Şimdi Ara

Nissan Maxima QX yada infiniti QX hakkında bilgisi olanlar?,?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003-2004 civari bir maxima bakıyorum. (2.0 v6)
    Arkadaslar cok detaya girmeden sorularıma geçiyorum;

Bakım aralıkları nasıl?
    Otomatik vitesi ile ilgili veya diger herhangi bir parcasi ile ilgili kronik bir sorun varmıdir?
    Yedek parça sorunu varmıdir?

2.0 V6 motor LPG ile uyumlumudur?
    En önemlisi temizini bulursak uzunca süre bize hizmet eder mi?

İnfiniti QX ile aynı araç. Hatirladigim kadariyla forumda bir iki tane infiniti sahibi vardı, bana ulaşabilirler mi?
    Teşekkür ederim şimdiden.

Otamatik olanları bildiğim kadarıyla 4 ileri, sarfiyat daha da yüksektir.
    Infiniti 3.0 Lt'dir ve vergisi yüksektir. Maxima ile aynı kasa, daha lüx, daha donanımlı.
    Uzun süre binecekseniz ve temizini bulursanız alın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 11 Eylül 2011; 15:06:20 >
    Benzinde 12litre yakar diye kaba bir hesap yapabiliriz. Aslında e segment bir araç için gayet iyi bir deger.
    Peki sehir dısı tüketim nedir?

Aslında tüketimden önce merak ettigim baska sorular var;
    Parça-Bakım fiyatları hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz.
    Ayrıca parça bulunabilirliği nasıl?
    Ve kasko şirketleri bu araca kasko yaparken ne sekilde bir tutum sergiliyor(Kasko fiyatı acısından soruyorum)

Yol sesi, motor sesi ne seviyede?
    Periyodik bakım yaptırmadığım için bakım fiyatlarını bilmiyorum.
    Sessiz bir araç, bu konuda da konforlu.
    AracıN kaskoya esas değerleri için hangi modeli istiyorsanız internetten araştırmanızı öneririm, benim fazla bilgim yok.
  • 2.0 olmasına bakmayın 3.0 da olsa yaklaşık 14-15 ltre yakacaktır. çünkü v6 yani 6 silindire yakıt püskürtmesi gerekecek. ayrıca otomatik vites. gayet uygun 13-14 litre yakması o aracın. km ye280- 300 gibi yakıtı olur ortalama ama konforunu yaklaşık 1 buçuk katı fiyatına satılan passatta bile bulamazsınız oda bir gerçek. yani bu araca en iyi rakip hatta tek rakip toyota camry olur. camrynin 2.4 leri 4 silindrlidir. belki az miktar daha uygun olabilir yakıt tüketimi. ancak 2.0 v6 motor performansta camry 2.4 ün gerisinde kalıyor bir parça.(kasko indirimi ile camry 2.4 2.0 vergisi öder.çok hesapladım indrim alabiliyor camry)
    nissan 2.0 v6 140 hp camry ise 167 hp (sanıyorum eski kasları 155 ti) ancak ortada bir gerçek varsa bu iki aracında fiyatına göre sundukları konforları başka araçlarda yok.(istisna olaran tek araç chrysler sebring 2.7 olur)
    camry 2005 ler 580 litre civarı devasa bir bagajada sahiptirler :DDD
    alanı temiz bulunduktan sonra bakımlarıda aksatılmazsa bir 10 yıl pişman etmeden rahat rahat götürür diye tahmin ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 1 serisi hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.