları nasıl yapa bilirim bunların cevabını arıyorum. Bu konuda bilgili arkadaşlar lütfen bana ve diğer donanımhaber üyelerine yardım etsin . Şimdiden teşekkürler:D

• mysql
    java 1.5
    l2j server scripti
    l2j datapack

bunları bi bulman laızm önce ama geriside kasar söliyim baya zor
  • Bilgisayarımda php triad ile kurulan mysql war l2j server scripti l2j datapack bu dosyaları indirdim. Ama java 1.5 bu programı bulamadım burada bana yardımcı olurmusun?
  • olurum ama yarın işallah, çünkü dosyalar evdeki bilgisayarda ve ben şu anda evde değilim.ama merak etme daha önce defalarca server açtım her konusunu biliyorum.yarın buraya yazarım iyi geceler
  • j2eesdk-1_4_02_2005Q2-windows.exe

bu dosyayı çek sen google dan falan 130 mb mı ne

bide mysql 4.0 veya 4.1 lazım
  • ok saol:D
  • Navicat programına gerek varmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuOnline Server Kurmak İstiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sana elimden geldiğince yardım edeyım
    ufaktan anlatmaya başlayalım ..:)

NOT: tüm Apache/PHP/MySQL or WAMP paketlerını kaldırıp EasyPHP kuruyorsun bilgisayara.daha sonra easy php yı devre dışı bırakın önemlı!!!!

gerekli olanlar:C 3 CLİENTİNİ NORMAL KURUN UZERINE BU ADDONU KURUNhttp://www.rebearth.net/system560c4v22.exe

ADIM 1) makinanda ilk onceJava runtime 1.5jdk kuruyorsunuz burdan indir

ADIM 2) server dosyası (datapack)
    Download server pack 1229b

ADIM 3)indirdiğimiz server dosyasını C:\server\ adında bi klasör yaratıp içine kuruyoruz . (d ye kuramayın!!!)

ADIM 4)SERVER AYARLARI

-TCP , UDP PORTLARINI 2106 VE 7777 açıyoruz ki dışardan bağlantı sağlansın ( bu konuya girmeyecem yeterınce kaynak var nette:)

- daha sonra C:\server\l2j\login\config\loginserver.properties dosyasını acıyoruz.
    ExternalHostname= => kendi Internet/WAN IP (www.whatismyip.com) dan ogrenebılırsınız eger ki sadece localhost dan oynayacaksan boş kalsın..

- InternalHostname=127.0.0.1 => kendi LAN IP ni giriyorsun

- daha sonra c:\server\start.bat dosyasını calıstırıyoruz. çalıştıktan sonra w: dızını yaratacak hemen gidip bilgisayarıma girip boyle bir dızın olustumu dıye bakıyoruz ve ardından Ctrl+Alt+Del basıp apache.exe ve mysqld-nt.exe nın devrede oldugunu gormemız lazım.

-server dosyasının ıcındeki database ın mysql servera aktarılması.

bunun için C:\server\l2j\tools\database_installer.bat dosyasını calıstırıyoruz. cıkan ekranda f tusuna basıp ardından y tusuna basıp bu işlemi gerçekleştiriyoruz.

ADIM 5) SERVERİN CALIŞTIRILMASI

- C:\server\l2j\login\startLoginServer.bat CALIŞTIRIYORUZ.

- C:\server\l2j\gameserver\startGameServer.bat CALIŞTIRIYOUZ.

NOT:(ÖNEMLİ TABİ DAHA ONCE L2.İNİ DOSYASININ İÇİNDEKİ ServerAddr=127.0.0.1 SENİN KENDİ İP OLARAK GIRIYORUZ)

VEYA

- Go to "C:\windows\system32\drivers\etc\hosts DOSYASINA GİDİP SU SATIRI EKLIYORUZ

127.0.0.1 L2authd.lineage2.com

ÖRNEK VERECEK OLURSAK HOSTS DOSYASI BOYLE GOZUKMESI LAZIM :

# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost
    l2turk.servegame.com L2authd.lineage2.com

umarım yardımcı olabılmısımdır sorun olursa pm veya bjk0@msn.com yardım ederım kolay gelsın herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberAngel_II -- 4 Ocak 2006 0:38:24 >

• cyber angel kardes bu dedıklerını anladımda pekı uyelık nerden alınacak serverı kuracazda o nasıl olacak ve admın panelı nasıl kullanılıyo edıt karakter nasıl yaratılıyo rate nasıl yukseltılıyo onlarıda anlatsan ve sole resımler koysan sana zahmet
  • ato nun oldugu serverdan hayir gelmez ayrica atonun banlanan chari azen di benim de eros banlandi nedeni ise dupe yapmamiz bir insan kasasinda 14k crafman mold 10k mold hardener bulundurursa bide hergun +16 20 silah armor felan alip karsiliginda 1000 craftman mold 1000 enria verirsen biri seni gm ye sikayet eder ban yersin bunlari yapanda yabanci bir arkadaşimiz gitmis +25 dusk shield almis kac kisi +25 dusk shield alabilecek itemi var

sabah ta shmee(extreme de bas gm) ile irc de konustuk.dupe lenmis mat leri bizim acc de tutan yabanci arkadasimi nasil dupe i yaptigimizi felan sordu sonuc olarak ban i yedik event token de almistim 79.30 da ban yedim hero olamadim ona yaniyorum neyse hic de uzulmuyorum world e dewam etmemem vesile oldu siz siz olun dupe yapmayin yaparsanizda az az yapin
  • bos ver bizde baska serverlarda az az dupe yapariz
  • Teşekkür ederim çok yararlı bir bilgi oldu
  • Herşey tamamda c:\server\start.bat dosyası çıkmadı meydana:D
  • Herşeyi kusursuzca kurdum dediklerini yaptım ama bilgisayar acayip kasıyor. Ram 256MB ekran kartı 128MB
    p4 kullanıyorum ama yinede kasıyor
  • e kolay değil bu işler normal kasması :)
  • EEE daha oyuna giremedim ki! nasıl olacak bu işler
  • makinanın tam özellikleri ni yazarmısın
  • Şu anda okuldan kaçtım internetteyim inşallah eve gidince sana yasarım. Ama nereden öğrenecemi bilmiyomm malesef:D
  • Ben bu server işini domain veren sitelerden alıp serveri oraya kurup çalıştırsam olurmu acaba? Yoksa kendim bir server alıp serveri kurmalıyımm
  • game server lar var hazır herşeyi ayda 75 - 100 euro mu dollarmı neydı verebılırsen super olur takılırız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.