Şimdi Ara

Battlefield 3'ten Yeni ve Çarpıcı Bilgiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
       Hâlâ dünkü videonun etkisinde misiniz? Hadi şimdi kendinize gelin, çünkü Battlefield 3 ile ilgili güzel bir haberim daha var.

DICE'tan Alan Kertz'e Twitter'dan oldukça mantıklı bir soru soruldu. Hatta bu soru daha önce neden sorulmamış, çok şaşırdım açıkcası. Bildiğiniz gibi Battlefield: Bad Company 2'deki haritalar her oyun modunu desteklemiyor, DICE VIP Pack'ler ile bu haritalara mod desteği getiriyordu. Peki Battlefield 3'te durum nasıl olacak? Kertz'e sorulan bu soru neticesinde kendisinden Battlefield 3'ün tüm haritalarının bütün oyun modlarını destekleyeceği yanıtını alıyoruz.

Kertz'e bir diğer sorulan soru ise Battlefield 3'ün kontrol ve oynanışının geliştirilip geliştirilmediği oluyor. Otoriteler Call of Duty'nin daha akıcı ve vuruş hissi olan bir oynanışa sahip olduğunu Battlefield 3'ün de bu konu üzerinde durması gerektiğini düşünüyordu. Alan Kertz ise Battlefield 3'te vuruş hissi ve kontrol yapısının geliştirildiğini, önceki Battlefield oyunlarına nazaran daha hassas ve keyifli bir oynanışın önünün açıldığını söylemiş.

Son bir soru ise dün gece yayınlanan enfes Gece çatışma videosundan yola çıkarılarak oluşturulmuş. Bir Battlefield 3 bekleyeni Frostbite 2 oyun motorunun gücünü göz önüne alarak Battlefield 3 multiplayer'ında gece-gündüz döngüsü olup olmayacağını sormuş. Kertz ise şu cevabı vermiş:

"Oyun motoru bunu yapacak kapasitede, Peki BF3 bunu kullanır mı? Bunu sanırım zaman gösterecek."

Aşağıdan dün geceki çılgın videoyu siz de izleyebilirsiniz. Bunun uzun versiyonu ise 16 Eylül'de yayınlanacak.

• izlediğim bütün videolar bana heyecan veriyor umarım herşey göründüğü gibi olur çok etkileyici son yılların en iyi görseli battlefield te gibi gözüküyor
  • Gece gunduz dongusu olursa enfes olur
  • Güzel haber.
  • Videonun 1080p 60 FPS olanını izleyin

http://gamersyde.com/leech_23408_1_en.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: batikba

izlediğim bütün videolar bana heyecan veriyor umarım herşey göründüğü gibi olur çok etkileyici son yılların en iyi görseli battlefield te gibi gözüküyor

aynen öyle harbiden bir savaş ortamı vardı, ordaburda bişeyler patlıyo havadan geçen jetler falan atmosfer yıkılıyo kısacası:);)
  • bide şu: BF3 vs MW3 Savaşı bitse ortam sakinleşse çok güzel olucak ama....
  • Beta ne zaman başlayacak beta
  • arkadaşlar gamescom ve bu video da baktığınızda silah çok tepiyor acaba bu sorunu düzeltecekler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisla

arkadaşlar gamescom ve bu video da baktığınızda silah çok tepiyor acaba bu sorunu düzeltecekler mi

silahın tepmesi sorun mu ?
    ona recoil deniliyor codda olmayan bişey bfyi zor yapanda budur tüm silahlarda recoil yüksek olcakmış benim için daha iyi zoru severim bfbc2de sanki hiç recoil yok ordada az
  • AÇIK BETA SI NE ZAMAN OLACAK BU OYUNUN ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: traineryum

BSC çıtayı yükseltmeli videolar en azından 720p olmalı hangi devirdeyiz ya.

1mbit internetin 30 tl olduğu bir devirdeyiz. site Türkiye nin internet koşullarına göre yapılmış belliki :)
  • Eylülde olacak
  • quote:

nurullah601

10.09.2011 17:07:23
    0
    alıntı:

1mbit internetin 30 tl olduğu bir devirdeyiz. site Türkiye nin internet koşullarına göre yapılmış belliki :)
    En azindan HD versiyonunu bazı videolara koydukları gibi alt taraftaki HD izle şeklinde koyabilirlerdi
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 10 Eylül 2011; 18:29:45 >
  • Gece gündüz döngüsü olursa harika olur bi gta 4 de bi crysis 1 de var bu olay...
  • quote:

Katılıyorum, bazı videoların hd leri var ancak çoğu haberlerde hd video yok. Sanırım siteye upload etmek uzun sürdüğünden, haberi yayımlayan arkadaş uğraşmak istemiyor. Hd video izlemek istediğimde her seferinde youtube'a girmek durumunda kalıyorum.

Ayrıca 1mbit in 30 tl olduğu yer yazmış da, biraz gecikmiş bunu yazarken. Artık birçok alternatif internet firmaları var. Bu bir bahane sayılamaz ;)
  • Sesler beni bitirdi hacı =)
  • Yokya BF3te Gece Gündüz Döngüsü olucanı sanmıyorum Ugrasmıcaklardır ama Bir Pack Çıkartılırsa Olur
  • gece ambiansına bittim harika yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 10 Eylül 2011; 23:03:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.