Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE S5830 OYUN YADA UYGULAMA NASIL YÜKLENİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
54.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Samsung galaxy ace s5830 telefon aldım. Daha önce akıllı telefonum olmadı o yüzden nasıl oyun yada uygulama yüklenir bilmiyorum.
    yardımcı olabilir misiniz acaba?
    Bazı sitelerden çeşitli oyun rar dosyalarını indiriyorum. Ancak nları nasıl yükleyeceğimi bilemedim.
    yada başka yöntem varsa oyun yüklemek için açıklayabilir misiniz?



  • wireless yada internet paketin varsa menüdeki market uygulamasından oyun vs. indirebilirsin.
  • İnternete cep telefonu ile bağlanmadan usb kablosu ile bilgisayardaki internetten indirdiğim dosyaları cep telefonuna kurabilir miyim? Nasıl kurabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karambakarambita -- 12 Eylül 2011; 11:53:49 >
  • Bende bir ace kullanıcısıyım öncelikle oyun veya program indirmek için telefonunuzda bulunan sadece market yazan (s-android yada indiroid değil) yazan simgeye tıklayın ve kullanım sözleşmesini falan kabul edin ayrıca gmail hesabı oluşturmanızı da isteyecek varsa olan hesabınızla giriş yapabilirsiniz sonra uygulama ve oyun dükkanı açılacak ve istediğinizi indirebileceksiniz (telefonunuzun desteklediği tüm ücretsiz uygulamalar bu market içinde hem ücretsiz hem de iyi uygulamalar var çok şanslıyız android kullanıcısı olarak :) ) Yada Bilgisayarınızdan market.android.com adresine girerek (yine gmail hesabıyla oturum açacaksınız çünkü android google aittir) burdan uygulama arayabilir yada telefonunuza direk indirebilirsiniz şöyle ki siz gmail hesabınızla giriş yaptığınızda hangi telefonda bu hesabın olduğunu anlıyor ve diyorki mesela uygulamanın orda SGH-S5830 cihazınız için bu uyguluma uyumludur. yazıyorsa yeşil bir biçimde hemen indir butonuna basın ve telefona otamatik iniyor eğer SGH-S5830 cihanız için bu uygulama uygun değildir gibi birşey yazıyorsa sarı renkte bu uygulamayı telefona indiremezsiniz. Ayrıca da indiremediğiniz yada markette bulamadığınız uygulamaları internetten bilg. inidirip telefonunuza atıp kurabilirsiniz. Mesela pocket legends adlı oyun android markette yada market.android.com adresinden telefonumuza inmiyor fakat googledan Pocket Legends Android Apk diye ararsanız ve indirirseniz bilgisayara eğer bilgisayarda bluetooth varsa bluetoothla yoksa kablo ile telefona atın. Telefona attıktan sonra Dosyalarıma girin orada yeşil bir android simgesi görürseniz tıklayın ekrana gelecek olan şeye kuru tıklanyın telefonunuza kuruyor :) Bu şekilde açıklama yapabilirim eğer anlamadığınız yada sormak istedğiniz bir şey varsa eğer bende biliyorsam cevaplarım :)




  • google marketten uygulamayı indirin o otomatik olarak kuruyor zaten.
  • eyup11 bende internet pakedi olmadan market.android.com sitesinden bir ücretsiz oyun indirdim param gitti.Doğal mıdır :D
  • bn galxy ace yi alalı 15 gün olacak fakat aldığım günden beri pes,n.o.va,fifavb güzel oyunları indiremiyorum internetten apk lisinide indirsem olmadı yüklüyorum wifi ile yüklerken eror veriyor ne yapma lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.