Şimdi Ara

Square Enix, Final Fantasy Versus 13'e Odaklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Square Enix, Final Fantasy Versus 13 ile ilgili uzun zamandır bilgi vermiyor. Tokyo Game Show 2011'de de görülmeyecek oyun aslında FF hayranlarının en çok beklediği yapımlardan birisi olma özelliğini taşıyor. Bu oyunun Final Fantasy XIII-2'den daha çok bekelndiğini söylememiz mümkün.
     
        Bu oyuna yeterli ilgiyi göstermediğini düşündüğümüz Square Enix ise sonunda yoğun çalışmalara başlıyor. Final Fantasy XIII-2‘de çalışan Motomu Toriyama ve Yoshinori Kitase bundan sonra Final Fantasy Versus XIII ve Final Fantasy Type 0'a odaklanacaklarını açıkladılar.
     
        Ana ekiplerin geliştirme güçlerinin %100'ünü bu oyunlara ayıracaklarını söyleyen iki yetkili Final Fantasy hayranlarına bir müjde vermiş oldu. Bakalım Final Fantasy Versus XIII 2012 sonuna yetişecek mi?
     








  • Final fantsy 13 den ne farkı oalacakki?
  • ff 13 den farkı açık bir dünyaya sahip olması.savaş sistemi gerçek zamanlı olucak.ve gırafikler mükkmemmel olucak.benim en çok hececanladığım konu kocaman bir dünyada özgür bırakılma olayı arabada kullanabiliomuşuz galiba.off heyecanlandım gene :D
  • Normal FF'ler JRPG; bu ise Action türünde; bunun dışında grafikler XIII-2'dn daha güzel. Ayrıca bir sürü oyun keyfini artıran özellik var
    örneğin; noctis (resimdeki adam) ',n cep telefonunu kullanarak resim bile çekebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.