Şimdi Ara

Resistance 3 MP'sinde Frame Rate Sorunu Görülüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
        Taze çıkışını yapan Resistance 3 ile ilgili oyuncuların ilk şikayeti oyunun multiplayer kısmında görülen bazı sorunlarla ilgili oldu.
     
        Şikayetlerini Resistance 3'ün resmi forumunda paylaşan oyuncular multiplayer'da lag ve framerate sorunları ile karşılaştıklarını belirtiyorlar. Özellikle birden fazla oyuncu yakın mesafeden çatışmaya girince oyunda ağırlaşmalar meydana geliyormuş.
     
        Bununla ilgili onlarca şikayet alan Insomniac ise kolları sıvamış ve bununla ilgili yama çalışmalarının başladığını söylemiş:

        “Bu perşembe yayınlayacağımız yama sorunları giderecektir. Bu yamadan sonra bir diğer hafta yayınlanacak ikinci bir yama birkaç sorunu da çözecek."
     








  • Konsolda lag ve frame sorunu olurmuymuş hiç. haber yalandır kesinXD
  • Bug mı yoksa donanım yetersizliği mi merak ettim açıkçası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 12 Eylül 2011; 0:38:29 >
  • Daha geçenlerde bunun tartışması vardı bf3 için konuşyorduk.Konsolda lag yok çok güzel oyun deneyimi olur diyenleri net bir şekilde hatırlıyorum.
  • pc ciler peki niye buraya toplanıyorsunuz.... :? onu anlamadım... kıskanç mısınız:? multıplatform oyunu deil... birkaç haftaya yama ile duzeltırler...siz hackerlarınızla uğraşın... ne zaman elimi pc deki mmo-fps ye uzatsam hackerlar çıkıyor karşıma... crysisin betasında bile vardı daha ne diyim artık ..4 gun sonra böyle birşey de söz konusu olmıyıcak...
  • hahaha hahahah hahahaha hahahaha lag kag lag

    sen oynamayı bılmıyosundur hacker sanıyosundur .crysis 2'de de var öyle bebeler
    suç atıp duruyolar .
  • betada bu sorun yüzünden kaç defa öldüm skorlarım genelde

    Kill 40
    Death 10 12 falandı 5 6 tanesi kasma yüzünden :S

    ama multisi harikaydı

    killzone 3 grafikleri ve uncharted 2 nin grafikleri 10 kat daha iyi ama yağ gibi akıyordu oyun donanım yetersizmiş falan uydurmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 12 Eylül 2011; 1:14:18 >
  • kıllzone3'te de frame sorunu vardı ıncelemde bile var.
  • hell77
    12.09.2011 01:10:35

    sen çok akıllısın ya.. bsc de haberi çıktı bunun hacker var diye. .ve adam harıtanın obur tarafından... benı vuruyordu ... sen yarım akıllısın götunden anlıyorsun
  • hell77
    12.09.2011 01:15:31

    oda sonradan patch ile halledildi... oynamadıgın için nereden bileceksin ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hell77

    kıllzone3'te de frame sorunu vardı ıncelemde bile var.


    killzone 3 ü bitirdim frame sorunu yoktu yada editörler pür dikkat inceliyor

    akıcılık gitmediyse ben frame sorunu var demem
  • stun

    12.09.2011 01:25:02


    o sorunlar bitti bebeler hala hacker var dıyodu ,adam bana hacker dıyo ben hacker degılım kı 80 lıra verdim oyuna malmıyım.
  • Mactavish-

    bu bsc'de, MP oynanmıyor tad alamıyorum adamın yanına yaklaşıyorum frame düşüyor diyenler vardı amım gibi eminim.merlinde bile vardı.belki pacla düzeltilmiştir bilmiyom.
  • http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Crytek_Crysis_2nin_Hile_Sorununa_Aciklik_Getirdi-14010.htm

    buyur sana betadaki hack sorunu .. bu sorunlar pc platformunda herzaman oluyor.... adam gıbı elımı mmo-fps ye atamıyorum.... combat arms diye sevdiğim mmo -fps vardı hackerlar yuzunden bıraktım... tek oynadıgım mmorpg silkroad online 4 yıl oynadım bıraktım ..... konsolun bu konulardakı en iyi yanı eğer karşındaki bebe de olsa senın yeteneğini kabullenmek zorunda kalıyor... senın anlattıgın gıbı hacker hacker diyenler insanın moralini bozuyor..




  • emin ol şuana kadar ps3 te mp sorunu hiç yaşamadım.. yaşadıgım tek şey cod black ops taki oyundan ani duşmesıydı oda sadece black opsta gorulen bir sorun.... bunun içinde baya eleştri aldı black ops
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hell77

    Mactavish-

    bu bsc'de, MP oynanmıyor tad alamıyorum adamın yanına yaklaşıyorum frame düşüyor diyenler vardı amım gibi eminim.merlinde bile vardı.belki pacla düzeltilmiştir bilmiyom.


    sakin ol

    patch ile düzeltmişler demekki mutlide sinlge da oyun yağ gibi hiç sorun yoktu resistance 3 te betada kesinlikle vardı düzeltirler eminim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 12 Eylül 2011; 1:47:35 >
  • quote:

    http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Crytek_Crysis_2nin_Hile_Sorununa_Aciklik_Getirdi-14010.htm

    buyur sana betadaki hack sorunu .. bu sorunlar pc platformunda herzaman oluyor.... adam gıbı elımı mmo-fps ye atamıyorum.... combat arms diye sevdiğim mmo -fps vardı hackerlar yuzunden bıraktım... tek oynadıgım mmorpg silkroad online 4 yıl oynadım bıraktım ..... konsolun bu konulardakı en iyi yanı eğer karşındaki bebe de olsa senın yeteneğini kabullenmek zorunda kalıyor... senın anlattıgın gıbı hacker hacker diyenler insanın moralini bozuyor.


    ya bende diyorum ki oyun düzeldikten sonra bile bazı bebeler hatta fazlaca bebe bana hacker diyor sadece ben değil bi çok kişiye.oyna pc'de görürsün.iyi oynuyosan tabi.
  • quote:

    http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Crytek_Crysis_2nin_Hile_Sorununa_Aciklik_Getirdi-14010.htm

    buyur sana betadaki hack sorunu .. bu sorunlar pc platformunda herzaman oluyor.... adam gıbı elımı mmo-fps ye atamıyorum.... combat arms diye sevdiğim mmo -fps vardı hackerlar yuzunden bıraktım... tek oynadıgım mmorpg silkroad online 4 yıl oynadım bıraktım ..... konsolun bu konulardakı en iyi yanı eğer karşındaki bebe de olsa senın yeteneğini kabullenmek zorunda kalıyor... senın anlattıgın gıbı hacker hacker diyenler insanın moralini bozuyor


    ya bende diyorum ki oyun düzeldikten sonra bile bazı bebeler hatta fazlaca bebe bana hacker diyor sadece ben değil bi çok kişiye.oyna pc'de görürsün.iyi oynuyosan tabi.
  • hell77
    12.09.2011 02:05:17

    benimde başıma gelıyor .. pc de mmo-fps oynarken yukarıda bahsettıgım gıbı.. hack deilim.. hacker diyorlar kabbullenemıyorlar.. atmaya çalışıyorlar moral bozucu birşey..ps3 te b.o ve kz3 un mp lerını oynayınca.. mikrafondan övgu almak g uzel birşey oluyor.. herzaman olmuyor ama oluncada işte budur diyorsun... onune kımse saçma bir bahane atmıyor ... hem hacker olma olanagıda var pc de kii.. bu oyunu iyice tiksinç bir duruma sokuyor. .
  • pc 'den değil crysis 2'de cok var bu ,atma özelliği geldi bi de ondan sonra millet fesatlaştı uyuz oldugunu attıryo ,her oyunda böyle değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.